Szerintetek mikor aratják a tarhonyát? (tudásbázis)
Sőt, a legújabb, receptoros tarhonya előre lefigyeli, mikor szeretne valamelyik családtag tarhonyát enni, és az agyhullámok érzékelésével máris elkezd teremni. Mire elhangzik a kívánság, addigra már meg is érett a tarhonya.
Viszont mivel ez még egy elég drága fajta növény, érdemes helyette örökké termő tarhonyát termeszteni. Mint a tarhonyatermesztés történelméből tudjuk, már Misi Mókus is felfedező útra indult, hogy megtalálja ezt a csodálatos növényt. Viszont mivel hirtelen távozott arról a messzi földről, az örökké termő tarhonya csak jóval később jutott el Európába, és nem is vált közismertté. De mi természetesen ismerjük :)
Milyen tarhonya ültetvényed van néked, ami csak évenként fordul termésre?
A korszerű fajtáknál, már napra , sőt órára belehet állítani az érés idejét. Természetesen a vetőtarhonya beszerzése, csak a Tarhonya TÉSZ-ben a legjobb és leggazdaságosabb. Ismeretség útján is beszerezhető, de hogy véletlenül be ne csapjanak, ezért csak megbízható termelőtől fogadj el vetőanyagot.
Nem reklám szeretne lenni, de ezen a fórumon, csak ilyen termelővel találkozól.:-)))
Időközben a nézeteltérésemet magammal tisztáztam, lentebb leírtam, hogy hogyan döntöttem. Pont az vezérelt, hogy a fűrdővízzel, ne öntsem ki a gyereket is.
Egyoldalú a "megállapodás", hisz a másik fél, a végleges, hisz a másik fél nem nyilatkozott róla.
Maradok, ameddig lehet.:-)))
Sziasztok.
Szóval átbeszéltem magammal, a sok komment és privi üzenet után a dominózást abba hagyom, mert hisz azt minden "óvodás" is tud.
Mivel azért annál a szintnél már fejlettebnek érzem magam, azaz ebből a korból kinőtem. Nem kenyerem a másnak való szándékosan sértő "beszólás", viszont itt a portálon ilyen személyek is találhatók, ezért csak 3 fórumra térek vissza, ha vissza fogadtok:
1. Szerintetek mikor aratják a tarhonyát? Sütés, főzés
2. Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? Közösségi témák
3. Vicces topik Csevegős témák
A dominózásból annyi marad, hogy az aukción vásárolók és lerakok, a pontjaim száma mindig 1000. Ebből következik, hogy mivel a DominÓrák "mikorisága", nem befolyásol, így azt minden formában mellőzöm.
Kattyus, ki az a ti?
Oszlejnak: Ha az az illető ezért regisztrált csak be, hogy támadjon, úgyis repülni fog, ha kiderül, ki volt. Engem még nem ért ilyen támadás, de nem hiszem, hogy távoznék egy ember miatt, amikor annál sokkal több normális akad. És ezeknek a krémje természetesen a tarhonyás topikban található. :)
Búcsuzok mindenkitől, a dominó játék fórumán "megsértettek", ezért a Hoxán a kommentezést befejeztem.
Csak privát üzeneteket fogadok és küldök.
Nagyon jó tarhonyatermesztést kívánok Mindanyiotoknak.:-DDD
Még a héten nem kell a nagy meleg, a 25-28 celsius megfelel, tarkítva egy kis esővel.:-)))
Egyébként, légy üdvözölve körünkben.
További ajánlott fórumok:
- 160, -Ft=1 CHF Szerintetek lesz ebből valami? És mikor?
- Ettetek már rakott tarhonyát?
- Hogyan készíted a tarhonyát?
- Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan kell tarhonyát csinálni? Olyat szeretnék amilyen az éttermekben van, sötét barna.
- Hogy készítsem a - Virslis tarhonyát -?
- Rakott tarhonyát szeretnék csinálni, bele tehetem a tegnapról maradt pörköltet?