Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

1466. Borzoska3
2011. jún. 17. 19:58

Túl vagyok a ráncfeltöltésen és ajakfeltöltésen is. Hááát, ez már nem annyira vidám :(

Nekem valószínűleg nagyon alacsony a fájdalom küszöböm, az érzéstelenítő krém nem volt elég, a felületet elzsibbasztotta - de az kevés az üdvösséghez, az feltöltő injekciót mélyen az irhába adják.

Muszáj volt félbehagyni, 4 lidokain injekciót kaptam és a felső ajkamnál középen még így is elég kellemetlen volt.

A nagy nevetőránc feltöltése hamar megvolt és jól is áll.

A lidokain után már az ajakfeltöltés is csak minimális fájdalmat okozott, mivel nagyon vékony (volt) a szám, így nekem már elsőre 1 ampulla ment felülre és 1 alulra.

Hazataxiztam, bebújtam az ágyba és jegeltem - mindenemet.

Mondta az orvos, hogy fel fog dagadni a képem, és 2-3 napig ilyen is marad ... hát bejött ! Most ébredtem fel, az a csinos száj amivel eljöttem az orvostól - a háromszorosára dagadt, egy jobbérzésű kacsa sirva könyörögne a receptért :), az államtól a homlokomig feszül a bőr a képemen.

A jó a dologban, hogy legalább enni-inni tudok.

A szemem szépen gyógyul, ma is lámpáztuk és hétfőn leszedjük a ragasztót - ezt már nagyon várom.

Szóval, a mai napot is túléltem !

Azért írtam le ilyen részletesen, hogy akinek hasonlóan érzékeny a bőre és nehezen tűri a fájdalmat, tudja mire kell számítania.

Nem egy sétagalopp, de ha erős a motiváltság akkor gond nélkül át lehet vészelni.

1465. Borzoska3 (válaszként erre: 1464. - Naomi1)
2011. jún. 17. 19:20
nagyon jó ez a haj ! Azt nem értem, hogy hogyan kell felcsatolni ? Nem látszik a csatolás ? Ha megrázod a fejed nem esik ki ?
1464. naomi1
2011. jún. 17. 11:18
Vegre sikerult feltennem egy kepet a hajamrol. igazan nem orulok neki mert eleg kozeli arckep foto es nem igaan akartam hogy felismerheto legyek....valszeg nem fogom sokaig fennt hagyni.De igeret az igeret:))) Ezen latszik a csatolhatos haj(clip in hair). Elegge kozeli fotot csinaltam sajna pont emmiatt nem tudtam ugy kivagni hogy jol latszodjon mindket oldalt. Eredetileg rovid a hajam nem er a vallamig sem. Anno Viktoria Beckam(...vagy mi) ra lett vagva.
1463. Borzoska3 (válaszként erre: 1461. - Naomi1)
2011. jún. 16. 23:29

Köszi az ötletet!!! Semmi baja, mert visszafagyasztom időnként és levesként fogja végezni, ha már nem lesz rá szükség.

Még én sem tudom teljesen lecsukni a szemem, de ettől még én (is) jól alszom ! Sőt, folyamatosan pihengetek, aztán alszom,majd megint pihengetek :)

Még nincsenek fotóim, majd hétfőn ha a ragasztót leszedik -teszek fel.

1462. naomi1 (válaszként erre: 1461. - Naomi1)
2011. jún. 16. 22:57
az operacio biztos rament a latasomra mert borzaskat irtam :(((( bocsi ezert
1461. naomi1 (válaszként erre: 1460. - Borzoska3)
2011. jún. 16. 22:56

Szia Borzaska!

En voltam az a valaki a zoldborsoval. Sot hasznalat uta meg is foztem levesnek. Kellemest a hasznossal. :))))) (igaz ki be fagyott de attol megettem ...tuk) Sot en igazan az elso napokban nem tudtam lecsukni a szemem igy azt tettem ra hogy el tudjak aludni. Kesobb mar eleg volt a kendo is. Igaz engem nem zavart nyitott szemmel aludni (hamar ugy is elaludtam) csak a baratomat zavarta. Szerinte tiszta horror volt...ugy aludtam mint anno a kutyaja....Na legalab nosztalgiazott. Remelem gyorsan gyogyulsz es sok szerencset az uj szemecskeidhez. Meg nem neztem meg a fotodat de nem mulasztom el..persze ha van mar.:))))

1460. Borzoska3
2011. jún. 16. 21:38

Ma van a harmadik napom - ma voltam bioptron lámpázáson, hogy szépen gyógyuljon a vágás. Jól vagyok, gyógyulgatok, szorgalmasan borogatom a szemem, de picit még mindig dagadt. Nagyon vékony és érzékeny a bőröm , ez nálunk családi örökség :) Itt olvastam, hogy valaki mélyhűtött zöldborsós zacsival borogatott, ez tényleg nagyon jó ötlet. Becsomagoltam egy fehér tiszta ruhába - bevált, kényelmes és jó érzés is.

Lassan kiheverem a stresszt is(engem még eddig soha sem operáltak, nagyon kiakadtam )-helyreállt a lelki egyensúlyom . A ragasztó szalagot hétfőn fogják leszedni - akkor csinálok képet, talán már látszik valami. A szarkalábaim már eltűntek ! Nem tudom, hogy ez végleges-e , vagy visszajönnek...

Bőszen tömegközlekedek egy óriási napszemüvegben, a ragasztó zavarja a szemem, nem merek kocsiba ülni mert nem tudok másra csak a szememre figyelni.

1459. kingik (válaszként erre: 1448. - Naomi1)
2011. jún. 16. 21:02

Már annyira nem aggódom a piros vágásom miatt, csak egy kicsit :)) Igaz, csak 2 hete vették ki a varratokat...:)

Nem kellene kennem amúgy az aloe-n kívül mással? Csak hogy gyorsabban gyógyuljon.

1458. Boncz (válaszként erre: 1455. - Borzoska3)
2011. jún. 15. 20:49
Oké, csak pihenj, és gyógyulgass, és előre is köszi a beszámolót és a képeket!:)))
1457. vajdai (válaszként erre: 1451. - Borzoska3)
2011. jún. 15. 17:11
Nagyon ügyes vagy. A ráncfeltöltés engem is érdekel. Az árát megírhatnád akár priviben is. Én is megcsináltattam a két szemem között a szám felsőit és az orrnyerget. Pihengess,gyors gyógyulást kívánok. Ki csinálta a szemed és a feltöltést azt még írd meg.
1456. Borzoska3 (válaszként erre: 1454. - Böby03)
2011. jún. 15. 11:12

Így utólag mondom, tényleg nem egy nagy ügy. De muszáj szabit kivenni hozzá, mert elég becstelenül nézek ki, és kell a pihenés is. Már most látom, hogy jobban néz ki, mint korábban.

Sok sikert a döntéshez !

1455. Borzoska3 (válaszként erre: 1453. - Boncz)
2011. jún. 15. 11:07

Elfelejtettem megkérdezni, de valószínűleg hétfő körül lesz a varratszedés - csinálok képet és felteszem az előtte, utána változatot.

Most gyógyulgatok :)

Semmit nem kell csinálnom, rend van, az utolsó percben még befőztem meggydzsemet. A macsekok nagyon aranyosak voltak, mikor tegnap megjöttem, mellém feküdtek és dorombolgattak - vígasztaltak. Picit unatkozom, olvasni , internetezni nem tudok mert még fáraszt, a háttérben a TV-t hallgatom. Irok a feltöltésről is, ha már túl leszek rajta.

1454. Böby03 (válaszként erre: 1451. - Borzoska3)
2011. jún. 15. 10:34
Szia! Irigyellek, mert már túl vagy rajta. :) Remélem, elégedett leszel az eredménnyel, s bízom benne, hogy én is csatlakozhatok hamarosan a "túlélők" táborához.
1453. Boncz (válaszként erre: 1451. - Borzoska3)
2011. jún. 15. 10:33

Szia, ügyes vagy, majd tégy fel előtte-utána képet légyszíves. A ráncfeltöltésre kíváncsi vagyok, hol, és mivel töltik fel,.......és persze mennyiért? Majd írj róla kérlek!:))))

És gyógyulgass, szép leszel!:)))

1452. Böby03 (válaszként erre: 1450. - Vali51)
2011. jún. 15. 10:30
Szia! Köszönöm az infót, de nekem inkább a főváros jöhet szóba, hozzánk az van inkább "közel". Egyébként szeptemberben szeretném megcsináltatni, addigra talán összeszedem a bátorságom is.
1451. Borzoska3
2011. jún. 15. 08:03

Tegnap délben nekem is megcsinálták a felsőt ! Túléltem !!! Tudjátok, nekem még a fogorvosnál is halálfélelmem van :) Minket még nagyon fegyelmezettre neveltek, emiatt nem vagyok hisztis, nem csinálok jelenetet, de az a pszichológiai nyomás az első 5 percben, hát azt nem kívánom vissza.

Az egyetlen vacakság az injekció volt az elején én még soha sem kaptam a szemembe (a szemzugba)injekciót. Annyira be voltam tojva, hogy éreztem, hogy miközben matat a szememnél - egyszerűen el fogok ájulni, persze, mivel feküdtem, ez nem így történt. Nagyon örülök, hogy az elődeim mindent részletesen leírtak, így kb. tudtam, hogy mire számíthatok.

A beavatkozás tényleg teljesen fájdalommentes. Hamar készen lettem, taxiba ültem és mentem haza. Az orvos is mondta, hogy ne saját kocsival jöjjek - de én képtelen is lettem volna arra, hogy hazáig vezessek, talán, ha a kedvemért lezárják is kiürítik a várost - akkor :)

Igazándiból akkor lélegeztem fel, amikor otthon magamra csuktam az ajtót. Egész este óránként 2 percig borogattam, emiatt nem dagadt fel a képem, de a kék foltokat nem fogom megúszni, mert nagyon vékony és érzékeny a bőröm. Holnap megyek kontrollra, kapok még valamilyen kezelést (azt elfelejtettem, hogy mit)

És pénteken még varratszedés előtt jön a ráncfeltöltés - ha lúd legyen kövér - alapon !

1450. vali51 (válaszként erre: 1442. - Böby03)
2011. jún. 12. 16:01
Szia Böby!Én januárba Mosonmagyarováron mütettem az also felsö szemhélyam!220000ezer forint volt szép lett!Nem tudom merre élsz csak irtam hátha a környéken!Jó keresgélést!Ja és nyáron ne csináltasd!Puszi Vali!
1449. kingik (válaszként erre: 1447. - Boncz)
2011. jún. 12. 15:03
Megint megnyugtattatok, köszi :-)
1448. naomi1 (válaszként erre: 1446. - Kingik)
2011. jún. 11. 20:03
Nekem is latszik meg mindig ha becsukom a szemem. aprilis 5 -en mutottek. szoval 2 honapja. kb.
1447. Boncz (válaszként erre: 1446. - Kingik)
2011. jún. 11. 14:38

Türelem! Nekem 3 hónap volt mire szinte láthatatlanná vált.......a teljes gyógyuláshoz idő kell, de ne aggódj, mert minden pukli ki fog simulni!!:)))))

A tiéd pedig még csak 3 hetes....még van idő.

1446. kingik
2011. jún. 11. 13:16
Segítsetek: a vágás helye kb. mikorra lesz szinte láthatatlan? mikorra tűnik el a kisebb-nagyobb pukszli a vágásról? most még rózsaszínes és szerintem ha becsukom a szemem igencsak látszik...kedden lesz 2 hete, hogy kivették a varratokat.
1445. Boncz (válaszként erre: 1444. - Böby03)
2011. jún. 9. 21:29
Engem Szegeden műtöttek, nekem felső volt és 110e-be került. A doktornőről olyan fórumozót kell megkérdezz akit ő műtött. Többen is vannak, írj valamelyiküknek priviben.
1444. Böby03 (válaszként erre: 1443. - Boncz)
2011. jún. 9. 21:10
Igen, már olvastam az előzményeket, és a képeket is megnéztem, nagyon tetszenek:)) Viszont az árakról még nagyságrendben sem találtam semmit az említett klinikán. Sem a konzultáció díjáról, sem a műtétekről. Erről van esetleg valami infód?
1443. Boncz (válaszként erre: 1442. - Böby03)
2011. jún. 9. 19:20
Szia, szerintem neked Budapestre kellene menned....olvass vissza a hozzászólásokban találsz hasznosat.Sokakat Ignácz doktornő operált ő igen ügyes, szép szemeket csinált...nézd meg a fotókat.Ja és csak bátran!.. nem nagyon találsz elégedetlen hozzászólást a témához, itt szinte mindannyian nagyon-nagyon elégedettek vagyunk!:)))))
1442. Böby03
2011. jún. 9. 08:59
Sziasztok! Mostanában gondolkozok én is a szemhéjplasztikáról, s szeretnék egy kis segítséget kérni azoktól, akik már átestek ilyen műtéten. Mi alapján tudok "normális" helyet találni, hisz a neten minden sebészet csak szuper dolgokat reklámoz. Ha esetleg tudtok akár jó, akár rossz véleményeket, azt megköszönném, ha megírnátok. Előre is köszönöm.
1441. Velynn (válaszként erre: 1440. - Kingik)
2011. jún. 6. 22:17
:)
1440. kingik (válaszként erre: 1439. - Velynn)
2011. jún. 6. 22:09
örülök, hogy végre én is tudtam "okos" lenni - ebben a témában :)
1439. Velynn (válaszként erre: 1437. - Kingik)
2011. jún. 6. 22:07
de a körmvirág jó ötlet, kipróbálom, az úgyis van itthon.
1438. Velynn (válaszként erre: 1437. - Kingik)
2011. jún. 6. 22:07
nekem nagyon viszket a krémtől, azért is akartam mást kipróbálni. de amit mondott a doktornő, arra azt mondta a patikus, hogy két éve megszűnt.
1437. kingik (válaszként erre: 1436. - Velynn)
2011. jún. 6. 22:05

:-)

Tobradex-szel...én meg kis körömvirággal is simogatom néha-néha.

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook