Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

2966. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2964. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 17. 10:57

Jól vagy, szemeid virulnak?

Mongigi állapotáról is szívesen hallanék, no meg Daphné is megnyugtathatna minket!

2011. dec. 17. 10:56

Csajok, én egy hős vagyok!:)

Vér és ériszonyom ellenére végignéztem egy komplett felső szemhéjplasztikát a youtube-on...

Olyan pofon egyszerűnek tűnik, mintha egy általános iskolás technika órán vagy egy szabás-varrás tanfolyamon lennék.

Még megnézek egy-párat és talán meg is oldom itthon!:)

2964. szédült-napraforgó (válaszként erre: 2962. - Abb21ff034)
2011. dec. 17. 10:10
Nálam az volt, az alsót húzták feljebb..
2963. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2962. - Abb21ff034)
2011. dec. 17. 08:52

Sztem egy picit félreérted a "cicásítás" okait, és lehetséges eredményeit. Nem a szem fazonját szabják át, csupán a külső szemzúgnál feszítik ki egy kicsit , ettől a lefelé biggyedő típusú szem nem fog annyira lógni, illetve a túl kerek szem formája változhat egy picit, de mivel annyira behatározza a lehetőségeket, hogy milyen alapanyaggal rendelkezünk(szemöldökcsont, szemmeder, szemgolyó mérete...), így hatalmas változásokat nem hoz, csak kiemel, vagy tökéletesít.

Akik átestek ilyen procin: -vajdai(neki az alsónál húzta meg Kovács Ferenc doki)

-10 napja Szédültnapraforgó (Sashegyi doki az elkövető)

-Bluebell (Ignácz doktornő húzta meg a felső szemhéjplasztikával)

-Hexilein72 ( ő a jövő nagy reménysége, dec. 21 -én fogják műteni alsó-felső, egy kis cicusítással)

2011. dec. 17. 08:31
Azt gondolom ha "szemhéj-fazont" igazíttatnék,a fő szempontom az orvos választása lenne.(bár itt szebbnél szebb munkákat látok,gratulálok lányok).A lényeg a végeredmény.Hogy milyen technikával éri el azt lényegében mindegy.Profi legyen és etikus.(no és cicásat kérekéremszépen:-D) Viccen kívül van itt a hölgyek közül olyan,akinél ezzel a módszerrel "fűszerezték" az operációt? Szívesen megtekinteném a végeredményt.
2961. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2960. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 17. 07:58

Na látod, ez jó kérdés, kezdenek keveredni bennem az infók, de mintha nem tudta volna megmondani a fajtáját...

Remélem január 3.-án minden részletet feljegyez a berendezésről!:)

2011. dec. 16. 21:20

Igen ez is CO2 lézer. Majd tudakolózom és ha megtudok valamit, akkor megírom.

Vajdai sem tudja ugye, h melyik fajta lézer lesz neki?

2959. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2953. - Mongigi)
2011. dec. 16. 19:29
Azt meg tudnád mondani, hogy pontosan mit művelt a doki a szemhéjaddal, mármint, hogy mit tervezett, csak bőrfelesleget kellett eltávolítani?
2958. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2957. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 16. 19:27

Én név szerint nem ismerem a lézereket, de az olvasottak alapján a CO2 az alap, és azon belül is frakcionált legyen.(nem tudom magyarul így helyes -e). Az említett készülék az utóbbinak megfelel, de hogy CO2 lézer -e, fogalmam sincs.

Az a baj, hogy nyilván minden helyen azt állítják, hogy a legjobb technológia az ő birtokukban van, most a mi kis józan paraszti eszünkkel, no meg a több évtizeddel ezelőtti fizika, és kémia tanulmányainkkal döntsük el, hogy ki mond igazat, vagy van e egyáltalán igazság a kérdésben?!

2011. dec. 16. 19:18

Amikor én nézegettem a lézereket, akkor a SCITON ProFractional XC lézerről olvasottak tetszettek. Egy helyen van Budapesten, állítólag ez a legjobb, árat nem tudok.Állítólag szemhéjakra is jó nagyon.

Ha meggyógyul a szemem, akkor vagy ez lesz vagy a Pelleve... mondjuk ez drasztikusabb, mint a rádiófrekvencia, lehet jobb is..

2956. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2951. - Mongigi)
2011. dec. 16. 19:16

Így van, a lényeg, a végeredmény, Napraforgó "csodagyógyulása" csupán egy bónusz, de a végeredményért ő is bevállalt volna nagyobb monoklikat is!:)

Szépek lesztek, vagytok!

2955. Mongigi (válaszként erre: 2952. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 16. 17:36
:) Igen, ez igaz... :) Te is nagyon szép lettél, gratulálok ;)
2954. szédült-napraforgó (válaszként erre: 2951. - Mongigi)
2011. dec. 16. 17:36
neked nagyon szép sima még a szemed, ha a táskáid eltűnnek meseszép lesz.
2953. Mongigi (válaszként erre: 2933. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 16. 17:35
Ja, és köszönöm a bókot, remélem, így most már nem lesz, ami zavarjon az arcomon :)
2952. szédült-napraforgó (válaszként erre: 2951. - Mongigi)
2011. dec. 16. 17:32
A fene bánja, h most hogy nézel ki, ha csillagszemű "kijálylánka " leszel:)))
2951. Mongigi (válaszként erre: 2933. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 16. 17:19
A bódítás azt jelenti, hogy úgy indítanak, hogy kapsz vénásan valami "koktélt", amitől bódult állapotban leszel, de közreműködni azért még tudsz, de ahogy az orvos fogalmazott " nem éled meg" a dolgokat. Nálam ez nem teljesen sikerült, mert az első dózis után semmit nem éreztem, igy kaptam még. aztán az ágyamban ébredtem úgy, h semmire nem emlékszem a műtétből... Azt mondták, hogy látszik, h sportolok, mert küzdöttem... :D De igazából nem bánom, hogy nem emlékszem, remélem, így is ugyan az lesz az eredmény... most úgy nézek ki, mint egy összevert pandamaci... :D :D
2950. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2947. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 16. 15:23
Igen, te szerencsés alkat vagy, szóval bőven lesz időd megszépülve henyélni, míg szabin vagy!
2949. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2944. - Vajdai)
2011. dec. 16. 15:21
Köszi csajok a választ, csak szerettem volna tudni, hogy milyen fokozatok vannak, mert nekem egy pindurkát rossz emlék az altatás, mert a lélegeztető csőtől életem legbrutálisabb hetekig tartó torokgyusziját kaptam, de anélkül nem lehet rossz.:)
2011. dec. 16. 15:21
Jövő héten már mehet rá smink, alapozó is, szempillaspirál. Elvileg már lehetne most is, de még nem akarom, mert az egyik szemem sarka rózsaszínesebb, megvárom, amíg az is jó lesz. ja és Aloe-verával mosom át finoman napi 2x és arra a kenőcs.
2011. dec. 16. 15:18

szerencsére rajtam minden sérülés pillanatok alatt gyógyult mindig is, ezért is reménykedtem, h itt is ez lesz. Amikor voltam injekciós narancsbőrkezelésen, az maga volt a horror, ahogy kinéztem, ha látja valaki azt mondja, kizárt, h ez hetek alatt elmúlik.... 1 hét múlva semmi sem volt...

nappalra és éjszakára is bekentem körömvirág kenőccsel úgy, hogy finoman belemasszíroztam egy adagot, majd vékony pakolás szerűen felkentem még 1 réteget. A 2 éjszaka alatt ezt produkálta. mellette továbbra is C-vitamin bombák, béres csepp, Kálium.... ezek felturbózzák a gyógyulást.

2946. szédült-napraforgó (válaszként erre: 2944. - Vajdai)
2011. dec. 16. 15:12
Amikor engem altattak, nem volt tubus, vénásan belökték az altatót és ár aludtam is. Úgy ébredtem, hogy felráztak, olyan volt, int amikor normál alvásból ébredtem volna. itt nincs rosszullét és bent sem kellett maradni, délután mehettem haza. Bizonyára az a lényege, hogy jól eltalálják a dózist.
2945. vajdai (válaszként erre: 2931. - Mongigi)
2011. dec. 16. 14:59
Biztos gyönyörű leszel. Majd írj részletest az elejétől a végéig.
2944. vajdai (válaszként erre: 2939. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 16. 14:56

Hát valami csoda vagy!! El vagyok ájulva. Azért a te szemed nem annyira ráncos ,mint az enyém.

A doki ezért ajánlott a lézert és a szemöldökemelést. Azt tényleg megcsináltatnám (már megint ) akkor lenne tökéletes ránc nélküli.

A bódítás az ,hogy nem tesznek be tubust ,de én semmire nem emlékszem. A barátnőm mondta ,hogy ébredés után 1 dolgot 3x megkérdeztem. Azt akkor is írtam ,hogy amikor haza értem akkor nem elaludtam ,hanem elájultam.

2943. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2942. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 16. 14:07
Sztem= fogalmam sincs mit jelent..:)
2942. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2939. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 16. 14:03

Csodálatos, tényleg hihetetlen a gyógyulásod, ha egy plasztikai sebész honlapján látnám, hogy 9.napos aló-felső fotó, mosolyognék magamban, hogy mennyi alapozó lehet rajta!:)

Nem szeretnék telhetetlennek tűnni, de ha majd lesz időd, és kedved, csinálsz egy nevetős képet, annyira kívi vok a különbségre!

Sztem

2011. dec. 16. 13:42
Hexi, ha te is így gyógyulsz, mint én, nem kell félned, h 2,5 hét múlva nem leszel szalonképes:))
2011. dec. 16. 13:41
Csak javasolni tudom mindenkinek, hogy nem kell külön procedúra ha mindkét szemhéj problémás, mert felesleges, csak a megfelelő orvost kell megtalálni. Nem hiszem, hogy az enyém jobb lenne, ha külön műtik.
2011. dec. 16. 13:37

Az egyik szemem alatt még picit rózsaszínesebb a heg, de ma mutattam a tesómnak és ha nem mondom neki, hogy hol nézze, nem is vette volna észre.

Körömvirággal kentem, az 1-2 nap alatt leszedte a foltjaimat.

A mosolynál van valamennyi, de ég és föld. Maga a bőr ráncosság látszik inkább ilyenkor, de ezek a nagy hurkák nincsenek. A felsőm is ráncos, maga a bőr szerkezete, de az nálam is majd a lézer lesz:))

2938. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2935. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 16. 13:20
A gyenge narkózis mit jelent? Nekem eddig egy műtétem volt, klasszikus altatással( altatóorvos, infúzió, lélegeztető gép...), ez mennyiben más?
2937. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2935. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 16. 13:19

Atyaég, kezdek kételkedni benne, hogy valóban átestél a műtéten, mintha több hónapos műtét utáni állapotban lennél, gyönyörű vagy, nagyobbak a szemeid, mint a 3 éves képen!:)

Te is így látod, mint mi, hogy szenzációs a változás, pedig nem is volt olyan előrehaladott a szemhéjaid állapota, mint a mi Borzoskánknak?!

Az alsó szemhéjjal nevetéskor voltak gondjaid, most mit tapasztalsz, sokat javult a helyzet?

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook