Szemhéjplasztika (beszélgetés)
köszi szépen :)))
bár mára már újabb szinekben pompázik, de nem zavar, hiszen senki nem látja...már várom a varratszedést, ami köv. kedden lesz.
szia
ez még nem a végleges állapot, még változhat.
nem akarok okoskodni, és még elég fiatal vagy de én a képen úgy látom, hogy a belső sarok rendben van, csak a külső széle lóg rá mint egy csukja.
nem lehet, hogy ez a lógás már fentebbről jön? ha nekem is ez volt a problémám és szemöldök emelés kelett hozzá, hogy javuljon a helyzet.
ha becsukod a szemed és nem nagyon tudsz ott felesleges bőrt megfogni akkor nem lehetett többet kivenni, mert akkor nem tudnád becsukni a szemed. ha próbálod a szemöldököd külső sarkát emelni akkor és látsz javulást akkor talán ott a hiba. ennek nézz utánna szerintem.
de azért ne keseredj el, van változás.
Nekem azért műtét után kb. a 3-4 napon belilult ott ahol addig nem, de nem vészesen. Még most is picit lila a szemhéjam itt-ott, de alig észrevehető. Senki nem veszi észre, csak ha lehunyom a szemem és erőszakosan mutogatom, hogy itt-meg-itt... :)
Amíg bent voltak a varratok, a lila valahol sárgára váltott, sőt még a szemem alatt is sárga voltam, pedig ott előtte nem volt lila!! De a sárgaság inkább a vakus fotókon látszik csak. (olyat nem is tettem föl, mert rondább volt a képen, mint a valóságban)
Ugyanezt érzem én is! Azaz semmit. A fotón is látni lehet, hogy csak az egyik szemzugom van kicsit bepirosodva és megdagava, az azóta - reggel 9-kor volt a műtét- is úgy van, nem lett rosszabb.
Megnyugtattál :-) Nagyon köszi a választ!
Szerintem nem baj, ha nem jegeled. Nekem a doktornő nem is mondta, hogy jegeljem otthon, én csupán önszorgalomból tettem, mert olvastam valahol, hogy 1-2 napig lehet.
Nekem a műtét után, amikor kiment az érzéstelenítő hatása, akkor égett, de utána már nem. Később nem fájt, nem is dagadt különösebben. Ez nem baj. Jól reagál a szervezeted! (legalábbis nekem ezt mondta a doktornő amikor mondtam, hogy nincs különösebb panaszom)
Egyedül az nem volt jó, amikor hirtelen valamiért összeszorítottam a szemem (pl. tüsszentés).
Én - csak ma - kb 15X néztem meg Pilluci képeit, igazad van, ez a leghatásosabb nyugtató!
:-D
én már a mostani állapotomnak is nagyon-nagyon örülök :-)
De abban segítsetek lécci, hogy az nem baj-e h nem jegelem? Mert nem érzem szükségét: nem fáj, nem ég, nem (annyira) dagadt...
Szia! Szerintem is látszik a különbség! Neked is inkább egy roggyanat volt műtét előtt a szemhéjban nem? Legalábbis úgy látom, hogy hasonló volt mint nekem... Egyébként én is úgy látom a sajátomon, hogy lóg még, de mindenki nyugtat, hogy változik még, ezért türelmes vagyok és várok! :)
Mindig Pilluci képeit nézegetem, mert neki teljesen eltűnt a duzzanat egy hónap alatt!! Természetesen mindenkinek szép, akit Ignácz doktornő műtött, de talán nála a legdrasztikusabb a pozitív változás.
Bízom benne, hogy a mi szemünk is olyan szép lesz, mint a többieké! :)
Szuper! Mondtam én, hogy nem kell félni! :)Én első két nap jegeltem icipicit. Van egy zselés szemmaszkom, azt tettem rá, de nem a mélyhűtőbe tettem előtte, csak a hűtőbe és azt is egy vékony rongyon keresztül tettem a szememre. Nem mertem drasztikusabb lenni, nehogy ártsak.
Azért a feltett képeid már most magukért beszélnek! :)