Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szaisztok. Én most találtam meg ezt a fórumot,nagy örömömre.
50 éves barátnőm is rászánta magát erre a műtétre. Hétfőn csinálták neki. Iszonyat ronda, tiszta vér az egész szem körül.
De nem az a gond, hanem az, hogy a szeme fehérje is tiszta vér. Begyulladt szegénynek és egy véres csík is van benne.
Aki már túl van rajta, kérdezném, hogy ez normális ? Mert a doki szerint igen. Ahogy néztem a képeiteket elég jól nézetetk ki műtét után. Szegény Évi meg úgy néz ki, mint akit összevertek. Csupa véraláfutás, és alig lát valamit úgy begyulladt a szeme. Semmit nem adott neki rá a doki, azt mondta elmúlik, ez természetes, vele jár.
Mit szóltok ? Előre is köszi.
Velynn, kingik, üdvözöllek benneteket az elégedett és boldog nők táborában....már ami a műtétet illeti!:)))))
Velynn, szerintem 4in1 műtét volt, mert az elégedettségtől a mellkerületünk is nőtt:))))........én azóta jobban kihúzom magam:))))
Engem varratszedés után úgy engedett el a doki, hogy nyugodtan festhetem, csak a varratra ne tegyek......tehát spirált használhattam.
Megjegyzem az volt az első amikor hazaértem, hogy megnéztem hogy mutat a szemem sminkkel:)))))
jah, azt el is felejtettem írni, hogy eltűnt a homlokomról a ránc, amit a "lógó szemhéjam palástolására kifejlesztett szemnagyranyitási technikám" okozott! :)
Sőt, a szemem alatti ráncok nagy része is eltűnt! Úgyhogy ez 3in1 műtét volt! :)
Mi újság lányok? Mindenki rendben van? Én igen! Minden nap újra és újra megállapítom, hogy milyen kitűnő döntés volt ez a szemhéjplasztika! :)
Egy hét múlva megyek kontrollra, van egy kis puklim oldalt, és egy kis lyuk is, ahol kihúzták a cérnát, de az is lehet, hogy az eltűnik egy hét alatt és akkor már tényleg nem igen lesz mibe belekötnöm! :))) Picit még ödémás vagyok szerintem, de napról napra szebb (vagyok)! :)
Na széééép, mondhatom :-)) De aranyos vagy, hogy nem paráztattál be!
Túl vagyok persze már a varratszedésen és egyáltalán nem fájt! Semmiség volt!
Kaptam krémet rá, ma már kontaklencsét is betettem.
Szempillaspirál szombaton már lehet szerintetek? Felülre nem tennék sminket csak a szemvonalamra alulra.
Na szia! Túlélted?
Mostanra már biztosan túl vagy rajta, így már bátran elárulhatom, hogy én majdnem besz...tam a varratszedésen, még a könnyem is kicsordult. :))) Most már röhögök rajta, de akkor nem volt vicces. Csodálkozott is a doktornő szerfelett, mert a műtétet meg hősként csináltam végig nyugibogyó nélkül és csepp para sem volt bennem. Sőt alig vártam, hogy szétszedjen. Na ez is egyénenként változik. Szóval milyen volt a varratszedés?
Szia!
Nagyon szépek lettek a szemeid, mint általában, hihetetlen a változás, büszke lehetsz rá, gratulálok hozzá!
Megkérdezhetem, hogy a mellműtét az mit takar a te esetedben?
Nekem nem fájt, picit volt egy villanásra kellemetlen......ne izgulj, tényleg gyorsan túl leszel rajta:))) És képzeld ki tudod nyitni majd teljesen a szemed ami csudajó érzés!
Nekem úgy törölgette le valamivel átitatott gézzel a varrt, és nem volt kellemetlen egyáltalán...:)))
Vicces, nagyon nevettem :))))
Én meg bírom a fájdalmat is, meg nem is szoktam nyafogni, így holnap bátor leszek :)
Akkor már inkább fekete nadálytő krémmel kend a lila "sminkedet", de tényleg még a közelébe se menjen a sebnek!
Simogatni szabad óvatosan, az segített nekem is :)))
Nagyon szép lett!!
Bízom benne, hogy kb ilyesmi lesz az enyém is.