Szemhéjplasztika (beszélgetés)
hu rosz volt nezni a kepet amit anno csinalt a doki...mint egy banya. Nem is en vagyok :D...szerencsere mar nem. Ha latnatok megertenetek miert csak a furdoszobaban volt tukrom. Oda is muszalybol :DDDDDD
Sziasztok csajok! Most ertem vissza kontrolrol. Nagyon meg vagyok elegedve. A kis pottyom mara majdnem eltunt, igy azt epp csak megmlitettem hogy volt...:) A doki es az asszisztens is nagyon elegedett volt. Meg is kertek hogy hasznalhatnak e a fotoimat :))) mert oriasi a kulonbseg, latvanyos. Ezen kivul a recepcion kitoltottem egy elegedetsegi kerdoivet amiert vagy €17,50 vasarlasi utalvanyt, vagy €50 korting a kov. palsztikai beavatkozashoz. Nagyon fel vagyok dobva:))))
Naaaaaaagyon-naaaaaaaaaagyon remélem! :)
Mindenképp megírom, ha már túl leszek a kontrolon. Nem tudom az mikor lesz, most épp a Balatonra készülök egy hétre!:)
Szia Kutyuska! de jo vegre felolled is hallani mar nagyon elveszitettelek. A kepeid frissitsd fel, mert meg mindig a szilikon szaju van fennt. Te pedig nagyon szep vagy....:))))Igaz sztem jo paran lemondtak a szilikonos toltesrol :)))) eleg remiszto..:S
ooh te szegeny...egyik mulik jon a masik. a pupod jo darabig meglesz...de legalabb a macsesz nem rokkant le. Gyors gyogyulast kivanok:))))
Képzeljétek el, hogyan jártam :)
vasárnap lefejeltem a radiátorcsövet... akkorát szólt, hogy azt hittem, valami komolyabb sérülés is történhetett - de szerencsére nem.
A macsekoknak adtam reggel kaját és a nagyobbik elgáncsolt, nem akartam ráesni, nehogy agyonüssem, hát a jobb homlokommal eltaláltam a csövet. Szerencsére a frissen műtött szememnek semmi baja nem lett !!! Azonnal lenyomtam hideg késsel és egész nap jegeltem, szerencsére nem kékült be, csak tegnapra olyan halovány szürkés árnyalatot kapott, amit az alapozó eltakar. Viszont megdagadt és alatta egy picit az egész fejem :) Hát, most elég érdekesen nézek ki, de úgy látom, hétfőig elmúlik.
szép szemeid vannak!Gyönyörű zöldek!
Csatlakozom, én is Dr. Ignácz Zsuzsannát ajánlom tiszta szívből!!!
:) Örülök nagyoooon! Na látod, és ez még egyre szebb lesz! ;)
oh szegeny. remelem gyorsan elmulik. En jovo het kedden megyek a kontrolra. Kivancsi vagyok mit mond ra a doki. :)
Nekem a bal szememnél van a varraton egy fehér pötty. Olyan mint ami az arcon szokott kijönni (nekem sohasem volt), gríznek nevezik... Múlktor tűvel megpiszkáltam, de nem jött ki, csak jól bevörösödött az egész hegem, úgyhogy inkább abbahagytam, ha megyek a doktornőhöz, majd ő kiszedi szépen.
Olyan mintha halványodna!!!! Hurrrráááá!
A piros sávban rákattintasz a nevemre , feldob egy oldalat és ott a "képek" -re
sajnos a sokak által felkapott Dr.Bajusz nekem a fülemet csinálta,elrontotta,ismerösömnek zsirleszivást csinálta azt is elrontotta:(
persze h érdekel :) mindegy az hogy Sopronban van a lényeg,hogy jó legyen,mert mégis csak az arcomról van szó.....köszi
és hol tudom megnézni a képeidet?nekem ez itt teljesen új..:(
Az enyém is kiváló ,de Sopronba van. Megadom az elérhetőségét ha érdekel.Árban nagyon jó.
Sziasztok!
én most készülök szemhéjplasztikára és szeretném kérdezni,hogy szerintetek kihez jó menni?
én amugy Dr.F.-hez szerettem volna menni a hires klinikáról Kaposváron,de olyan irreális árat kért...Mellmütétre ő kiváló..
az enyem is ilyen volt. csunya piros. Meg van egy pottyem is a jobb szememen amit valszeg a doki mikor osszevarta kifele huzta a madzagot. Remelem az is elmulik. Kissebb lett, de meg latszik. 2 het mulva megyek a 3 honapos kotrollra es majd kiderul mit mond a doki.
Óóóó, az nekem is olyan volt sokáig. Mostanra már eltűnt minden pirosság, sőt már nem is rózsaszínű. Nyugi, az idő mindent megold, csak légy türelmes és addig korrektorozd.
ezek szerint van remény, hogy az enyém is eltűnik? hurrrrá!
a képen nem látszik, de tényleg csúnya piros az enyém. és nagyon kilóg a szemem mellett még legalább 1cm-t :(
Valszinuleg nekem erzekeny borom van, mert ha lecsukom a szemem rozsaszinu a varrat vagyis volt mielott a kremet elkezdtem hasznalni.:)))Nyitott szemmel nekem sem latszik.
csajok el kezdett muli a varratom helye. Vettem a hetvegen egy un.bio rozsaolajat es ezzel kenem nagyon bejott. Azota nem pirosodik ki es lelapult a varratom helye teljesen. :)))
Nem, nem napoztam mostanában. Köszi, hogy mondod, mert akkor ennek is utána kell járnom.
ha nem napoztál a megelőző 30 napban, és nem is fogsz naponzni, fényvédő krémmel védve, normális körülménnyek között lehet, de talán ezt is nem minden orvos gondolja egyformán.
Nyáron is lehet az IPL-t csinálni ? Vagy ezt is csak később ?
pedig nagy különbség van ipl és ipl között.
aszőrtelenítésnél látszik legjobban. ahol én először voltam semmit sem ért, a második helyen valamit, és ahová most járok ez szuper hatékony, és egy géppel csinálnak mindent csak más más hollámhosszon. csak megbízható leinformált helyre érdemes menni, ebben igazad van. pesten pld, a bársony lézer klinikán profik és sok fajta ipl, és lézer készülékük van.