Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Eredetileg úgy volt, hogy alsó-felsőt csináltatom. Megnézte az orvos és nincs felesleges bőr, amit ki lehetne vágni. Én ezt a karikás szemet örököltem az ősöktől :)
Amit csinálni lehetne, az egy 1-2 cm-es vágás a szempilla alatt, és azon keresztül a felhalmozódott zsírt stb. kiszedni. Ha rendben leszek ( ez kb. 1 hónap) megpróbálok egy IPL villanófényes kúrát, ez állítólag a napozás miatti (régi nyári bűnök) sötét foltokat is enyhíti és feszesebbé teszi a bőrt. Ha nem válik be, akkor jön az alsó korrekció is, de mivel ilyen érzékeny a bőröm, csak valamikor ősszel vagy jövő tavasszal, amikor megint ki tudok venni 2 hét szabit - egyben.
Leszedték a ragasztót rólam !!!
Most már látszik valami az új szememből is :) feltettem az ilyen volt- ilyen lett képet. Persze, ez még semmi, mert csak csütörtökön lesz a varratszedés, és utána is még 1 hónap amíg kialakul a végleges állapot. Tele vagyok sárgás véraláfutásokkal (csak azért nem kék, mert lámpáztuk másnaponta az orvossal) és még mindig dagadt a szemem és a szám is. Persze, ne legyek elégedetlen, mert a 2 nappal ezelőttihez képest óriási a javulás, a dagadás nagyja már lement.
Tudjátok, ebben a rohanó életben nem is vettem észre, hogy ennyire lógtak a szemhéjaim :) komolyan megrázó az "előtte" felvétel ! De már ez a múlté - szerencsére.
ha nem mondod, tényleg észre sem venni.
Bioptron lámpát nem próbáltad ? Az gyorsítja a seb gyógyulását. Az orvosnak biztosan van, pár lámpázást kérhetnél még tőle- ha gondolod.
A pilláim fölé nem kenek, az úgysem látszik, ráadásul ott szép a heg. Volt, hogy arra a részre is ráhúztam a korrektort és húzódott a bőröm amikor megszáradt. Akkor úgy döntöttem oda nem kenek! Próbáld ki, hogy kizárólag csak a hegre kensz, ami túlmegy a szemed sarkán. Oda is vékonyan úgy, hogy tényleg csak a hegre.
Azt a folyékony állagút vetted? Nekem az van. Bár a doktornő nem olyat mutatott, de amit mutatott, olyat nem kaptam.
Azt mondta a doktornő, hogy az alverdé-ben nincs semmi "mű" anyag, teljesen természetes, ezért nyugodtan kenhetem a hegemre, ha nem akarom, hogy látszódjon. Ez nem mulasztja el, csak halványítja, hogy szalonképes legyek. :)
Élőben a piros csík jobban látszik mint a képen. De igazából az is változó. Valamikor halványabb, valamikor erősebb, de élőben mindenképp jobban látszódik, mint a képen. A párom azt mondta, hogy szerinte a kutyának nem tűnik fel az a piros csík, csak nekem, mert tudom, hogy ott van... Lehet, hogy igaza van... De AKKOR IS OTT VAN MÉÉG! :)
De igen, halgassunk csak az "öregekre", ők tudják mi a dörgés! :)
Pontosan úgy van, ahogy az "öregek" mondják, hétről-hétre alakul és egyre szebb lesz a szemed!!!
:-D
Neked nem szárítja az Alverde korrektor a heged bőrét? Én is vettem a múltkor, amikor írtad, hogy a dokinéni javasolta, de olyan százar lett a bőröm, úgyhogy inkább nem kenem.
Nagggyon széépp a szemed! :)))
Picit látom a piros csíkot a baloldalon - a fotódon - na olyan van nekem is. Nem feltűnő, de aggaszt. Akkor azzal kell kennem nekem is?
Ha azt mondják az "öregek", hogy türelem szemhéjat terem, akkor semmi gond(unk) Velynn! :)
Szia,ugye hogy alakulsz! Idővel az a piros csík is csak az emlékeidben lesz......hidd el!:)))Nekem már egyáltalán nem látszik.
Egyébként észrevehető a változás a korábbi fotóidhoz képest, és nagyon szép a szemed, így sokkal fiatalabb a tekinteted!:)))))
szia
nekem az orr melletti ránc töltéssel nem volt semmi gondom, csak a tűzúrás látszott, de a szám 10 napig volt kék és több mint egy hétig dagadt, de lehet,hogy a véraláfutástól hízott fel, és akinek nem kék nem is dagad fel annyira talán
Koszi szepen. nem bantam meg hogy megvettem. Sot lehet veszek majd meg egy dusabbat is. Nem mertem mert azt eszre veszik ha be is dusul.:))) A hosszba mindeni beletorodik hogy regen latott. Sot nem sem kerdzik vagy mondjak hogy jo nagyot nott a hajad...bla bla. Hihetetlen de igy van. Meg sajat anyukam se. :)))). Szegeny ugy orul hogy "vegre megint hosszu" nem merem neki mondani. Majd augusztusban ha hazamegyek ugy is rajon hogy naponta valtozik a hajam hosszusaga.:)))
Ha felteszem sokkal magabiztosabb vagyok es szepnek erzem magam. Sot meg a tukorben nezegetem is amit nem csinaltam elotte. Kiveve persze a szemmutetem utan es a szajtoltes utan. Sot most meg nagy tukrot is vettem amiben egeszben latom magam. Elotte csak a furdoszobaban volt mindig.
nekem nem jött be a feltöltés a két szem között. Annyira erős a mimikám, hogy a feltöltés mellett kialakult egy másik, ami még mélyebbnek hatott a feltöltés mellett.
nem mondom, hogy ez általános, de nekem nem jött be. Az orr menti redő teljesen oké.
Szia, nagyon szuper a hajad.....is!:))
Olyan mintha a sajátod lenne!