SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Gondolom a családi pótlék különbözetre gondolsz...
De gondolom akkor van gyermekvédelmid is így gondolom az iskolában sem kell az érkezésért fizetned, kapsz pluszba is meg évente 13.000ft ot.. azzal mi lessz és még sorolhatnám a kedvezményeket.. itt nem csak a havi 1500ftrol van szó
Várjunk csak. Jogtalanul igénybe veszed a magasabb összegű családi pótlékot 10 évig(ennyi éves a gyereked), majd amikor jön egy ilyen intézkedés, jogtalanul igénybe vennéd ezt is. Persze nem vagy annyira hülye, hogy ezt engedd el, hanem elengeded a kisebb összegűt.
Te vagy a becsület mintaképe tényleg. Ja, nem.
igénybe bocsi.
Nehogy ez is gond legyen....
:DD
1. Kicsalt pénzt tőletek az állam? Ne már! Mesélj még!
2. Milyen szó az, hogy hadjuk?
3. Ja és remélem mindannyiótoknak a nyakába akasztanak egy tisztességes jogkövetési vizsgálatot. Mert igenis ha jogtalanul veszel igénybe bármilyen kedvezményt, jogtalanul igényelsz vissza pénzt, stb., az bizony a többi becsületes ember zsebéből megy a tiédbe.
Tudod mi illetne téged?
Egy jó kis büntetés, hogy évekig egyedülállóként vetted igénybe a családi pótlékot úgy, hogy a valóságban nem voltál az.
2 éve van lassan a kovid.
A megváltozott családi állapotot írásban is be lehet jelenteni.
Ez akkor neked nem volt fontos. Most, hogy pénzt kaphatnál egyből van időd és energiád ennek elintézésére.
Sziasztok
Ha tegnap este javította a könyvelő akkor az mennyi idő kb mire megkapjuk?
Mivel tegnap kaptuk meg így érdekes lenne ha el is költöttem volna már.És nem is áll szándékomban.
Tudod ez a covid időszak nagyon megtanított a takarékoskodásra.
Amúgy meg szerintem nem voltam bunkó veled!
Legyen szép napod😊
Sziasztok
Ma kaptuk ugyfelkapun a tervezetet amit elmos fogadtunk és jött a nyugta is meg az elfogado üzenet is.
Mikorra várható postai úton?
Aki nem.ugyfelkapun kerte az mikor jap tervezetet?
Konkrétan mire vonatkozik a kormányrendelet az SZJA visszatartásáról tartozás esetén?
Abban a szerencsétlen helyzetben vagyok, hogy sajnos Diákhitel 1 tartozásom van. Ma kaptam egy levelet a NAV-tól, hogy visszatartják és a tartozás részbeni rendezésére fordítják. Ez nem is lenne probléma, hiszen ennyivel kevesebb a tartozásom, de havonta fizetek egy bizonyos összeget és erre a pénzre szükségem lenne most. Visszatarthatják? Nem arról volt szó, hogy nem lehet?
Szabolcs Szatmár Bereg
Erste bank
További ajánlott fórumok:
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Szja visszatérítést mikorra várhatom, mennyi ideje van az Apehnek visszautalni a pénzt?
- Valaki kapott már levelet a NAV-tól, SZJA visszatérítés ügyben?
- Kell-e adóbevallást készíteni SZJA visszatérítés esetén?
- 1000 Ft SZJA visszatérítést utaltak, van aki szintén így járt?
- Adóbevallás - SZJA visszatérítés