Szeretőként anyává lettem (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szeretőként anyává lettem
Aaaaaaaaaaaaaaannnnyira igazad van! Ez valóban igaz, nekem még mamám is mesélte, hogy a szomszédasszony most bőszen gyón minden misén, anno meg, aki a ház elé kertül, már megvolt neki....
és most meg ő kurvázik minden nőt....jah, könnyen felejt az ember-fajta. képmutatás!
Hogy ki "ribanc" és ki nem, és miért, tényleg SENKI dolga eldönteni. Mindenki él a maga élethelyzetében, amit csak ő ismer igazán, és SENKI nem ítélheti meg a másikat, csak önmagáról alkothat véleményt, akár még negatívat is ;).... na, ez az igazi önértékelés....:)
De mi az, hogy " ribanc" ??? OO
szia!
Sajnos hasonló csapdában voltam én is, és sajnos bekövetkezett az amire nem számítottam.
A sok megaláztatás és hazudozás megtette rám a hatást, és feladtam saját magam: Azt kérdezted neki ez miért jó azért jó mert két nő van a kegyeiért és mindent megtesz neki ezért jó. És addig ameddig egyik nő nem áll a talpára csinálni is fogja. Mert?van vesziteni valója: nincs mindig megbocsátanak neki:sexuálisan ha az egyik fél nem akarja akkor megy a másikhoz..ez az ördögi kör.
Gratulálok a kislányodhoz és sztem inkább keress egy olyann férfit aki megbecsül és a gyermekedet is szeretni fogja és elfogad olyannak amilyenn vagy. Azért ellenőrizget mert van titkolni valója, és bizonytalan. És mert hazudik neked...
Sziasztok.
Az en egyik ismerosom is hasonlo dolgon esett at.
Evekig volt szeretoje egy nos ferfi.Aki persze hitegette,igert fut fat...Majd ha megnonek a gyerekek elvalok..Majd ha meg gyogyul a felesegem,de most nem hagyhatom ot...Tudod hogy te vagya mindenem...Persze az ismerosom hitt neki,es csak vart,vart..Kozben o el is valt,mert o is hazas volt. Amikor is tortent valami.
Uj munkahely,uj ismerosok,baratsagok.Az egyik ferfi kozelebb kerult az ismerosomhoz,es lassan kezdte szepnek latni az eletet.Most mar nem hivogatta orankent a nos ferfit,nem kuldott smst.
A vegen az ismerosom osszejott a sraccal,aki fuggetlen volt,rendes,torodo.Es talan ez az ami meg fogta az ismerosomet.meg egyszer utoljara felhivta a nos szeretojet,meg mondta neki o mar nem tud varni,mert mar igy is sok evet aldozott erre a hiabavalo kapcsolatra.Talalt mast,es o ugy erzi,vele boldog tud lenni.Na persze ez a nos pasinak nem tetszett!Miert nem tud meg varni egy kicsit?!Vartam mar eleget-igy az ismerosom.
A lenyeg az,az ismerosom most boldog,mert vegre van egy ferfi aki szereti es becsuli ot.A nos pasi viszont azota elvalt,mert a felesege bepasizott.....
Talan most te is ugy erzed Enci,nagyon fuggsz ettol a ferfitol erzelmileg.De hidd el,ha jon valaki,aki jobban figyel rad,jobban megbecsul,elfogod felejteni ezt a pasit.
A kislanyodnak meg kivanom,nojon fel harmonikus csaladban.
És végre valaki megmondta az igazat.Én is elolvastam a cikket,már rég,még a veszekedésünk előtt,de nem véletlenül nem írtam oda,mert nem akartam megbántani,most meg már azért nem írok oda,mert még arra sem méltó,hogy rúgjak rajta egyet.Pont azért,amit te is kiemeltél,hogy jópofizik a barátnőnek,közbe meg hátba támadja.
Az ilyet felakasztanám e pi...nál fogva.
De mindegy is,nem személyeskedek,mert nem ismerem,de ez rá is vonatkozik.
Ne hazudjál,ott virít a hozzászólásodban,de tudod mit,nem érdekelsz,te estél nekem,de ha visszanyal a fagyi nem tetszik?Hát ez van,ezt dobta a gép.
Te még mindig nem tudod,milyen az,ha elborul egy ember agya,imádkozz,hogy ne is tapasztald a testeden,mert képzeld,meg is ütnélek szívem szerint,na ehhez mit szólsz?
Lehet oltani ismét,meg van az okom,hogy miért is akadtam ki,de mondom,le se tojlak!!!Alá szolgálja!!!
Zsóka ezzel egyetértek. Mi együtt élünk a párommal. Ma kapott a 2 hónapos kislányom 2 injekciót. Reggel 8-tól dolgozik Andris még jelenleg is. Talán 1-re haza is ér. Minden nap várom a 4 órát, hogy hazajöjjön, tudjak enni, leülni kicsit. A hétvégéről meg ne is beszélve. Hétvégente maszekol és nekem a gyerek mellett a helyem. Nagyon keveset alszik, igényli a társaságom. Sokszor képes vagyok etetés közben is elaludni annyira elfáradok. Pedig én nem egyedül nevelem a gyereket.
Hétfőnként van egy kikapcsolódás, mert édesanyám húga 1-200 méterre lakik tőlünk és fel szoktam vinni a lányom. Olyankor a legjobb. Kiülök az erkélyre, olvasgatok a neten, nyugodtan tudok enni, ki tudom magam pihenni rendesen.
Mondjuk nekem sem 2-kor kellene minden nap lefeküdnöm és reggel 7-8-kor kelni. De csak ilyenkor van egy kevés időm magamra és a páromra.
Nehéz lehet egyedül és le a kalappal előtte, hogy vállalta a gyereket. Ha belegondolok, hogy mennyibe fog kerülni a beiskoláztatás, a kirándulások, a sok sz.r, amit megvetetnek a szülőkkel és nem is használják a gyerekek. Én nem biztos, hogy végig tudnám csinálni.
Én senkit nem akarok elítélni, mert nincs jogom hozzá, de én tuti nem szültem volna gyereket, annak a férfinak, akinek a szeretője vagyok és tudom, hogy egyedül kell felnevelnem a gyerekem.
Bár mi is a volt párommal együtt terveztük a babát, de amikor kiderült, hogy sikerült áldott állapotba kerülnöm elhagyott. Akkor voltam 8 hetes terhes. 10 hetesen megismertem a jelenlegi páromat, aki elfogadott pocakosan. Most már 9 hónapja vagyunk együtt és 2 hónapos a kislányunk Liza.
Én is felelőtlen voltam és vak. A srác csak a pénzemért volt velem, mert valljuk be, aki bankba és biztosítónál dolgozik az nem keres valami rosszul.
Mondta, hogyha megtartom a babát és felmondok, akkor elhagy. Nem hittem el, mert azt hittem szeret.
8 hetesen még lett volna esélyem az abortuszra, de nem tudtam volna egy parányi életet kioltani. Mégis csak joga van neki az élethez. Legalábbis így gondoltam. Mindig az jutott eszembe, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki egyedül neveli a gyerekét.
A jelenlegi párom szeretett és már várta a gyereket, de nem tudta átélni, amit én. Mert hát hogy is tudta volna. Hisz pasi.
Mindent egyedül vettem meg neki. 23 évesen mindent meg tudok adni a lányomnak. Szinte mindenből a legjobbat kapta meg tőlem. Párom is segít, de nem várom el tőle, hisz mégsem az ő gyereke, bár sajátként tekint rá.
Szóval én nem ítélem el. Igaz én nem tudnék nős férfira ránézni és egy családot tönkretenni. De ha mégis beleszerettem volna 28 évesen egy ilyenbe... Szerintem én is szeretnék gyereket. A szerelem sok mindenre képes és ilyenkor vagyunk képtelenek helyes döntéseket hozni.
:DDDD Jé,valaki érti a poént:DDD
Na,ezt szeretem,sok puszi nektek:D
Erre mondja mindig anyum,hogy ha "kurva nincs,kurafi sincs"!!!
De nem írhatok le ilyet,mert mindjárt fel falnak a vérszomjas denevérek:D
Látom nem vetted a lapot:S
Már épp kezdtem azt hinni,átmegyünk poénkodásba a vitából,de látom olyan vagy,mint a lovak.
Szerintem egészen eddig kulturáltan viselkedtem,de ezt te azért nem látod,mert nem olvasol vissza,csak a felbőszült hozzászólásaimat látod,amit te hoztál ki belőlem,mellesleg a haragom hamar elmúlt,de te nem tudsz túl lépni rajta,és megint egy olyan pontomba taposol,amiért harapok.
Most kérlek utoljára szépen,poén nélkül,hogy a gyerekemet vedd le a szádról,mert beletaposok!!!
Te nem ismersz engem,és ítélkezel,olyan emberrel hasonlítsz össze,akit eddig védtem,bár az erkölcsi szintünk közel sem egyforma.Egy hozzászólásom alapján,amit nem értettél meg elkezdtél oltani,erre ugrottam,majd amikor már le se szartalak volna,jössz nekem ilyen ócska dumával,hogy szar anya vagyok.Én mikor állítottam ezt valakiről is?Még a fórum nyitóról sem.
Szóval itt befejeztük a kommunikálást,mert tényleg kifordulok önmagamból.
A megpróbáltatások ezután fognak még csak jönni. Egyedül reggel és este, szombat és vasárnap; jön a karácsony, a húsvét, névnap, születésnap, anyák napja és nőnap, Valentin nap és évzáró, Mikulás és egyebek. Jönnek a szokásos gyerekbetegségek. És egyedül lesz! Ruhát, gyógyszert, játékot és kabátot kell venni, egyedül... És majd el kell dönteni, hogy cipőt vesz a gyermekének, vagy nem megy el fodrászhoz, kozmetikushoz, manikűröshöz stb. Jó lenne elmenni a strandra egy fél napra, de ki fog vigyázni a kicsire. És hasonló gondok jönnek elő hétről-hétre, hónapról hónapra. Az iskoláról már nem is beszélve.
Ha majd közösségbe kerül, kérdezni fog: hol az apu? A kisgyermek nem buta, csak kicsi! Sokkal jobban működnek a megfigyelő-érzékelő-megjegyző képességei, mint a felnőttnek. És nem lesz szabad neki hazudni, mert nem felejt!! Egyedül marad a gondokkal a nap 24 órájában. Munkahely, óvoda/iskola, bevásárlás, mosás, főzés, vasalás, takarítás, összekészíteni, fürdetni, mesélni, altatni, és holnap kezdődik minden újra elölről, és jönnek a számlák, a napközitől kezdve a beiskolázáson át minden. A kettesben töltött ünnepek. És újra és újra eszébe fog jutni, hogy a családjával van. És nagyon fog fájni!! Sokáig!!
:DDDDD
Látod,tudsz te ha akarsz:D
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Lisztérzékeny lettem...
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Hogy lettem szerető?
- Segítség... szerető lettem és vagyok
- Lehet normális kapcsolat abból, ha a nő szeretőként indít?