Szeretőként anyává lettem (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szeretőként anyává lettem
A gyereknek nem érdeke, hogy egy olyan apja legyen, aki ha úri szeszélye úgy diktálja: tartja a kapcsolatot a gyerekkel, ha meg olyan a hangulata, akkor ellöki magától.
A gyereknek elsődleges érdeke: hogy stabilitása legyen, az őt körülvevő személyekkel kapcsolatban, és ne átjáróházzá váljon a kis élete.
Nehéz helyzetbe hoztad magad :S
Megértem, hogy ragaszkodsz a babához. Ha úgy érzed és a körülményeid is alátámasztják, hogy egyedül fel tudod nevelni akkor tartsd meg! De ekkor 100%-ban tiéd a gyerekért a felelősség!
Tudasd az apával a döntsed, tudasd ha megszületik a gyerek, engedd hogy kapcsolatot tarthasson vele ha akar, de ne követelj semmit. Amit ad viszont fogadd el, mert jár és dacból ne utasíts el semmit amit felajánl, mert nagy szükséged lesz segítségre, mind anyagi, mind nem anyagi segítségre.
Az hogy ő otthon, hogy rendezi el a dolgot nem a te problémád, neked semmilyen felelősséged, kötelességed nincs a kapcsolatukkal kapcsolatban. Neked csak magaddal és a gyerekeddel kell törődnöd! Sok erőt kívánok hozzá!
A pasid döntött-sem te, sem a gyereked nem kell neki.Old meg a problémádat-egyedül. Te döntöttél, neveld fel a gyerekedet egyedül, felelöséggel, szeretetben a pasid nélkül.
ennyi:)
Lehet ,hogy az apuka nyel, de az "asszony" mit fog érezni, ha megtudja,mit fog átélni???
Én sem buzdítanám, hogy álljon a sarkára, főleg mások kárára...
Egy gyerek, két ember együttes akaratából jön létre(jobb esetben) vagy ha nem, akkor egyes egyedül azé a felelöség aki meghozta a végső döntést.Az meg elég gerinctelen, hogy arra buzdítsd, amit a legtöbb primitív ember tesz, pusztán azért mert a bosszú vezérli.
Az asszonynak meg semmi köze ehhez az egészhez.
Azé a teljes felelöség, aki más ember akaratán keresztülgyalogolva tette a dolgát.
Akkor is tartsd magad ehhez, ha megszületik a gyerek, és loholni akarsz a bíróságra gyt-st követelni stb.
A te döntésed, a te felelőséged egyes-egyedül.
Abban reménykedsz,ha megtartod a babát,később meggondolja magát a pasi,és otthagyja értetek az élettársát...?
Hallottunk már olyan esetet, de olyat is, hogy utána mégis visszament a régihez..
Szerintem önzés csak azért megtartani,mert te gyerekre vágysz.Legyen olyantól. aki örömmel várja vetesd a babát,és együtt nevelitek fel...szerintem.
Sziasztok! A történetem hasonló. Megismertem egy srácot, haverok lettünk, majd átalakult a barátság szexuális kapcsolattá. Aztán ráébredtem, hogy szeretem őt. Persze, élettársa van... Nem foglalkoztam a dologgal, mert csak az érdekelt, hogy a lopott pillanatokban velem van. Később felvetettem, hogy mivel szeretem, szívesen összeköltöznék vele.
Mindig hímezett- hámozott, ha rákérdeztem, hogyan tovább, de nem költözött hozzám. 10 éve tart a kapcsolatunk (tudom, hülye vagyok). Nagyon sok jót kaptam tőle ezalatt az idő alatt, csak az együtt élést nem.
Sajnos elvesztettem a munkám, pillanatnyilag is állást keresek. (Nincs családom, akik segítenének). Aztán kiderült, hogy teherbe estem tőle. Ez komoly sokként ért, hiszen védekeztem. Amint megtudtam, hogy várandós vagyok megrémültem, de egyben boldog is voltam, hiszen babát várok.
Elmondtam neki, mire közölte, nem akar gyereket, menjek abortuszra (persze a párját sem akarja elhagyni miattam). Nem akarok abortuszt. 30-as éveim közepén járok,félek, ha belemennék, egy életen át bánnám, talán gyerekem sem lehetne többé. Ráadásul abortusz ellenes vagyok. Az első gyermekem növekedik bennem és a gondolat boldoggá tesz annak ellenére, hogy tudom, nagyon nehéz lesz. Persze szakítottunk :(
Szívesen hallanám a véleményeteket ezzel kapcsolatban. Köszönöm, hogy időt szántatok és elolvastátok. :)
Vajon mi történt azóta?
Tanult é atanácsokból,stb.?
Hello Anna!!!
Visszaregisztráltál! Méghozzá a saját neveden!
Már az elejétől tudtam,hogy rólad van szó. De ezek az emberek nem érdemlik meg,hogy megtudják mi lett a történet vége? Igaz nem lányod van,hanem fiad,de a történet stimmelt. Miért nem mondod el,hogy már Budapesten élsz és van egy új kapcsolatod. Apucinak nem tetszett és megfenyegetted,hogy elmondod a feleségének,hogy van egy gyereke,ha közétek áll! Persze ez a dolog egyre jobban nem titok. Főleg így,hogy Razsoanna néven újra megjelentél itt.
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Lisztérzékeny lettem...
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Hogy lettem szerető?
- Segítség... szerető lettem és vagyok
- Lehet normális kapcsolat abból, ha a nő szeretőként indít?