Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Na örülök,hogy túl vagy rajra. Gyors gyógyulást kívánok. Pihenj sokat,próbálj félig ülőhelyzetbe aludni. Emelni semmit ne emelj ha le kell hajolnod akkor guggolva tedd.
Jó ,hogy nincs semmi negatív emléked.
Sziaaaaa!!!
Nagyon szépen köszönjük a részletes tudósítást, nemcsak, hogy érdekes volt megtudni mi is történt veled, de tanulságos is!
Csodálatos olvasni az elégedettséged, és hogy minden zökkenőmentesen zajlott, egész biztosan a folytatás is hasonló lesz! Írtad, hogy az első szemhéjplasztikát is könnyen vetted, így vszínűleg ilyen alkat vagy, gyorsan regenerálódsz!
Köszi a képet is, nagyon csini vagy!:) Viccet félretéve, ahhoz képest, hogy alsó-felső procid volt egyszerre nem tűnik vészesnek az elszíneződés!
Pihenj sokat, és gyógyulj nagyon gyorsan, már alig várom a varratszedést!
Daphné, ne izgulj, rendben leszel, nem egyformán gyógyulunk. Szerintem is tedd fel a képet, pont ezért jó a fórum, hogy látunk olyan pillanatnyi helyzet-képeket, ahol máshol sehol. Pont ez a lényege a fórumnak, hogy ilyen információkhoz jussunk. Igaz így sem általánosíthatunk, de mégis támpont.
Remélem, hogy sem te sem én nem fogjuk megbánni, hogy belevágtunk ,és elmondhassuk, a legjobb kezekben voltunk mert az eredmény ezt igazolja majd.Gyógyulj, szépülj gyorsan:)))
Sziasztok csajok!
Olvastam Daphne írását, én hozzá képest nagyon könnyen vettem az akadályokat, ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák, így teljesen általánosítani nem lehet, ahány ember, annyi féle reakció, folyamat.
Na szóval, hogy velem mi történt:
Reggelre mentem, mindjárt elhelyeztek a szobámban. megkaptam az ufóruhát.))) Jött a doktor úr, hozta a Xanaxot, amitől még az a kicsi drukk is elmúlt, ami bennem volt...Mondta, hogy az egyik oldalon nagyobb a lefelé lógás, ott igazítja majd úgy, hogy jó legyen. valójában én nem is akartam macsek szemeket, csupán azt, hogy ne legyen ez a szomorú tekintet, hanem olyan, mint volt, egyenes vágású ( lásd. régi kép).Beszélgettünk még picit, elmondta a továbbiakat, aztán negyed óra múlva jöttek is értem. A műtő pár lépésre volt a fektetőszobától, ahol egyedül voltam. Itt én voltam csak aznap műtve, délre ment másik kórházba a doktor úr.
Felfektettek a műtőasztalra, lefertőtlenítették az arcomat, berajzolta az irányvonalakat. Megkaptam a szurikat, ez volt egyedül kellemetlen. Nagyon nem is kellett várni, azonnal hatott... menet közben többször kellett a szememet mozgatni, felnézni, a számat maximálisra tátani ( ez utóbbi az alsónál fontos, mert csak a nyitott szájnál is fennálló felesleget szabad kivágni, ezáltal kerülhető el pl a szemhéj kifordulás, amit a túl sok kimetszés eredményez.
Nem volt másfél óra az egész... de én még ennél is sokkal kevesebbnek éreztem. Szépen ki lett metszve az előző heg is, amit mindig ki kell venni. Összevarrták és már készen is voltam. Akkor már nem záródott a szemem a lidocaintól és mert természetesen ilyenkorra már feldagad a szemhéj.
Visszakísértek a szobámba, kaptam jeget, szemcseppet. Csak 1-2 perceket jegeltem, mert amikor nagyon hideg volt az zselé, nem esett jól. Mikor elmúlt az érzéstelenítő, akkor éreztem sebfájdalmat és a fejem is fájt, lüktetett az agyam. Bevettem egy Algopyrint, meg később még egyet, azóta elvágták a fájdalmat, nem érzek semmit.Utóvérzés alig volt, pár csepp, de estére már semmi.Most már elvileg nem is vérezhet, max savóféleség fog szivárogni, ahogy tisztul. A férjem csak délután ötre tudott jönni értem, de 11 kor már mehettem volna haza. Már minden bajom volt, hogy feküdnöm kellett. Na gondoltam, esti csúcs, jól eltéved, parkoló zéró... fogtam magam fél 5-kor felhívtam, hogy találkozzunk a budaörsi Auchan-nál, ne jöjjön be a városba. Cuccot összeszedtem, taxit hívtam, pont előttem ért pár perccel oda... átszálltam, és húztunk haza.
Mint a fotón is látjátok, megjelent az elszíneződés a szemem körül, de nem mondanám, hogy tovább dagadtam volna, semmi extra vizenyőt nem látok , csak kicsit vagyok feldagadva. Jól le vagyok ragasztózva, az egyik szemem jobban is, szerintem inkább emiatt nem záródik tökéletesen a szemem, mert ahogy csukódna érzem, hogy a tapasz fogja. 1 hét múlva varratszedés és 6 hét múlva egy utolsó kontroll. Most már csak bizakodnom kell, az orvos és a műtősnő is azt mondta, hogy nagyon szép lett, minden rendben ment, remélem, hogy a végeredmény is az lesz. A tapaszt nem szabad levenni, így nagyon újat nem fogok tudni mutatni nektek a varratszedésig. Összességében maga a műtét egyáltalán nem volt vészes, vagy megterhelő, teljesen nyugodt környezetben és körülmények között, nem volt, zaj, futkosás, kedves,segítőkész figyelmes kiszolgálószemélyzet a műtőstől a nővérig. Szóval, ami eddig történt, arról csak a legjobbakat mondhatom, semmi negatív élményem nem volt, jelenleg teljesen jól érzem magam.
Napraforgó voltam, 1 naposan:))))))
Szia!
Nagyon hasznos, hogy megosztod velünk az élményeidet, köszönjük!
Sajnos minden szikével végzett szépészeti beavatkozásnak van gyógyulási ideje, és az első napokban, esetleg hetekben el kell viselni a kellemetlenségeket, kinek többet, kinek kevesebbet, tényleg igaz, hogy vmit vmiért!
Sztem ne aggódj, tegnap műtöttek, az első 1-2 napot itt szinte mindenki nehezen viselte, hasonló okokból, mint te, sokan nagyon elkeseredtek az első napokban, majd amikor már körvonalazódik az eredmény nagyon örülnek, hogy belevágtal, veled is így lesz, türelem!
Alsó vagy felső, esetleg együttes plasztikád volt?
Ha nem titok, elárulod ki műtött?
Ami a képeket illeti, mi minden képnek nagyon örülünk, nagyon hasznosak, és nem vagyunk ijedősek!:)
Hamarosan a saját válladat veregeted majd, hogy milyen jó döntést hoztál!
Szia!
Napraforgónak alsó-felső plasztikája volt, együtt, közben a doki a szempilla vázat tartó "szalagocskát" a rögzítette a csonthártya széléhez, így magasabbra kerül a szemhéj külső széle, vagy lgbb nem lefelé hajlik, hanem felfelé ível. Én így értelmezem az eljárást. Tulajdonképpen ettől a szemrés formája változik némiképp, és látványosabb az eredmény.
Sziasztok !
Megosztom veletek a szemhéjplasztika utáni napok szenvedéseit. Erről nem beszél senki, csak az eredményről. Persze ez a lényeg, de azért az sem elhanyagolható, amit átél az ember a műtét utáni napokban. Tegnap műtöttek. A műtét a legkevesebb a történetben. Tegnap estére a szemem környéke úgy feldagadt, hogy alig láttam ki. Ma reggelre már a szemem alatt is vizenyős táskák vannak. A szemhéj alsó része, a szempilla tövénél fel van fújódva, mint egy lufi, attól félek kidurran. Egyébként nincsenek fájdalmaim, csak iszonyúan nézek ki. Hétfőn lesz varratszedés, és csak reménykedem, hogy be tudok menni utána dolgozni. Képet nem küldenék, mert ha ilyet feltennék a blogra, mindenkinek elmenne ettől a szépítészeti beavatkozástól a kedve.Mindenki ezt éli meg, vagy csak én vagyok ilyen alkat? Nem tudom, de azt igen, hogy a szépségért meg kell szenvedi.
Mácskásodásrol részletezést kerek.
Napraforgónak also-felsö volt?-már nem emlékszem.
:-)))
En is fogok macskasodni is :-D
Szia!
Te is ritkán jössz, jól vannak a macskaszemek?
Jaj, de jó, hogy bejelentkeztél egy kis helyzetjelentésre, és leírtad, hogy minden rendben!
Ezek szerint már te is cicuska vagy, reméljük hamarosan dalolászva megírod a részletes beszámolódat, és megörvendeztetsz a képekkel!
Gördülékeny, kellemetlenségmentes éjszakát, és másnapot!
Itt vagyok, csak az olvasótábort erősítem. :)))
Egyszerűen nincs időm írni, csak arra jut, hogy vissza-vissza olvassak és hogy örüljek a lányok szépülésének és az izgatottan készülőknek meg tiszta erőből drukkoljak!
Napraforgó, úgy olvasnám már a beszámolódat!
Szia!!!
De jó, hogy benéztél, már hiányoltalak!
Nem emlékszem, hogy mikor műtik, de talán már el is készült a kis Csipkerózsika!
Nagyon várom már a boldog, valószínűsíthetően lila-pofis beszámolót!
Napraforgó,nagyon drukkolok.
Gondolok rád-szoritok minden ugy sikerüljön ,ahogy elterveztedd.puszi
Napraforgó, egy kalappal kívánok neked holnapra, nagyon drukkolunk a csodás eredményért!
Várjuk a beszámolót!
Sztem ez szuper, ha meg referencianak is a te fotodat hasznalja a dokker, akkor tuti tökeletes lett az eredmeny :-)
Persze csak ha nem lehet felismerni rajta.