Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Hát csak csodálni tudlak. Gyönyörűséges lettél.
Azért látszik ,hogy fiatalabb vagy ,mert nekem több ráncom van. Amennyi neked van annyi kell is.
Nekem mint mindig leírom ezek a fránya ráncok zavarnak. A szemem szép lett ,de az őket körülvevő ráncok rontják az összhatást.
De jó ,hogy hallok ismét rólad.
Hiányoztál.
Téged is alig várlak ,hogy túl légy a beavatkozásodon.
Szia!
No para!!!Mindjárt szép leszel. Alig várom már.
Nekem a két szemem közötti ráncomat töltötte fel a doki Teosyal -val. Ez volt 1 éve még most is kiváló. A szám felett vannak kis apró ráncok még azokba akarok ilyet. De most már kivárom mit tesz a lézer.
Az első eset ez ez a műtét volt, h privát orvostól számlát kaptam az utolsó fillérről is...
Senki mástól, soha, pedig legtöbbször minden bajommal privát járunk. Mondjuk nem is érdekelt, csak az, h rendesen ellássanak. Ha meg gubanc van, a számlával sem megyek sokra....
Tanti, azt hiszem te jobban rámennél egy nyilvános herce-hurcával.... sajnos:(((
Nem azért nincs annyi nyilvános balhé, mert nincsenek elcseszett műtétek, hanem azért, mert nincs értelme . Ez egy nagyon jó hely arra, hogy értesüljünk ezekről. Többeknek kellene írni erről úgy mint te tetted... Szerintem egypár potenciális áldozatot megmentettél ezzel... tudtodon kívül is....
Tudod, írtam már h én is számoltam vele, mert helyileg nekem ő ideális lett volna... Istennek hála gyorsan el is vetettem.
Evezzünk vidámabb témára!
Örüljünk Napraforgónak,Borzaska stb szép szemeinek,várjuk izgalommal Hexit.
Egyet értek!
Például:Hányszor hallunk APEH ellenőrzésről?
Melyik add számlát?bármelyik fórumos oldalt olvasod.
Bástya veszi körül öket,mert közbe még orvosok is ,amiből köztudottan kevés van.(érthető)
A baj ott van:ezt ők is tudják.
NEM!
Van ismerősöm aki igy tett,semmi nem történt.
Rajtam nem segitene. Meg kaptam már hideget ,meleget amiért ide is leirtam,de ha 1 ember ez által körültekintőbb már megérte.
Én úgy gondolom, hogy csak név nélkül jelenhetne meg a médiában, mivel olyan széles közegekhez elér minden, amit írnak, közvetítenek..., így szerintem a lehetőségeik is korlátozottabbak, a határok szigorúbban meg vannak húzva, egy esetleges hírnév csorbításért talán még nagyobb összegeket kell fizetniük, mint amekkora a ebvételre szert tennének egy eset bemutatásával.
Sajnos nem minden olyan gördülékeny, és igazságos, mint azt mi kívülállók feltételezzük, vagy készpénznek vesszük....:(
Kérdezd meg a sebészektől!,hogyan lehet---jó nevű,elismert sebész,nem 1,hanem mindkét szememet elszabja.
Utána a varrás katasztrófa.= 0000
De:ez nem a betegről szol= üzlet.
Nem ragozom ,mert felmegy a cukrom.
Peres út ingoványos talaj-kezdve ott,az igazságügyi orvos szakértő a legjobb barátja(haverja)az orvosnak,---ha ez nem áll fen,akkor sem neked add igazat,mert védi a mundér becsületét.
Az orvosi összetartozás közismert(Bocs ez a tapasztalatom ,nem tudsz meggyőzni)
A baj ott van, amikor valaki gőgős és túlzott önértékelésből azt hiszi mindenhez ért.
Közben elfelejti hippokratészi esküjét.
Találkoztam olyan orvossal:aki közölte
mivel kollégáról van szó,nem áll módomban segiteni Önnek.
Dióhéjba ennyi,de kérdezz nyugodtan!!!
De édes vagy, köszi!
Hát, ég és föld, hihetetlen, nem is lehet szinte látni, hogy nevetsz, csodálatos.
Az értelmező vonalacskák nagyon aranyosak, micsoda profizmus!
Nagyon szép lettél, eszméletlen, a nevető ráncok a szem mellett teljesen normálisak, még a 6 éves unokaöcsémnek is van egy csomó, pedig sztem ő nem szorul még plasztikára!:)
Igen, igy fogok tenni :-)
Majd max. a 6 hetes kontrollon csinaltatok mast is :-)
Es az izgulasban is igazad van teljesen, csak azt sajnos nem tudom a fejemmel iranyitani, mert ugye ha bennem van a drukk...
Én nem értelek, még így is annyira be vagyok sózva, ha eljön az időm, a bes...ás helyett, a boldog izgatottságot választom majd, gondolj csak bele, neked semmi dolgod nem lesz, feküdni egy rövidet, csak hagyni magad, és pár hét múlva álomszép szemecskéid lesznek!
A doki sem izgul valószínűleg, akkor te miért tennéd!?:)
Igen, Wittmann dokinal is 80.000 1 ml. Ez is olyan "ketes" dolog: van, aki nagyon elegedett (a többseg), de a neten lehet nagyon szörnyü dolgokat is olvasni...
Neked pontosan melyik anyaggal töltenek? A konkret marka erdekelne, mert ebböl is olyan sokfele letezik.
Töltetted mar a szadat is? Nekem a felsö ajkam elegge elvekonyodott, ennek a feltöltesen gondolkodom + a szam sarkaban levö 2 kicsi rancocskan. Bar lehet, hogy jobb lenne megvarnom a CO2 lezer eredmenyet es utana mar nem lesz szüksegem rancfeltöltesre (csak ajakfeltöltesre).
Olyan DRAGA vagy, kösziiiiii :-)))))
Nemtom, miert vagyok most ilyen kis besz*ri... Na mindegy, most mar nincs visszaut ;-)
Napraforgo, köszike neked is, hogy gondolsz ram :-) Te hogy vagy? Gyogyulgatsz szepen tovabbra is?
Igeeen, mar csak ket nap jajajjjajjjj...
Szia!
Kb. 1 évig látványosan kitart az eredmény, úgy érzed?
Pontosan mely területekre tölteted? Szem körüli nevetőráncok, orr-száj összekötő redő, száj körüli, homlok...., bocsánat, de nekem soha nem egyértelmű mit értünk mimikai ráncokon.:)
Oda én sem hagynám, hogy bármit töltsenek, az említett srác a szem környéki, nevető ráncokba töltötte a hyaluront, ha jól emlékszem.
Én a lézerre vagyok hihetetlenül kíváncsi, olyan jó volna már vajdai-ék lelkes beszámolóját olvasni a hatékonyságáról!
ja magamról.... :)) Külső hegek nagyon szépen elhalványodtak... kisebb pontokon még vizenyő előfordul, mondta is a doki, h ez várható.. sőt az is, h ezek 1-2 hétig vándorolgatnak:)) Belül piros még a szemhéjam, így szemcseppet használok. Lelhet, nem kellett volna abbahagynom, de eddig belül nem is figyeltem, csak kívül... Smink nélkül mentem boltba, senki nem nézett rám furán. Még nem rakok fel sminket, itthon vagyok, nem fontos.... A sarkokban látszik a műtéti heg, felül is a nyoma, de nem vörös már. Alig teljesen láthatatlan... érdekes, hogy alul még gyorsabban gyógyult, pedig azt mondták az a keményebb dió:))
Amit javasolhatok mindenkinek: Tudatosan készüljön a műtétre, erősítse a szervezetét, legyen toppon az immunrendszer, mert ez a legjobb turbó-gyógyító:))
Neked nincs miért izgulnod, olyan kis feszes lett az alsó szemhéjad, hogy még 90 évesen sem lesz szükséged kijátszani a jolly-jokert!
Állapotod rendben, szemek szépülnek, ráncok, gyűrődések keresik a helyüket?
Heeeexxxxiiikeeeeeee, úúúgy izgulok már miattad, neked nincs rá okod, én izgulok helyetted is.
Olyan dokit választottál, akiben megbízol, és tényleg nem nagy szám a műtét, rutinos a doki, gyönyörű leszel, már alig várom , hogy lássam a színes pofikádat!
Ami a hyaluront illeti, a dermaroller fórumon van egy egészségügyben dolgozó srác, aki magának injekciózott be a szeme köré hyaluront, és azt írta, hogy tényleg szépen feltöltötte, szóval hatékony lehet, de ugye ez is kiürül, és folyamatosan pótolni kell.
Még véletlenül sem szeretnénk kipróbálni, amit fentebb írtam, csak jelezni akartam, hogy ezek szerint tényleg tudhat vmit ez az anyag, de mint minden más, csak amíg a szervezet magában tudja a kicsikét, utána kezdődik előröl.
Sztem ráncokra a lézer nyújthat hosszú távon megoldást, de ezt is csak remélem, mert ugye nem nagyon ismerünk tapasztalatokat e téren.
De majd Te és Vajdai lenyűgöztök minket, és mi futószalagon megyünk utánatok!
Tantinak ez a műtéte már nem a szép szemről szól sajnos, hanem az egészségi kérdés..((( nekem azt mondták, hogy max 2x műthető az alsó. Ez abban az esetben teljesen logikus, ha szépen a pillasor alatt vágnak, mert akkor valóban elfogy a tér.
Szarkalábakra és a szemhéj ráncainak eltüntetése valóban nem szemhéjplasztika tárgya, inkább arcplasztika része. Szerintem is kitalálhatnának már valamit, ami a botox és az arcplasztika között van:))))