Szeretőként anyává lettem (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szeretőként anyává lettem
Én is azt mondtam, hogy jogilag jár.
De egyébként is ha a pasi most is férfi lenne nem lenne kérdés, hogy némileg hozzájáruljon a továbbiakban a gyerekhez.
Én is azt írtam, hogy ha követelőzni kezd az visszás, hisz egyedül döntött "vesztes pozícióban" (mert egy házasságban mindjárt mád a helyzet) de ha "apa" valamit is felajánl azt el kell fogadni, nem dacból visszadobni
Jogilag nem kell lemondani a gyt-ról akkor ha perre sem megy:DD mintha nem tudnád:D
A gyt jár cimű előadást meg te nyomattad itt:D
Amúgy mindenkinek nehéz, aki egy ilyen döntést hoz, és becsületesen teszi a dolgát.
Na ugye, hogy nem én kértem!
Ők elmondták a véleményüket, amit többször megköszöntem.
Ettől függetlenül olvasd vissza nyugodtan, miket írtál rólam, és utána mondd nyugodt szívvel, hogy te nem próbáltál lealázni...
Nem szívtam fel magam, nem ócsároltalak. Tényeket írok, az írásod alapján:
Azt írod: nem akarod kötelezni a pasit semmire.
Az X éven keresztüli gyt-t te hová sorolod? ha nem akarod kötelezni semmire?:DD
Ez micsoda, ha nem hazardírozás?:DD
Megtartja a babát? meg. De egyedül ám-ahogy a döntését meghozta egyedül.
Te mutogatsz rám és még mindig nem érted.
Leírtam egy történetet (amit te elolvastál, de meg nem értetted, csak azt amit érteni akartál belőle) , melyben elmondtam, mi történt velem. Azt is leírtam tisztán, érthetően, hogy nem akarom semmire kötelezni a pasit, a kapcsolatnak is vége.
Ezen te felszívtad magad és folyamatosan ócsárolsz (ehhez persze jogod van, hát élvezd, légy a vendégem).
huha nagyon egymásak mentetek
igaz ez kemény kérdés
nekem pont tegnap volt ez aktuális
Még annyit:
Egy magát valamire tartó ember, nem hazardírozik egyetlen élő személy életével sem, ahogy nem használ egy gyereket sem a bosszúhadjáratára.Ha pedig hozott egy döntést, akkor annak a következményeit nem akarja ráerőszakolni a másik emberre sem, akinek ugyan olyan elemi szabadsághoz való joga van eldönteni kell-e neki valaki, vagy sem.
Te döntöttél-te neked kell egyedül felnevelned abból a pénzből amit te keresel meg-,ég ha egyeül vagy, akkor is.
Most megint ismételni kényszerítesz?:DD Nem jó taktika. Tedd rendbe magad, és a gondolataidat, és mielőtt cselekszel, a legjobbat akkor teszed, ha mind azt amit ide leírtál rólam-kukázod-már ha nem akarsz félre menni:)
Úgy hogy ezúton kívánok Neked szép álmokat és rózsás csókokat-ahogy mondani szokták:D
Nem az a baj, hogy más a véleményed. Hanem az az erőszakosság, amivel másra ezt rá akarod kényszeríteni.
Elfogadom, ha más véleménye van valakinek, te pedig fogadd el, hogy a döntés joga nálam van.
Mindig pozitívan éltem az életem és ezt fogom átadni a gyermekemnek is. Az ilyen emberen nem tudok bosszankodni, mint amilyen te vagy Treki. Úgysem érted.
A kínos helyzet teremtésében nem egyedül vettem részt. Valószínű, hogy nem egy abortuszod volt, ha ennyire könnyedén ítélsz el engem, amiért nem vagyok hajlandó megölni a babát.
Egy ilyen helyzetben lévő, értelmes, intelligens nő, akinek a gyereke számít egy porszemnyit is, az nem mondja meg a gyereknek, ill. nem fedi fel a kilétét az apának, hogy sem az apát, sem a gyereket nem hozza kínos helyzetben.
Arról már ne is beszéljünk, hogy ha egyetlen ezred másodpercig szerette egyáltalán a faszit, szintén intelligens ember módjára lép:D
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Lisztérzékeny lettem...
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Hogy lettem szerető?
- Segítség... szerető lettem és vagyok
- Lehet normális kapcsolat abból, ha a nő szeretőként indít?