Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Túl vagyok a ráncfeltöltésen és ajakfeltöltésen is. Hááát, ez már nem annyira vidám :(
Nekem valószínűleg nagyon alacsony a fájdalom küszöböm, az érzéstelenítő krém nem volt elég, a felületet elzsibbasztotta - de az kevés az üdvösséghez, az feltöltő injekciót mélyen az irhába adják.
Muszáj volt félbehagyni, 4 lidokain injekciót kaptam és a felső ajkamnál középen még így is elég kellemetlen volt.
A nagy nevetőránc feltöltése hamar megvolt és jól is áll.
A lidokain után már az ajakfeltöltés is csak minimális fájdalmat okozott, mivel nagyon vékony (volt) a szám, így nekem már elsőre 1 ampulla ment felülre és 1 alulra.
Hazataxiztam, bebújtam az ágyba és jegeltem - mindenemet.
Mondta az orvos, hogy fel fog dagadni a képem, és 2-3 napig ilyen is marad ... hát bejött ! Most ébredtem fel, az a csinos száj amivel eljöttem az orvostól - a háromszorosára dagadt, egy jobbérzésű kacsa sirva könyörögne a receptért :), az államtól a homlokomig feszül a bőr a képemen.
A jó a dologban, hogy legalább enni-inni tudok.
A szemem szépen gyógyul, ma is lámpáztuk és hétfőn leszedjük a ragasztót - ezt már nagyon várom.
Szóval, a mai napot is túléltem !
Azért írtam le ilyen részletesen, hogy akinek hasonlóan érzékeny a bőre és nehezen tűri a fájdalmat, tudja mire kell számítania.
Nem egy sétagalopp, de ha erős a motiváltság akkor gond nélkül át lehet vészelni.
Köszi az ötletet!!! Semmi baja, mert visszafagyasztom időnként és levesként fogja végezni, ha már nem lesz rá szükség.
Még én sem tudom teljesen lecsukni a szemem, de ettől még én (is) jól alszom ! Sőt, folyamatosan pihengetek, aztán alszom,majd megint pihengetek :)
Még nincsenek fotóim, majd hétfőn ha a ragasztót leszedik -teszek fel.
Szia Borzaska!
En voltam az a valaki a zoldborsoval. Sot hasznalat uta meg is foztem levesnek. Kellemest a hasznossal. :))))) (igaz ki be fagyott de attol megettem ...tuk) Sot en igazan az elso napokban nem tudtam lecsukni a szemem igy azt tettem ra hogy el tudjak aludni. Kesobb mar eleg volt a kendo is. Igaz engem nem zavart nyitott szemmel aludni (hamar ugy is elaludtam) csak a baratomat zavarta. Szerinte tiszta horror volt...ugy aludtam mint anno a kutyaja....Na legalab nosztalgiazott. Remelem gyorsan gyogyulsz es sok szerencset az uj szemecskeidhez. Meg nem neztem meg a fotodat de nem mulasztom el..persze ha van mar.:))))
Ma van a harmadik napom - ma voltam bioptron lámpázáson, hogy szépen gyógyuljon a vágás. Jól vagyok, gyógyulgatok, szorgalmasan borogatom a szemem, de picit még mindig dagadt. Nagyon vékony és érzékeny a bőröm , ez nálunk családi örökség :) Itt olvastam, hogy valaki mélyhűtött zöldborsós zacsival borogatott, ez tényleg nagyon jó ötlet. Becsomagoltam egy fehér tiszta ruhába - bevált, kényelmes és jó érzés is.
Lassan kiheverem a stresszt is(engem még eddig soha sem operáltak, nagyon kiakadtam )-helyreállt a lelki egyensúlyom . A ragasztó szalagot hétfőn fogják leszedni - akkor csinálok képet, talán már látszik valami. A szarkalábaim már eltűntek ! Nem tudom, hogy ez végleges-e , vagy visszajönnek...
Bőszen tömegközlekedek egy óriási napszemüvegben, a ragasztó zavarja a szemem, nem merek kocsiba ülni mert nem tudok másra csak a szememre figyelni.
Már annyira nem aggódom a piros vágásom miatt, csak egy kicsit :)) Igaz, csak 2 hete vették ki a varratokat...:)
Nem kellene kennem amúgy az aloe-n kívül mással? Csak hogy gyorsabban gyógyuljon.
Így utólag mondom, tényleg nem egy nagy ügy. De muszáj szabit kivenni hozzá, mert elég becstelenül nézek ki, és kell a pihenés is. Már most látom, hogy jobban néz ki, mint korábban.
Sok sikert a döntéshez !
Elfelejtettem megkérdezni, de valószínűleg hétfő körül lesz a varratszedés - csinálok képet és felteszem az előtte, utána változatot.
Most gyógyulgatok :)
Semmit nem kell csinálnom, rend van, az utolsó percben még befőztem meggydzsemet. A macsekok nagyon aranyosak voltak, mikor tegnap megjöttem, mellém feküdtek és dorombolgattak - vígasztaltak. Picit unatkozom, olvasni , internetezni nem tudok mert még fáraszt, a háttérben a TV-t hallgatom. Irok a feltöltésről is, ha már túl leszek rajta.
Szia, ügyes vagy, majd tégy fel előtte-utána képet légyszíves. A ráncfeltöltésre kíváncsi vagyok, hol, és mivel töltik fel,.......és persze mennyiért? Majd írj róla kérlek!:))))
És gyógyulgass, szép leszel!:)))
Tegnap délben nekem is megcsinálták a felsőt ! Túléltem !!! Tudjátok, nekem még a fogorvosnál is halálfélelmem van :) Minket még nagyon fegyelmezettre neveltek, emiatt nem vagyok hisztis, nem csinálok jelenetet, de az a pszichológiai nyomás az első 5 percben, hát azt nem kívánom vissza.
Az egyetlen vacakság az injekció volt az elején én még soha sem kaptam a szemembe (a szemzugba)injekciót. Annyira be voltam tojva, hogy éreztem, hogy miközben matat a szememnél - egyszerűen el fogok ájulni, persze, mivel feküdtem, ez nem így történt. Nagyon örülök, hogy az elődeim mindent részletesen leírtak, így kb. tudtam, hogy mire számíthatok.
A beavatkozás tényleg teljesen fájdalommentes. Hamar készen lettem, taxiba ültem és mentem haza. Az orvos is mondta, hogy ne saját kocsival jöjjek - de én képtelen is lettem volna arra, hogy hazáig vezessek, talán, ha a kedvemért lezárják is kiürítik a várost - akkor :)
Igazándiból akkor lélegeztem fel, amikor otthon magamra csuktam az ajtót. Egész este óránként 2 percig borogattam, emiatt nem dagadt fel a képem, de a kék foltokat nem fogom megúszni, mert nagyon vékony és érzékeny a bőröm. Holnap megyek kontrollra, kapok még valamilyen kezelést (azt elfelejtettem, hogy mit)
És pénteken még varratszedés előtt jön a ráncfeltöltés - ha lúd legyen kövér - alapon !
Türelem! Nekem 3 hónap volt mire szinte láthatatlanná vált.......a teljes gyógyuláshoz idő kell, de ne aggódj, mert minden pukli ki fog simulni!!:)))))
A tiéd pedig még csak 3 hetes....még van idő.
:-)
Tobradex-szel...én meg kis körömvirággal is simogatom néha-néha.