Kórokozóktól való túlzott félelem (beszélgetés)
Már màniás,sőt talán több is.
Kényszeres.
Mert ugye pudvas embereket nem szoktunk hivni.
Kezet mostni meg szoktunk. Jobb helyeken. De en mar lattam rosszabbakat.
Ha ideges vagy és stresszelsz, amikor nem csinálod a bevett gyakorlatot, az nem jó. Próbálj cseppet lazítani, nehogy mániássá válj!
Az természetes, hogy amint az ember bárhonnan hazaér, akkor kezet mos.
Lehet, hogy megdöbbent itt most többeket, de én rá merek ülni a székre anélkül, hogy átöltöznék. Az átöltözés nem a kórokozóktól való félelmem miatt van, hanem azért, mert egyszerűen lazábbra veszem a figurát. Így kényelmesebb.
A vendégeim után pedig még soha eszembe nem jutott, hogy mindent fertőtlenítsek utánuk, miután elmentek.
A tesom gyerekeinel, de nem fordulnak fel a koleszban sem.
Feltunt, hogy az atlagos "hivatalban" is eltunt minden kezfetrorlenito? Es maradt a hlyeknek a sajat taskajukban, aki a hiszti elott is hordtak magukkal.
Meg leirtam.
Zuhany után visszacsattogni a hajora
Ha van helyed...
Miota egy szobám van kettő kijárattal a Macskám ravilagitott: és a jóga órán?
A csirkék a tenyeszeten maguk alá carnak, a vadak meg a sárban hunynak el.
Most érzem úgy, hogy még jobban szeretem a nagyszüleim/szuleim.
Én beleztem csirkét a nagyanyámmal az udvaron. Meg tudom, hogy kell nyulat megszabaditani a bundajatol.
Volt tehenlepeny atugrás a portfoliomban, Duna csonakazas, sátrazás, alvás az autóban amíg Hollandiaig elvezettek, Balatonba esett fogszabalyzo. Buliztam 16 évesen a Balatonon, Budapesten. Hyperspacere jártam 17-18 évesen. Körbe járt a cigi, pia, fű, orrba szívtuk az amfetamint meg a kokot. Meg én nem számolom a pasikat.
Semmit nem kaptam el.
A saját szipka meg a koton jó dolog.
De egy Sziget Fesztivalon vagy Balatonbaszádon is le kell zuhanyozni.
Nem csodálom, amilyen elemek egy nagyvárosban élnek.
Az első a kézmosás, minden gönc ledobása, be a mosógépbe.
Természetesen utána megint kézmosás, ez alap.
Ha vendégek vannak, és úgy vélem , vagy tudom tömegközlekedéssel jöttek normális eljárás, ki a fene akar ágyi poloskát, cuki-muki rühüket az otthonában.