Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Köszi!
Nekem is előtte elérzéstelenítik ,csak utána kezdenek bele. Hát majd sokat mesélünk róla.
Kedves Bali, most kilinkelek, megyek, tornazom meg egy kört a tv elött (fog örülni aZuram :-D), szerdatol ugyis pihenesre leszek karhoztatva...
Jo ejt! :-)
Viszont olyat még nem láttam videón, akinek a szemhéját is kezelték volna, mint az Ildinek, lehet, hogy fel kellene majd tenni őt a youtube-ra, biztosan szeretné, ha az egész világ megismerné!:)
Ildi!
Ami a képeket illeti, vagy közelről készíted őket, bár az néha torzít, vagy egész arcos képet készítesz, amit aztán egy képszerkesztővel kivágsz!
Ha nem megy majd, szívesen segítek benne, bár én sem vagyok profi!
A masodik, akit linkeltem, meg mar 50 eves - ehhez kepest eleg jo allapotban van a böre.
Jah, pasiknal en sem nagyon toleralnam az ilyesmit, vagyis nekem tetszenek a szep, öszes halantekok es a rancocskak is :-) Meg amugy sem jönnek be a tul piperköc pasik (persze azert legyen apolt, de ne piperköc), de ez mas lapra tartozik ;-)
És megtaláltad, éppen erről a 2 videóról beszéltem!
Sztem elég meggyőzőek, bár az elsőben arról mesél a pasi, hogy nagyon fájt neki, de lehet, hogy erősebb volt, vagy nem volt megfelelő az érzéstelenítés, illetve neki az arcplasztika után maradt hegeit kezelték, így talán amiatt is érzékenyebb volt...
Gyorsan belenéztem, igen, ő az egyik!
Mondjuk ez a pasas 40 évesen már túl van 2 lézeres beavatkozáson, és 2 arcplasztikán, szóval ő már inkább nő, mint egy túl igényes férfi, sztem a férfiaknak különben is jól állnak a ráncok, de ő tudja, az ő pofikája!
Ez is nagyon meggyözö, bar a 8 oras kep eleg szörnyü, de a 3-4 napos meg teljesen o.k.
Itt is pont ugyanugy magyarazzak, ahogy mi is leirtuk az elöbb: az apro lyukacskak, meg a kollagen-stimu.
Oksa, reggel, ha lesz időm rákeresek újra, egyáltalán nem horror, csupán érdekes színei vannak a pasasnak...
Furcsa, de Kovács doki nekem még mindig a favorit, pedig nem is ismerem, és a többi lány is csodaszép lett, de mégis.
Egyszer a honlapján olvastam egy mondatot, ahol azt írta, hogy (most magyarul írom, mert angolul volt, és a magyar verzióban ez nem szerepelt):" a páciensek nem csupán jobb eredményt szeretnének, hanem a lehető legjobbat" - ez angolul jobban hangzik, és tudom, hogy csak egy mondat, amit bárki bárhova leírhat, de mindazok ismeretében, amit írtál róla, vhogy mintha az én elvárásaimat írná le, miközben , ahogy látjuk a te esetedben, nemcsak leírja, de teljesíteni is tudja azt!
Persze személyesen derül majd ki minden, de nagyon szimpi a mi emberünk!:)
Igen, ez igy van!
Amikor tavaly voltam a trinitin, amit linkeltem nektek a multkor, ugyanezt mondta a börgyogyasz. Egy 35-40 eves bört meg lehet jol stimuzni, mert meg van eleg kollagen, egy 60 evest mar szinte egyaltalan nem...
En most pont ezt nezem, erdekes es nem nagyon ijesztö :-)
Hihi, en nem nagyon szeretek pionir lenni, de ha meggyogyul a szemem addig, akkor ugy lesz, mert nagyon szeretnek ezen a lezeren is tul lenni egy szabival ;-)
Sajnos minél idősebb a bőr, annál kevesebb kollagént termel, így, amikor a kollagén termelés felfokozásáról van szó, a jelen kollagén termelés sokszorozódik, ezért fontos időben nekiállni, és felbolygatni a kollagénes állományt, Ildi, te még jó időben vagy, így bőven van esélyed, hogy szép telt lesz a bőröd!
Azt mondják, hogy 60 éves kor felett pl. már a dermarolleres kezelést nem érdemes elkezdeni, mert akkor már annyira kevés kollagén termelődik, hogy nincs mit felturbózni!
Ha találsz valami nézhetőt dobd fel. Azt szoktam mondani hogy akármennyi eszem lenne sem tudnék orvos lenni ,ezért csak gyengébb idegzetűeknek valót kérek.Bár tudjátok nagyon bízok Kovács dr-ba,de azért van para.
Hexi!
Tessék gyorsan gyógyulni. Nagyon szeretek első lenni ,de most átadnám neked az elsőbbséget. Annak azért örülök ,hogy ketten leszünk ,tudunk infót cserélni.
Adjatok tanácsot ,hogyan fotózkodjak,hogy egész arcos fénykép ne kerüljön fel ,viszont azért látszódjon minden. Ezen még gondolkodom.
Szióka!
Na nekem is ilyen lesz. Több apró ponton szuri, felső bőr lehámlik ,az alsó sokkot kap, és újra elkezdi termelni a kollagént. Remélem az enyém is így fogja gondolni. Nekem az arcomra zsírdonor kellene.
Bali! Szavadon fogunk. Mi lesz a grátisz??
A youtube-n általam látott 2 úrnak az arca nemcsak piros volt, hanem inkább lila, de a legcukibb a hámlás folyamata, no, akkor nem lenne szükség sminkre egy horrorfilm forgatáshoz!
Talán ez erősebb fokozat volt, de gondolom ti is le fogtok hámlani rendesen, én úgy képzelem, hogy ilyenkor nemcsak a felesleges bőrrétegektől szabadultok meg, hanem egyfajta megújulás érzés is kíséri majd, nagyon érdekes lesz!
Hali Lanyok, az enyem ez utobbi, ablativ fraktionalt lezer, vagyis a bör legfelsö reteget "leegeti" - tudom, ez tulzas, mert nem az egeszet szedi le, csak pontokban, ahoigy Napraforgo is leirta.Pont igy magyarazta nekem a dokkernenim is. Gyogyulasi idö 5-7 nap es elötte jo piros a kezelt terület, olyan, mint egy erös leeges utan.
Napraforgo, a porusokra pont ez az ablativ forma hatasos, a non.ablativ sztem kevesbe, az inkabb csak a kollagent stimulalja, de közv. börfelszinmegujulast nem eredmenyez.
Ildi, egyetertek Balival, olyan szep lett a szemed, szinte nincs nevetörancod sem, ennyi meg, amennyi maradt, kell is a termeszetes kinezethez!! A lezertöl meg meg szebb leszel :-)
nekem eléggé tágak a pórusok, jó lenne kicsit összehúzná. van olyan fraxel lézer kezelés, ami bőrsérülés nélküli (Frakcionált non-ablatív rejuvenáció) és van olyan, ami bőrsérüléssel jár.(
ProFractional – Frakcionált ablatív kezelés) eZ utóbbi eltarthat 1 hétig is, de gondolom ez az ütősebb.IDÉZET:
"ProFractional a lézerfény energiájának segítségével ezernyi apró csatornácskát hoz létre, amiket egészséges, kezeletlen bőr vesz körül. A kezelt területek új kollagén képződését indukálják, mely alulról feltölti a bőrt, a ráncokat, barázdákat, hegeket, egyéb felszíni egyenetlenségeket elsimítva. A szervezet természetes gyógyulási folyamatának elindításában és fenntartásában a köztes, kezeletlen zónák is segítenek, miközben ezen területen is lezajlik a fenti bőrmegújulási folyamat. A módosított ProFractional XC kezelés a frakcionált bőrfiatalító hatás mellett, koaguláció révén a bőr azonnali feszessé válását is eredményezi. A beavatkozás után közvetlenül bőrvörösséget észlelhetünk, mely enyhe napégésre emlékeztet. A komplett gyógyulás 1-7 napig tart.Bizonyos esetekben a ProFractional kezelés MicroLaserPeel-lel kombinálható, ezzel növelve a beavatkozások eredményességét. A MicroLaserPeel-lel kombinált ProFractional XC kezelés jelenleg a leglátványosabb eredménnyel járó esztétikai beavatkozás."
A youtube-n van jó pár videó, ahol lézeres kezelés utáni állapotképeket mutatnak, ha szeretnétek belinkelek majd nektek, de mivel tudom, hogy vannak, akiknek ez nem segít, így önszántamból nem teszem, én úgyis nézegetem őket ha kedvem tartja, én szeretem tudni mennyi az annyi, de tökéletesen megértem azokat is, akik nem!
Azért ne írj úgy, mintha olyan vészes lenne a helyzet nálad, sokan szeretnének, ahogy te fogalmaztad "ennyit" maguknak!:)
IMÁDLAK!!!!
Tanuld a szakmát ,legközelebb már hozzád megyek:))
Hát ezt a kérdést passzolom. Majd megmondja az első eredmény után. A férjem azt mondta ,hogy múltkor látott a tévében ilyen lézer beavatkozást .Hát utána brutál(randa)
Várom is félek is ,de hát a jövő reménysége a lézer.
Én már cseszhetem kenegethetem magam bármivel ezek nem csillapodnak,felesleges pénzkidobás. Már nem is veszek semmi extrát csak egy saját márkást.
A szememen is csak a szike segített,a ráncomon is a feltöltés ,most meg csak segít ez a kezelés. Ha nem akkor ennyi.
Ne viccelj, én szinte minden nap gyönyörködök a szemeidben , olyan szép, sima, és feszes lett, gyönyörű!
Azok a kis ráncocskák kedvesek, sztem a bőrfelesleg az, ami igazán ronthatja az összhatást, a nevetőráncok nem, bár magamat ismerve, ha nekem erősödik majd meg egy cseppet, az biztosan zavarni fog, magunkon minden sokkal rosszabbnak tűnik!:)
A lézer viszont, nagyon remélem, hogy látványosan megújítja majd a bőrödet, kíváncsiságom egyre erősebb!
ÁÁÁ. Ildi, az enyém sincs jobb állapotban.
Én még mindig a pelleve és a lézer között vacillálok, de a lézer felé hajlok. Igaz, hogy az picit drasztikusabb, de talán ebből kifolyólag hatásosabb is. Hány kezelés kell neked várhatóan? Én az egész arcot szeretném frissíteni. Az a gond, ha januárban elkezdeném, csak 2 lehet , mert márciusban erős a nap és én sokat leszek kint.. az nem a legjobb lézer után.... lehet, azért 2 kezelést felvennék, az azért hat.. és ha még kell, akkor ősszel újra, addigra meglátom,miként javul.