Szeretőként anyává lettem (beszélgetés)
Én drukkolok nekik! :-) Valószínűleg úgy járna a legjobban ha ezt a pasast elfelejtené és keresne egy olyat, aki szereti, mellette van és felneveli a lányát.
Ez is igaz,hogy magát a kapcsolatot nem lehet eltitkolni ennyi ideig,de a babát el lehet szerintem,hiszen több km választja el őket egymástól,és nem hiszem hogy ismernék a szeretőt a feleség barátai,akik esetleg eltudnák mondani hogy van egy gyermek,ami valószínűleg a férjedtől van.
De ez is ki fog derülni előbb-utóbb.Szerintem jobb lenne előbb,de ez már nem az én gondom.Csak kilábalnak ebből a szerencsétlen helyzetből a kislánnyal.
Én nem tudom elképzelni, hogy a feleség nem tud róla...a gyerekről lehet hogy nem tud, bár szerintem egy szemfülesebb feleséggel ezt nem lehet megcsinálni. Én egyedül azt nem értettem, ha a férfi tényleg a gyerekek miatt nem akar eljönni, akkor miért csinált egy gyereket a szeretőjének is, ha azt ott kellett hagynia? Az mennyivel jobb? A férfi felesége vagy hülye, vagy ő is csak a gyerekekért van a férjével, vagy úgy csinál mint ha nem tudna semmit, mert azt hiszi majd magától megoldódik. Szerinted 5 éven át el lehet titkolni egy ilyen kapcsolatot? Mert szerintem nem...ahhoz nagyon vak feleségnek kell lennie.
De akkor mért nem vált el a férfi ennél az esetnél?
Nálatok azért tényleg más,de itt úgy tűnik,a férfi kényelembe érzi magát otthon,ezért nem lép,és a feleség nem tud semmiről a cikk író szerint,csak az elejéről a kapcsolatnak.Sem a babáról nem tud,sem arról,hogy már 5 éve tart a kapcsolat.
Vagy csak nem akar tudni róla?
Én elítélem a férfit jelen esetben
Szerintem Te is és én is keveset tudunk az egész sztoriról ahhoz, hogy ítélkezzünk, ez lett volna a lényeg. Én azért más helyzetben vagyok, de az sem egyszerű. Amikor én beléptem a képbe már évek óta nem volt semmi köztük, csak egyszerűen egy házban élnek a gyerekek miatt. Nekem nincs gyerekem tőle, és nem is akarnék úgy hogy nincs mellettem. De tiszta lapokkal játszunk, feleség tudja, nagyobbik gyerek tudja. Nem hiszem hogy mindig a feleség az áldozat, és tudod miért nem? Mert pl tudom hogy az én párom mielőtt végleg feladta kb 50szer próbálta meg rendbe hozni a házasságukat, és a felesége volt képtelen arra hogy a régi dolgokon túljusson. Úgyhogy nem mindig a feleség az áldozat, és azért mert ő a feleség nem viselkedhet úgy mint aki bármit megtehet úgyis vele maradnak. Mert ez nem így van...és ha egy férfi ilyen helyzetbe kerül nem tudom elítélni azért mert máshol keresi meg a boldogságot... Egy nőt sem tudok elítélni azért mert beleszeret valakibe és kitart mellette még ilyen szar helyzetben is 5 éven keresztül.
Oké, nekem az ítéletről jutott eszembe. :D
na gratulálok...
minden fejben dől el...én csak azokat nem szólom meg akik nem tudják jó ideig hogy a pasi nős, és úgy szeretnek bele.
De hogy eleve tudja...na nem is folytatom.
Gondolom sorstárs vagy, azért lehetsz ilyen megértő.
Ebben teljes mértékig egyet értünk,csak hirtelen nem értettem,hogy fűződik ez a témához:)
Mert amíg az állat nem, az ember meg tudja védeni magát...
Nagyon könnyű másokat elítélni, itt mindenki eljátssza az erkölcs mintaképét...röhej!!! Szánalmasak vagytok...igenis van olyan hogy halálosan beleszeretsz egy olyan emberbe akibe nem kellene, és addig ne törjetek pálcát mások felett, amíg nem kerültetek ilyen helyzetbe. Nem mondom, hogy helyes dolog ilyet tenni, de mindenki hibázik, és amikor szenvedsz attól hogy szerelmes vagy, akkor nem tudsz arra gondolni, hogy jaj vajon a feleség most hogy érzi magát...mert nem tudsz!!!Emberek vagyunk...persze ez a dolog nem egészséges, ez tény, de nem egy futó kalandról van szó, aminek semmi értelme, hanem egy 5 éves "kapcsolatról" amiből született egy gyerek. Mindenki olyan szentnek hiszi magát, néha használhatnátok azt a hasznos bútordarabot, amit tükörnek hívnak! A cikk írójának meg sok szerencsét kívánok, és remélem megtalálja a boldogságot és a nyugalmat a gyerekével együtt!
Úgy, hogy az a köcsög, aki állatot kínoz.
Nagyon jól megfogalmaztad, egy okos gondolat. Pontosan ugyanez a véleményem.
Az állatkínzásos téma hogy jön ide?
Az a gond,hogy minden kapcsolat más és más,így tökre mindegy a statisztika,mert úgyis van amelyik jól sikerül,és van amelyik nagyon gázul...egyikünk sem tudhatja mit hoz a jövő,főleg nem a mások kapcsolataiban.
Ítélet, mint olyan... kit lehet elítélni. Szerintem.
hát egyszer csak fel kell ébredni! minél később annál jobban fáj!
Tudod, ezen annyit gondolkozom: mi tart meg valakit egy ilyen alárendelt szeretőkapcsolatban.
Arra jutottam, hogy semmi más: csak a remény.
Évekig képesek reménykedni és magukat hitegetni: majd egyszer elvesz feleségül. Együtt fogunk élni szeretetben, boldogan.
Aztán rájön, hogy az egész önbecsapás, és nem lesz belőle semmi.
Kérdés: mikor jön erre rá?
Ha elég korán, akkor még tud változtatni, és másképp berendezni az életét. De lehet, hogy túl későn, és akkor már olyan mindegy, elszállt felette az idő. Úgy marad, beletespedve a nagy reménytelenségbe.
Szerintem sem tesz ilyet egy igazi férfi!
Sajnos itt csak egy f.s.ról beszélhetünk..
a nő meg vmi hülye romantikus regénybe képzelte magát
olvastam egy hozzászólásban a karmát hozták fel,vicc,akkor ezentúl ezzel lehet midnent menteni
bocsi szivi de a karmám
itt inkább arról van szó hogy egy pasi aki a legyet is röptiben meg egy semmit sem tisztelő nő
otthon meg egy totál megalázott feleség, gondoljátok a feleség nem is sejti?
de biztos sejti és szenved..
mélységesen elítélem a pasit meg a szeretőt is!
Azok a pasik, akik nem szeretik a párjukat és tombol bennük az önbizalomhiány, a bizonyítási kényszer. Egy férfi, a nagy betűs FÉRFI nem tesz ilyet soha! Természetesen egy nő, a nagy betűs NŐ sem viselkedik így. Zsák a foltját megtalálta.
Sosem voltam még ennyire szerelmes,mint a cikkíró.
És remélem nem is leszek! Értem én hogy szerelem meg minden,de kívülről nekem úgy tűnik ez a pasi lubickol a helyzetében,itt egy epekedő nő meg ott egy epekedő nő!Hja kérem, szép az élet!Elválni sosem fog,és gondolom ha már amúgy is hűtlen volt a feleségéhez nem csak a cikkíróval,akkor sztem most sem csak 2 vasat tart a tűzben!
A baj ilyenkor a nőkkel van,hogy mindent tűrnek!
Na meg a férfiakkal! Egyes pasik,ha tudják hgy a nő igazán szereti, azt hiszik mindent meg is tehetnek..és nincs igazuk?
Legalább ha más nem,egy szép baba lett ebből a kapcsolatból!
Ez a fórum olyan, mint egy dedó. Miért nem tudtok felnőtt ember módjára viselkedni. Okos enged....
Köszönöm :) Így legalább látszik, talán tudsz tisztelni valakit, vagy valamit, mert sem magadat, sem a párodat, sem a barátod barátnőjét nem tiszteled. Igen, lehet a szerelem elveszi az ember eszét, de az önbecsülése azért maradjon meg, és ha már összejöttél a pasival, akkor a barátnőjét hagyd békén. Legalább ennyit megtehetnél, mert erkölcsileg nagyon elítélendő amit teszel.
Az állatkínzás elítélendő dolog, mert az állat nem tehet róla. De más élete, tette, érzelmei összetettebb dolgok. Így... mindenki marad a saját hite mellett, és mondja a magáét - amit persze a másik nem ért meg. Itt kezdődik a harc.
Tudod, néha lehet hallani, hogy a legnagyobb ri..ncokból lesznek a legjobb anyukák. Na, hallod, akkor a "kedves" hozzászólók gondolkodását nézve roppant jó dolga lesz a gyermekemnek.:-)))))
Hatalmas érzései vannak Neki is,amit ki is tud mutatni, ha vele vagyok. Azt a pár boldog órát -most úgy gondolom- más nem tudná megadni. Nagyon szeretem, akármi is volt, van, és lesz, és ha egyszer arra ébredek, hogy kiábrándultam belőle, folytatom a megszokott életem. Addig meg talán egy álomvilágban élek, a rózsaszín felhők közt, és nem akarok felébredni. Soha nem mondom, hogy soha, mert bármit hozhat az élet. Jelenleg mindketten függetlenek vagyunk.
Igazad van, a ókorban és a középkorban sem voltak valami erkölcsösek az emberek. De korábban valóban nem volt fogamzásgátló, és a sok elcsábított nő nem tudott mást tenni, minthogy megszüli a gyereket. Lehet, hogy másképpen kellene felfogni mai mentalitást. Azt tudom, legalábbis olvasom, hogy nagyon könnyen átmennek a mai fiatalok egyik kapcsolatból a másikba. És mindig azon panaszkodnak, hogy nem találják az igazit, és amikor már jön a biológiai óra, akkor gyorsan akarnak egy gyereket, nem számít milyen áron. (Tisztelet a kívételnek.)
Nem szeretném sütögetni a frázist, hogy "ki mint él, úgy ítél", de mégiscsak van benne vmi szerintem. Ennyit a "kedves hozzászólókról..":))
Én nem gondolom, hogy létezik olyan férfi a világon, aki "csak dugni akar". Ők sem droidok vagy gépek, érzelmek nélkül nincsenek emberek, se férfi, se nő. Csak a férfiak időnként ezt szeretik eltitkolni, mert azt hiszik, hogy az olyan "férfiatlan" dolog...:)))
De én szívecskét akaroooooooooook! Tudod, én csak azt sajnálom, hogy gyakran, sőt, a legtöbb esetben olyanok ítélnek el többek között engem is, akik nem élték át, amit én. Tény, hogy sok hibám van nekem is, ahogy bárki másnak, de tényleg szeretem a szerelmem, és mivel ez így van, tettem meg olyan dolgokat is, amit más esetben nem tennék. Sajna, nem igazán tudja eldönteni, mit is szeretne valójában, tipikus se vele, se nélküle kapcsolat. És mielőtt a "kedves hozzászólók" megjegyeznék, hogy "csak dugni vagyok jó neki", közlöm, hogy sok dolog van, amiről nem tudnak.
További ajánlott fórumok: