Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Még nem tudom, mert nem jutottam el odáig az ügyben. Egy helyen érdeklődtem, és rögtön mondták, hogy most ez nem aktuális a sok fény miatt, majd jelentkezzek ősszel. Emiatt a téma prolongálva :) és jön az alsó szemhéj.
Úgy látom, hogy ezeknek a hámlasztásos - csiszolásos stb. kezeléseknek most nincs szezonja, mert az erős sugárzás miatt több kár lenne mint haszon. De ami késik - nem múlik, ha még mindig lesz kedvem hozzá. Most még nagyon lelkes vagyok !
Szia Gabci!
Én is örülök neked. Nekem csak felső volt ,az idén re tervezem /terveztem az alsót. Már a dokimmal beszéltem róla,annyiért megcsinálja mint a felsőt.
Pusza
Nekem van rendesen ödémásodási hajlamom, de nem strúma miatt. Kérdezd meg a doktornőt, ő lelkiismeretesen fog válaszolni az aggodalmaidra, ebben biztos vagyok!
Nekem amúgy a detralex tartja kordában az ödémáimat! Nézz utána, vagy írj privit. A Hollánban ugyanezt mondta nekem is a doki!
Én is izgulok, ez mindig egy nagy stressz. Irtózok a vértől meg az ilyen beavatkozásoktól, soha nem gondoltam, hogy én is belesodródok - de a muszáj az nagy úr.
Ezt a lézeres hámlasztást is csak leghamarabb ősszel csinálják, vagy már hamarabb is megcsináltatod ?
Jókat olvastam még a bőrcsiszolásról is, de először túl kell élnem még ezt az alsó szemhéjat... aztán majd meglátjuk.
Nekem a dokim a lézeres hámlasztást ajánlotta.
Egyébként nagyon csodállak ,nagyon szép lett a szemed óriási a különbség ,és már 1x írtam neked de tényleg ideje volt. Bírom ,hogy te is ennyi idősen ilyen klassz bevállalós csaj vagy. nem tudom mi a foglalkozásod ,de én is hasonló cipőben járok mint te. Valamilyen szinten jól kell kinéznem és a szabimat én is csak ilyen lopva tudom kivenni ,mert nincs helyettem aki a munkám ellássa. Ha publikus írd meg ,mivel foglalkozol?Várom a műtéted nyomon fogom követni és izgulok is érted.
Valami olyasmi...
Villanófényes kezelés, stimulálja a bőrszövetet, ránctalanít és a sötétebb pigmentfoltokat is eltünteti. Most nem lehet csinálni, csak majd ősszel, mert fényérzékeny lesz a kezelés után a bőr és károsodik, ha erős napfény éri. Az IPL-t majd október-november folyamán tervezem, ha összejön. Állítólag 1-2 nap szabival meg lehet úszni, nekem ez fontos szempont.
Hihetetlen, de mióta (sokkal) jobban nézek ki, nagyobb a respektem a melóban is.
Én magam is "rendesebb" lettem, szertartásosan ápolom a bőröm (ha már egy kisebb vagyont költöttem a képemre) reggel - este, vettem pár jó kozmetikumot és néhány göncöt is. A melóhelyen meg csak lesnek :)
Szia,
250e lesz az ára.
A 2 hét alatt nem megyek ki az utcára, csak akkor amikor kezelésre kell menni (kocsival) meg idén nincs is nyár :) Nem hallottam, hogy szemhéjplasztikát ne lehetne nyáron csináltatni, ez új nekem. IPL kezelésre akartam jelentkezni (az én orvosom azt nem csinálja)arra elég pár nap is, hogy helyrejöjjön a képe az embernek, de akit választanék, ott megmondták, hogy azt majd csak ősszel - később - lehet. Úgyhogy belevágtam az alsó szemhéjba - mert nálunk nagyon ritka dolog, hogy 2 hét szabit egyben ki lehet venni. Izgulok, hogy jól sikerüljön.
Nagy újság van, 2 hét múlva megyek alsó plasztikára is :)
Nagy mázlim volt, sikerült még 2 hét szabit - egyben - kivennem.
kedves Borzoska,
köszönöm szépen a válaszod. Az is érdkekelne, van-e olyan hölgy a fórumozók között, akinek ödémásodásra hajlamos szemhéja van. nekem ugyanis ilyen van egy kezelt strúma miatt. Eddig 2 helyen voltam, az elsőn rögtön műtöttek volna alul-felül "akciósan " egy vagyonért és nem is nagyon figyeltek az én aggodalmaimra ( Váci u. 76 ) a második helyen nagyon korrekt volt a sebész és elmondta, hogy az ödémás jelleg marad, max. a felesleges bőrt tudja felülről kivenni, de az ne sok. ( Hollán Ernő utca )
A macskásítást meg végképp nem javasolta.
Szia,
nekem a dr Jánky György csinálta és nagyon szép lett. Van honlapja, árakkal. Nézzed meg a képeimet.
Szia
Felső szemhéjplasztikára szeretnék menni, de nem ismerek senkit. Annyi plasztikai sebész van Budapesten...tud valaki egy korrekt, normális, lelkiismeretes orvost ajánlani ?
köszönöm előre is,
Bluebell
A kontrollon én is láttam az "előtte" fotómat! :)
Hát elborzadtam, mondtam is hogy "úúúúúr isten ennyire ronda volt????" nem emlékeztem rá, hogy ilyen csúf volt. hát igen, a szépet és a jót könnyű megszokni :)
Nekem egy pötty volt és gríz, pont olyan mint amilyen az arcon szokott lenni. Őszintén szólva azóta én kiműtöttem magamnak :) A kozmetikusomtól kaptam egy steril tűt és azzal kipiszkáltam. Akkor baromi ronda lett az egész hegem, bepirosodott brrrrrrrr, de elmúlt.
A hegem nekem is látszik. A szemem fölötti részen mintha semmi nem is lett volna ott, a szemem mellett, ami látszik is, ott most megállt a fejlődésben. Sőt én úgy látom, hogy talán mélyebben is van ott a bőr... :(
Egy puklim is van az egyik szememnél, ott ahol kihúzták a cérnát. Az egyre kisebb, de nagyon apró léptekben halad a gyógyulás felé.
Heg, pukli ide vagy oda, áldom a napot, amikor befeküdtem a műtőbe! :)
Sziasztok,
Édesanyám, szeretne felső szemhéj plasztikát csináltatni...de annyi plasztikai sebész van...
Gondoltam segítek neki keresni, de egyszerűen elveszek a rengetegben.
Megtennétek, hogy adtok pár javaslatot, hogy kihez érdemes menni és mennyiért csinálják??
Köszi Naomi az infokat, megnézem a hétvégén.
Na szarkaláb az nekem is lett, sőt...nem is kevés. És estére van több nekem is. Menni kellene hyarulonsavat szúratni bele, nem? :))