Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

2936. hexilein72 (válaszként erre: 2935. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 16. 13:14

Komolyan mondom: ez HIHETETLEN!!! Nem is latszik semmi a müteti hegekböl, duzzanatbol, es GYÖNYÖRÜ a vegeredmeny!! Csak gratulalni tudok hozza!!

Mongigi, örülük, hogy te is tulvagy a müteten, mennyire volt veszes? Ill. maga a mütet tuti nem, a boditas miatt, de utana? A kepek sztem nem szörnyüek egyaltalan, biztosan szep leszel te is, hamar gyogyulsz, mert meg nagyon fiatal vagy! Majd szamolj be, hogy erzed magad!

2011. dec. 16. 12:32

Új képek fent :)

Gigi, remélem jól vagy és megtalálod a számításodat.

nekem egy nőgyógyászati műtétnél volt egy olyan gyenge narkózis, gondolom, h ez ugyanolyan. Abból nem vészes az ébredés sem.

2934. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2931. - Mongigi)
2011. dec. 16. 10:56
Jaj, még egy kérdés: a bódítás az mit takar, mi történik veled, és mit érzel, hallasz közben?
2933. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2931. - Mongigi)
2011. dec. 16. 10:55

Szia!

Hogy viselted, most milyen állapotban vagy!

Megnéztem a képeket, köszi, hát, vannak színeid rendesen!:)

Nálad mi történt a műtét során, bőrt távolítottak el, vagy zsírt dolgozott el a doki, mert az alsónál annyiféle eljárás létezik?

Nagyon csinos kis pofikád van, most, hogy a táskák is eltűnnek, még szebb leszel!

2932. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2930. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 16. 10:52
Öröm olvasni a látványos gyógyulásodról, a képeket már alig várjuk!
2931. Mongigi
2011. dec. 16. 10:33
Sziasztok! :) HÁt én is túl vagyok rajta, tegnap volt a műtét... Engem bóditottak, u.h. bent maradtam éjszakára, de már nagyon várom, h milyen lesz.... Teszek fel képet, h most, műtét után milyen... :)
2011. dec. 16. 09:54

Csajok nagyon szépen gyógyulok, folyamatos változások nap, mint nap, ödémák dagadás látványosan csökkennnek.... teszek fel ma képeket.

Ildi a szemhéjam nekem is ráncos, sajnos a szike ezt nem simítja, ezt tudtam is. Én is nézelődöm már ez ügyben régóta, keresem a tényleg eredményes megoldást:))

2929. szédült-napraforgó (válaszként erre: 2928. - Bernike19)
2011. dec. 16. 09:50

Így igaz Bernike, ha csak kozmetikus vennék igénybe, oda folyamatosan menni kellene, ami idő és nem kis pénz. Sok mindent úgy reklámoznak, hogy a plasztika alternatívája, pedig közel sem.

Még annyit akartam mondani a plasztika- mint intim kérdés témában:

A egyik ismerősöm elment megcsináltatni a fogsorát. Csak a fogszabályozása lesz 600 ezer, a többi esztétikai fogkezelése, a koronákkal + 400 ezer...

azaz kb egy miller. Mégsem mondja erre senki, hogy te vagy önmagad, ezekkel csámpás fogakkal, fogadd el. Enni tudsz a régiekkel is... stb. Kérdem én, mi a különbség e között és egy kampós orr között? Mégis az orr esetében súgnak búgnak...

Vagy tényleg itt a legegyszerűbb, a hajfestés, vagy a szőrtelenítés, vagy a tetkózás, vagy hogy egyáltalán sminket teszel fel, sőt maga az, hogy ízlésesen öltözködünk, és nem kinyúlt mackó alsóban járunk.

2928. Bernike19
2011. dec. 16. 09:25
Köszönöm lányok a válaszokat.Valóban az én véleményem is az,először megfelelő állapotot kell elérni,sajnos ez csak drasztikusabb beavatkozással érhető el.Utána az összes többi (kozmetikai hámlasztás,IPL,mikrodermobrázió,tű nélküli mezoterápia.rádziófrekventációs kezelés) mind jó.Én mind kipróbáltam őket kúraszerűen.Állapot fenntartásra nagyon jó és kell is,karban tartja a bőrt.De csak ideig óráig,rendszeresen kell alkalmazni.Sokat járok kozmetikushoz,meg is van az eredménye,de műtét nélkül sosem érem el ezt a hatást.Ja és rendszeresen jártam hosszú ideig arctornára,tényleg jó,de nagyon kemény és nehéz.
2927. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2925. - Vajdai)
2011. dec. 16. 08:58

"nem a legdurvább fokozattal kezdi,de lehet ,hogy azt kellene" - miért nem a "legdurvább":)fokozattal indít, a gyógyulási idő miatt nem ezt választottad, vagy először csak kipróbálja, hogyan reagál a bőröd? Klasszikus bőrpróba van ilyenkor?

Feltételezem a dokinak nem ez lesz az első ilyen jellegű beavatkozása, viszont magyarországi véleményeket nem nagyon találni. Nemzetközi oldalakon megoszlanak a vélemények, de én azokra azért nem adok sokat, mert számos esetben még a készülék, vagy lézer típus nevét sem tudja meghatározni a páciens, márpedig ez alapvető az összehasonlításhoz, hiszen pl. egy Erbium lézer és egy CO2 lézer ég és föld, és sok esetben közös néven csak lézerként nevezik meg, pedig kb. olyan nagy a különbség, mint összekeverni az otthoni reggeli bőrradírt, egy 40%-os triklórecetsavassal hámlasztással.:)

Kevés a használható infó a témában, ez ami engem nagyon zavar, de remélem, és nagyon szurkolok, hogy majd te megtöröd a csendet, és megújult babapopsi bőrrel hirdetheted az igét nekünk!

2926. vajdai
2011. dec. 15. 20:09

Ezek a mondatok mennyire igazak nem Lányok:

* Az esztétikai beavatkozást saját örömére végeztesse és ne valaki kedvéért.

* Az elvárások legyenek reálisak. Aki 40 éves nem lesz 20, de kinézhet 30-nak!

* Minden kezelés tüneti, nem oki terápia, az eredmény elégedett, sikeres, magabiztos fellépést eredményez.

* Az esztétikai beavatkozás az esetek többségében luxus. Lehet élni nélküle is, mint ahogy az ősz hajat sem kell befesteni.

* Ezek a beavatkozások gyorsan, fájdalommentesen és lábadozás nélkül kivitelezhetőek, és csak a kellemes megjelenéshez tartoznak hozzá.

2925. vajdai (válaszként erre: 2940. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 15. 20:04

Szia!

Az egész arcom. Nekem annyi most is a bajom ,hogy szépek lettek a szemeim ,de a szemhéjam ráncos. Állítólag ez sokat segít. Hát majd meglátom.

A dr Úr annyit mondott ,hogy ebből is kell pár kezelés,akkor hatékony. És valóban minden úgy van ahogy Bali leírta. Ő azt mondta ,hogy nem a legdurvább fokozattal kezdi,de lehet ,hogy azt kellene. Az a baj ,hogy ebbe még nem sokan vágtak bele és ,nem sok az infó csak annyi ,mint amit a neten mazsolázok. Sokkot kap a bőröd és elkezdi az alsó rétegekben a kollagén termelni. Persze ez idő és kell pár hónap mire ez a folyamat beindul.

Most én leszek a kísérleti nyúl. :))

Január 3.-a után már okosabb leszek.

2924. vajdai (válaszként erre: 2907. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 14. 18:53

Köszi a jó tanácsokat. Imádlak érte ,hogy ennyire képbe vagy.

De most először úgyis a lézer jön. Ez egyenlőre csak egy röpke gondolat. Meg hát az anyagi korlátaim is végesek.:((

2923. vajdai
2011. dec. 14. 18:50

Lányok!

Annyira megszokta a szemem az egymás utáni sokkokat ,hogy szinte semmi drasztikus nem látszik a tegnapi beavatkozás után.

2922. vajdai (válaszként erre: 2918. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 14. 18:48

Bámulatosan szép lettél. Csak gratula. Azért látom,hogy neked is még kissé ödémás a szemed,de még igencsak az elején jársz.

A te szemed csücske szebb ,mint az enyém volt.

Azért egy közeli képet légyszi tégy fel ha lesz időd és kedved hozzá. Arra én nagyon kíváncsi vagyok.

2921. Borzoska3 (válaszként erre: 2909. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 14. 18:46

Nem mindegyik gép jó, öreg csövekkel nem használ.

Nálam bevált ez a csiszolás - IPL - ultrahang kombo, szépen erősödik a bőröm.(nagyon vacak, vékonyka bőrt örököltem...) Nem mertem orvosos IPL-re menni, mert már a telefonban felhívták a figyelmemet arra, hogy kipirosodik, lehámlik és fényérzékeny lesz a bőröm utána pár napig, nekem meg muszáj dolgozni járnom. Így nem 5 kezelés, hanem 10 lesz mire végzek, mert a csiszolás és az IPL is finoman megy, fokról-fokra erősödik minden alkalommal. Csak annyit érzek, hogy kicsit feszül a bőröm aznap és szívja be a krémet, mint a szivacs :)- hétfőre pedig már teljesen rendben is vagyok. Egyetlen hátránya, hogy így lényegesen drágább, de nálam bevált. Lassan emer-formám lesz !

2920. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2917. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 14. 18:32

Jaj, ezt elfelejtettem írni korábban:

A 2 szem asszimetriája miatt ne aggódj, szerintem az emberek 99%-nak nem egyforma, igazából én nem is nagyon látom nálad, persze, ha hosszasan nézném, biztosan látnék különbséget.

Nekem elég feltűnő az asszimetriája a szememnek, és nem is a szemrés különböző, hanem mivel nekem a szemhéjam látható része is viszonylag nagy, így elég feltűnő, hogy az egyik sokkal kisebb, de sztem ez másnak fel sem tűnik, max. fényképen, még nem kérdeztem senkit erről, mert nem szeretek magamról faggatni másokat, nem az én stílusom.

Oda akartam kilyukadni, hogy mindenki asszimetrikus, ha másokat is annyira vizsgálnál, mint magadat, akkor ez feltűnne, de az ember, főleg ha átesett egy beavatkozáson, akkor már-már betegesen tanulmányozza egy-egy kiragadott testrészét, pedig azt rajta kívül senki nem teszi, hiszen mindenki egyben lát Téged!:)

Szép vagy, és még szebb leszel, ez a lényeg!

2919. Borzoska3 (válaszként erre: 2918. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 14. 18:27
Nagyon szép lettél ! gratulálok !!!
2918. szédült-napraforgó (válaszként erre: 2915. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 14. 17:05
Ez Pécsen van. Én ezt elvetettem, mert a fogamzásgátló miatt én hamar foltosodom, és félek, hogy nem lesz jó nekem. Én a pelleve-t választottam, az kíméletesebb, igaz sokkal drágább:((( februárban voltam egy belgyógyásznál , aki ezt is csinálja, végighúzott egy próbacsíkot a homlokomon és az befoltosodott. igaz nem kentem rá fényvédőt utána, sokat is voltam kint... csak aza baj, hogy én mindig sokat vagyok kint és olyankor az 50-es faktor sem véd meg.
2011. dec. 14. 16:44

Köszi csajok:)) Leharcolt vagyok, de erre számítottam, így volt ez anno is, szét voltam gyűrve rendesen, csupán annyi volt a különbség, hogy maga a heg teljesen gyógyult volt.

sajna a szemüregem boltozata lejjebb van az egyik szememnél, attól kisebb, de ezt már megszoktam:))

2916. GabciBSB (válaszként erre: 2910. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 14. 15:43
Szia Napraforgó! Gyönyörű lettél!!!! Szívből gratulálok a sikeredhez és a dokker-választásodhoz! :) Innentől már minden könnyebb lesz és a látványos gyógyulás is gyorsabb lesz. Húúúú, de jó, hogy te már túl vagy rajta! ;)
2915. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2911. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 14. 15:19

Így van. SEMMIKÉPPEN ne menjetek olyan kozmetikushot, vagy báekihez, aki 1,5 mm-es tűnél kisebbet használ, bármit is mond, vagy ígér, mert a bőr azon rétege, ahol a kollagénháló van, az 1mm-es vagy kisebb tűvel nem érhető el. Sőt, akinek nagyon vastag a bőre, annak sok esetben a 2mm-es tű a megfelelő, de a 1,5 !!!!! a minimum. Ezt azért hangsúlyozom annyira, mert nem szeretném ha súlyos tízezreket kiadnátok a semmiért, mert ismerek ilyen személyeket, szóval a tűméret kardinális a dermaroller esetében, ez a hatékonyság alapfeltétele.

Ahogyan írtad, egy megfelelő kezelés után brutálisan kell kinézz, hiába hirdeti számos kozmetikus, hogy még véreznie sem szabad, hiszen a hajszálerek a bőrben éppen abban a rétegben vannak, ahova a tűnek el kell jutnia, így a vérzés is alapfeltétel.

Nagyon szuper kezelés ez, de nyitott szemmel járjatok majd!!!!

Megírod nekem, hogy hova tervezel menni?

Ha túlestél a kezelésen mindenképpen számolj majd be róla, bár, az nem mostanában lesz!:)

2914. tanti59
2011. dec. 14. 15:19

HUH!!!

Nagyon szép lett a szemed , gratula.

2913. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2910. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 14. 15:12

Hurrrrááá!!!Szia, de örülök, hogy írtál!

Csodaszép lett a szemed, őszintén, pedig még látszik, hogy nagyon meggyötört a kicsike, ha ez meggyógyul, lehet sokkolni fog a tini tekinteted, ha tükörbe nézel!

Nagyon tetszik, és megdöbbentő, hogy alig láthatóak a műtét nyomai. persze, látszik a a heg, bár meglepően visszafogottan, és a gyűrődések is keresik tökéletes helyüket, de a tekinteted olyan, mintha egy 20-on évesé lenn, nem vicc, a csajok majd megerősítik, amit írtam!!!!!

Igen, most türelemjáték következik, és azt is tudom, hogy ez a legkellemetlenebb, mert az ember azonnal szeretne tökéletes lenni, de sajnos ez nem így megy, bár sokan annak is örülnének, ha a végső gyógyulás után úgy mutatnának, mint te most!

Nagyon örülök neked, és köszi, hogy megosztottad a fotókat, várjuk a folyamatos helyzetjelentést!

2011. dec. 14. 14:49
Jaj Ildi, most láttam, hogy mit írtál, lefotózom a sarkokat és felrakom:))
2911. szédült-napraforgó (válaszként erre: 2907. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 14. 14:49

sajnos kozmetikus nem használhat 1,5-ös rollert, csak orvos. valóban csak az hat... 1 mm-nél rövidebb tű nem stimulálja a kollagénes területet.

Dermarollernél csak ez igazán hatásos, keressetek bőrgyógyászt, ha ezt akartok. Még én sem próbáltam, de láttam egy csajt kijönni előttem , nagyon brutál volt.. szerencséjére sötét volt már kint:)) na hogy az nem 2 nap múlva szalonképes, az is tutkó.))

2011. dec. 14. 14:39

sziasztok csajok:) Na most tudtam lehuppanni és feltenni a képet. Szépen gyógyulgat a heg, még ödémás pár helyen és vizenyős kicsit. remélem, most hogy nincs leragasztva majd szépen elmúlik.

Nem fájt a varratszedés, már alig vártam:)) Az asszimetriám megvan, az sajnos hozott anyag, sosem volt egyforma a 2 szemem.... Egy két ponton picit mélyebb a heg, az még ott jobban szembetűnő, piros...Az egyik szemem sarka picit vizenyősebb, mint a másik oldal.

Nagyon meggyötört most, már csak időt kell adnom a gyógyulásnak. vezetni simán tudtam fel Pestre is, visszafelé még inkább:)) remélem, hogy szépre rendeződik. 6 hét múlva lesz egy kontroll még, addigra már be kell állnia:))

2909. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2905. - Borzoska3)
2011. dec. 14. 08:43

Na végre, valaki, akinek bevélt az IPL, remek hír!

A bőrcsiszolást is hetente végzi, mert azt nem szabad, én is jártam, és nekem, bár 2 hetente végezték, a szememnél nagyon érzékeny lett a bőröm, már korábban is nagyon vékonyka volt, de nem tett jót neki. Hetente ne csiszoltass semmiképpen, a bőrnek regenerálódnia kell, és a vékony bőr még érzékenyebb!!

2011. dec. 14. 08:38
Napraforgó, teljes az izgalom, mintha az én varratkiszedésemre készülnék, nagyon kíváncsi vagyok, és reménykedem a boldog beszámolóban!!!
2907. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2902. - Vajdai)
2011. dec. 14. 08:37

A dermarollert feltétlenül próbáld ki, de mindenképpen lgbb 1,5 mm-es tűvel, erre tényleg figyelj, a kisebb tű nem ér el a megfelelő mélységekbe!

Hát, csajok, olyan megszépülési folyamtokon estek át, hogy csak bámulok, mire oda jutok, sztem minden kezelést én vezénylek majd le a dokiknál, annyival jobban átlátom!:)

Képeket nagyon várjuk!

Egy kicsit meg is vagyok szeppenve, mert ha mindenkinek ilyen sikeres lesz(és úgy lesz!!!!) a műtétje, akkor én hogyan fogom kiválasztani a megfelelő dokit, a bőség zavara megrémít!:)

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook