Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Jól vagy, szemeid virulnak?
Mongigi állapotáról is szívesen hallanék, no meg Daphné is megnyugtathatna minket!
Csajok, én egy hős vagyok!:)
Vér és ériszonyom ellenére végignéztem egy komplett felső szemhéjplasztikát a youtube-on...
Olyan pofon egyszerűnek tűnik, mintha egy általános iskolás technika órán vagy egy szabás-varrás tanfolyamon lennék.
Még megnézek egy-párat és talán meg is oldom itthon!:)
Sztem egy picit félreérted a "cicásítás" okait, és lehetséges eredményeit. Nem a szem fazonját szabják át, csupán a külső szemzúgnál feszítik ki egy kicsit , ettől a lefelé biggyedő típusú szem nem fog annyira lógni, illetve a túl kerek szem formája változhat egy picit, de mivel annyira behatározza a lehetőségeket, hogy milyen alapanyaggal rendelkezünk(szemöldökcsont, szemmeder, szemgolyó mérete...), így hatalmas változásokat nem hoz, csak kiemel, vagy tökéletesít.
Akik átestek ilyen procin: -vajdai(neki az alsónál húzta meg Kovács Ferenc doki)
-10 napja Szédültnapraforgó (Sashegyi doki az elkövető)
-Bluebell (Ignácz doktornő húzta meg a felső szemhéjplasztikával)
-Hexilein72 ( ő a jövő nagy reménysége, dec. 21 -én fogják műteni alsó-felső, egy kis cicusítással)
Na látod, ez jó kérdés, kezdenek keveredni bennem az infók, de mintha nem tudta volna megmondani a fajtáját...
Remélem január 3.-án minden részletet feljegyez a berendezésről!:)
Igen ez is CO2 lézer. Majd tudakolózom és ha megtudok valamit, akkor megírom.
Vajdai sem tudja ugye, h melyik fajta lézer lesz neki?
Én név szerint nem ismerem a lézereket, de az olvasottak alapján a CO2 az alap, és azon belül is frakcionált legyen.(nem tudom magyarul így helyes -e). Az említett készülék az utóbbinak megfelel, de hogy CO2 lézer -e, fogalmam sincs.
Az a baj, hogy nyilván minden helyen azt állítják, hogy a legjobb technológia az ő birtokukban van, most a mi kis józan paraszti eszünkkel, no meg a több évtizeddel ezelőtti fizika, és kémia tanulmányainkkal döntsük el, hogy ki mond igazat, vagy van e egyáltalán igazság a kérdésben?!
Amikor én nézegettem a lézereket, akkor a SCITON ProFractional XC lézerről olvasottak tetszettek. Egy helyen van Budapesten, állítólag ez a legjobb, árat nem tudok.Állítólag szemhéjakra is jó nagyon.
Ha meggyógyul a szemem, akkor vagy ez lesz vagy a Pelleve... mondjuk ez drasztikusabb, mint a rádiófrekvencia, lehet jobb is..
Így van, a lényeg, a végeredmény, Napraforgó "csodagyógyulása" csupán egy bónusz, de a végeredményért ő is bevállalt volna nagyobb monoklikat is!:)
Szépek lesztek, vagytok!
szerencsére rajtam minden sérülés pillanatok alatt gyógyult mindig is, ezért is reménykedtem, h itt is ez lesz. Amikor voltam injekciós narancsbőrkezelésen, az maga volt a horror, ahogy kinéztem, ha látja valaki azt mondja, kizárt, h ez hetek alatt elmúlik.... 1 hét múlva semmi sem volt...
nappalra és éjszakára is bekentem körömvirág kenőccsel úgy, hogy finoman belemasszíroztam egy adagot, majd vékony pakolás szerűen felkentem még 1 réteget. A 2 éjszaka alatt ezt produkálta. mellette továbbra is C-vitamin bombák, béres csepp, Kálium.... ezek felturbózzák a gyógyulást.
Hát valami csoda vagy!! El vagyok ájulva. Azért a te szemed nem annyira ráncos ,mint az enyém.
A doki ezért ajánlott a lézert és a szemöldökemelést. Azt tényleg megcsináltatnám (már megint ) akkor lenne tökéletes ránc nélküli.
A bódítás az ,hogy nem tesznek be tubust ,de én semmire nem emlékszem. A barátnőm mondta ,hogy ébredés után 1 dolgot 3x megkérdeztem. Azt akkor is írtam ,hogy amikor haza értem akkor nem elaludtam ,hanem elájultam.
Csodálatos, tényleg hihetetlen a gyógyulásod, ha egy plasztikai sebész honlapján látnám, hogy 9.napos aló-felső fotó, mosolyognék magamban, hogy mennyi alapozó lehet rajta!:)
Nem szeretnék telhetetlennek tűnni, de ha majd lesz időd, és kedved, csinálsz egy nevetős képet, annyira kívi vok a különbségre!
Sztem
Az egyik szemem alatt még picit rózsaszínesebb a heg, de ma mutattam a tesómnak és ha nem mondom neki, hogy hol nézze, nem is vette volna észre.
Körömvirággal kentem, az 1-2 nap alatt leszedte a foltjaimat.
A mosolynál van valamennyi, de ég és föld. Maga a bőr ráncosság látszik inkább ilyenkor, de ezek a nagy hurkák nincsenek. A felsőm is ráncos, maga a bőr szerkezete, de az nálam is majd a lézer lesz:))
Atyaég, kezdek kételkedni benne, hogy valóban átestél a műtéten, mintha több hónapos műtét utáni állapotban lennél, gyönyörű vagy, nagyobbak a szemeid, mint a 3 éves képen!:)
Te is így látod, mint mi, hogy szenzációs a változás, pedig nem is volt olyan előrehaladott a szemhéjaid állapota, mint a mi Borzoskánknak?!
Az alsó szemhéjjal nevetéskor voltak gondjaid, most mit tapasztalsz, sokat javult a helyzet?