Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Ja, és még egy kérdés, már szépszemű lányok! Nektek mondta a dokitok, hogy mekkora darabot nyisszentett ki?
Nekem igen, 1,2 cm-t./ez ugye a szélessége/ Sőt meg is mutatta.
Sziasztok!
Nekem nagyon szépen tűnik el a mokesz, szinte már alig látszik, ma vagyok 5. napos. Az orr mellett van még duzzanat, én úgy látom, nekem tök egyforma a kettő.
Egyedül a reggeli hidegvíz hiányzik...:)
Egyébként azzal engedett el a dokim, hogy varrat szedés a 8. napon és aztán 5 hét béke, nyugalom és TÜRELEM! Gondolom nem véletlenül engedett haza ezzel a zárszóval....
Lányoook ! Nyugiii !
Nekem 5 hete volt a műtétem és még mindig nem egyforma. Sőt kis duzzanat is van még !
Sajna egyéni, hogy ki milyen ütemben gyógyul.Én lassabban. Úgyhogy ne aggódjatok idő előtt !! :)
Szia Nikolka!
Nekem pontos időpontot nem adott a doktornő, csak annyit mondott, hogy a Virányosiba menjek hétfőn délután .
Egyébként nekem is a bal szemem sokkal kisebb, a belső sarka viszont lilán-kitüremkedően dagi.
A doktornő szerint a szakmában egyetlen emberrel fordult még eddig elő, hogy nem csukódott le a szeme, tehát ettől ne izgulj, mert valószínűleg csupán a dagadás akadályozza a lezáródást.
( ne félj, nem te leszel a második :P :P)
Azt is mondta, hogy ilyen esetben sem lenne gond, mert a fül mögötti területből lehet kivenni, és betoldani , de hát kinek hiányzik ez?
Neked mennyi ideig rajzolgatta az ívet? Korrigált még rajta a műtét közben, vagy már nem?
Egyébként nekem sem kellett kinyitni, és becsukni egyszer sem műtét közben szememet.
A jobb szememmel én is sokkal elégedettebb vagyok, és már csak azon izgulok, hogy mi lesz, ha nem lesznek egyformák a szemeim?
Elég nagy jelenleg a méretkülönbség köztük...
Szia!
Jól tetted, köszönjük!Remélem megoldható!
Sziasztok Csajszik ! Ezt küldtem a Hoxának, hátha nekünk is lesz galériánk ;-)
" Kedves Hoxa !
Érdeklődnék, hogyan lehetne megoldani, hogy a szemhéjplasztikai fórumhoz is tartozzon képgaléria, mint amilyen a mellplasztikánál van. Sokat segítene a műtétre vágyóknak és akik már megszépültek azoknak is. Nehéz a nevekben kotorászni, hogy ki tett fel a szeméről képet és ki nem. Előre is köszönjük a segítséged !
Szép napot, üdv.: szemhéjplaszikás forumozók "
Köszi, ez megnyugtató!
Valaki írta, h a műtét alatt csukni, nyitni kellett a szemét. Nekem végig csukva kellett tartani. Bízom benne, attól, h a doki nem nézegette menet közben, az eredmény jó lesz.
Katinka olvass vissza nagyon sok tapasztalatról olvashatsz és orvosokról is beszélgetünk !
Egy jó tanács : ha már eszedbe jutott, hogy szükséges lenne egy műtét ne nagyon halogads ! :)
Szinte mindenki aki túl van rajta azt mondja kár volt halogatni !!:)
Nikolka, nem lesz gond, hidd el!
Az én szemem sem volt egyforma, mivel a jobb oldalból többet vettek ki. Az az oldal olyan is lett, mintha lehúztam volna egy menetet valamelyik Klicskóval. Most, 10 naposan is van még monoklim azon az oldalon, és látványbeli különbség is, de mondjuk, egyrészt ez még változni fog, másrészt nekem amúgy sem volt soha egyforma a szemem :-). A varratok húznak, és valóban az enyém is duzzadt még, de ez akkor fog elkezdeni javulni, ha kiszedik a varratokat, vagy kiesnek (nekem olyan van, ami magától kipotyog). A varratok irritálhatják a szemhéjat (minden sebnél így van), lehet, neked a kérdéses oldalon hosszabbak a végek, vagy jobban megnyüstölték. Írod, hogy arról lilább is.
Arra, hogy menj-e vissza gyorsan az orvoshoz, képek láttán tudnék tanácsot adni, de mondjuk, a fokozott duzzadás okozhatja, hogy nem tudod becsukni, ezt nekem mondták. Ha lelohad, csukódni fog.
Kérdés: miközben műtöttek, neked kellett "csukja be, nyissa ki" utasításokat végrehajtani egy-egy vágás, igazítás után? Mert nekem sokszor. Ha akkor csukódott, akkor fog, nyugodj meg! :-)
Nikolka egyenlőre ne idegeskedj!
Hétfőn úgyis mindenre választ kapsz!
A bal szemem nekem is kicsit más volt mint a jobb!Duzzadtabb volt és sokkal lilább.
De kezdenek szépen összecsiszolódni :)
A csukódás is javulni fog a duzzanat múltával mert lapad a bőr és elég lesz a csukódáshoz :)
Nagyon az elején vagy még, ne aggódj , minden rendben lesz ! :)
Ne aggódj, a varatszedés sem fáj !
Letörlik a maradék rászáradt vért és egy gyors mozdulattal kihúzza a fonalat!
Mire elkezdenél aggódni már kint is van !
Nagyon jó érzés, megkönnyebbülsz !
Szia Nibiru!
Nekem elvileg fél2-2 körül kell mennem hétfőn, de előtte még hívom. Neked mikor?
Én viszonylag jól vagyok, lila színem már alig van, a jobb szemem nagyon szép, viszont a ballal több problémám is van.
Csajok, lécci segítsetek, nyugtassatok meg!
Egyrészt totál máshogy néz ki a két szemem íve, ez normális?
Másrészt a bal szemem külső sarkát felfelé húzza a varrat, nagyon feszül, és fáj is, és furán néz ki. Aggódom, hogy ez nehogy így maradjon. És ez sokkal jobban be is van dagadva, meg lilább is, mint a másik.
Ami viszont a legjobban aggaszt, hogy a bal nem csukódik le, eléggé nyitva van továbbra is, pedig már azért sokkal lejjebb apadt. Volt köztetek olyan, akinek nem csukódott műtét után? És később már igen? Biztos a rémtörténetek miatt, de aggódom, nehogy ne tudjam becsukni a szemem, mert az nagyon gáz lenne....
Sziasztok!
AlieNeetah, gyönyörű a szemed, gratula!Én ma már 3. napos vagyok, de nekem csak a 8-on azaz jövő szerdán lesz varratszedés! Tényleg, ez milyen érzés? Írjon valaki erről is,köszi!
A duzzanataim apadnak, a monokli területre egy kicsit nőtt, ám kezd sárgulni. A könnyezés már 2. este megszűnt, én csak jegelek és magas párnán fekszem.
Mindenkine gyógyulást, sziasztok!
pár oldallal vissza írt a Móni a negatív élményeiről.
Én ezt szomorúnak tartom, főleg, ha egy profi csinálta. Neki igazán tudnia kellene, hogy milyen bánásmód , hozzáállás kell egy beteghez. Ez egy ambullánsan végzett műtét... úgyhogy ennyi pénzért igenis tegye oda magát emberileg is, mert baromira nem mindegy, hogy az amúgy is bizonytalan, aggódó páciense milyen hozzáállást tapasztal műtét közben.
Móni, ha olvasol, kérlek nevezd meg az orvost, mert fontos, hogy ne csak a sikerélmények mögötti személyek legyenek nevesítve, hanem azok is, akikkel nem vagyunk megelégedve. Én biztosan nem mennék egy ilyen orvoshoz, akkor sem, ha technikailag tökéletes munkát végez .
Engem nem érdekel a dokik lelki nyűgje... egyéb gondja, műtétkor tegye félre, és teremtsen nekem olyan légkört, amiben biztonságban érzem magam. nekem sokat kell dolgoznom, azért a pénzért, amit ő másfél óra alatt zsebre tesz. Én nem is sajnálom tőle, de elvárom, hogy ezért "kinyalják a seggemet". Bocsi... :))
Köszi neked is a biztatást...
Nagyon jól esett!
Nagyon édes vagy!
Ráadásul el is hiszem neked, hogy minden rendben lesz :) :)
Húúúú ! nagyon látványos már most ! :)
Én 4 naposan még leragasztva, lilán kukucskáltam a résen :) Gratulálok !!! :)
Szia!
Megnéztelek, hű, eszméletlen, hogy megnyitotta tekintetedet a műtét, fantasztikus a változás már most, nagyon szép lett a szemed,gratula!
Gyors felépülést neked is!
Nibiru lehet ám,hogy a varrat azért gyógyul szépen a ragtapasz alatt és nem lesz akadálya, hogy kiszedjék hétfőn. Az még 3 nap és napról napra jobban leszel te is !
Sajnálatos, hogy így reagélsz a beavatkozásokra de legalább tudod, hogy hajlamos vagy erre és nem esel kétségbe !
Erős csajszi vagy, ezen is túl leszel és nagyon boldog leszel az "új" szemeiddel !!
Nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben legyen ! :)