Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Hali Lanyok, kepzeljetek, ejszaka arra ebredtem, hogy azt almodom, operalnak es olyan szivdobogasom volt. Fel is kellett kelnem. En nemtom, mi a fene van velem, maskor nem szoktam ilyen nyuszi lenni, de most... Remelem, nem rossz elöjel.
Tenyleg Csajok, azt akartam meg kerdezni, hoigy valakinek van-e tapasztalata hyaluronos rancfeltöltessel kapcsolatban, mert ez is erdekelne. Majd megnezem persze a többi forumokat is.
Remélem az említett képzelgéseket is felülmúlja majd a valóság!
Olyan cuki vagy, hogy még azt sem tudod, hogy kiszedi e a doki kedden a varratokat, de azért remélem arra még emlékszel, hogy kinél jártál!:)
Most, hogy megfogalmaztad számodra mit takar jelen esetben a konzervatív kifejezés, így ebben az értelemben én is egyértelműen ide tartozom.
Én inkább arra céloztam, hogy vannak olyan orvosok és páciensek, akik csupán akkor vállalnak el beavatkozást, illetve vállalkoznak rá, ha már szinte másoknak is szemet szúr az "állapotuk", míg mások, mint én már az első piciny zavaró jelet szeretnék orvosolni. Egyik sem jobb, elítélendőbb, vagy akár követendőbb a másiknál, csupán különböző felfogás, én erre utaltam.
Köszönöm, jól vagyok, ma már úgy ébredtem, hogy éreztem, hogy megy lejjebb a duzzanat... azért még eléggé látszik, és a jobb szemem alatt kicsit lóg ez a duzzadt rész, de azért látható a javulás... A közérzetem jó, sőt, nagyon jó, mert elképzelem magam táskák nélkül... :)
Tegnap óta jegelem többet, én is vettem erre való zselés tasakot, és ahogy mondtátok, betekerve teszem, és nem közvetlen a szemere. 20-án megyek vissza, nem tudom, lehet, hogy a varratokat is kiszedik, bár ebben nem vagyok biztos.
Január 20.-án megyek.
Neked a héten megy a drukkolás.
Sztem meg éppen ne legyél megijedve a videóktól, engem éppen arról győzött meg, hogy mennyire "pofon egyszerű" ez a folyamat, ha elég rutinnal, és magabiztossággal találkozik, márpedig a te dokid sem ma kezdte a szakmát!
Ha esetleg meggondolod magad, hozzám még mindig jöhetsz, még egy -két videó, és elkezdek praktizálni.
Sztem a rollernek köszönhetem, hogy a vér és vágás iszonyom szépen csillapodik...:)
Igen, ezzel egyetértek, mármint, hogy tudnod kell neked mi a fő csapásvonal egy orvos tekintetében!
Én veled ellentétben a kevésbé konzervatív szemléletet vallom, és keresem, de ez fontos, is, tudjuk, hogy mik az igényeink, ez alap!
Alapvetően nem a szemhéjamat kellene korrigálni,hanem valamilyen "furfanggal" a kis szarkalábaimat,amely mosolyra vonul elő mintegy vezényszóra.:(A mezóval sokat segítettem rajta,de nem az igazi.Kapcsolatban lépek Jósvai doktorral,hogy a szemöldök emelés (ami egyébként is pikánssá teszi az arcot) egyben erre a problémára alkalmazható-e.Majd referálok.
Donath prof és Jósvai fo.is a konzervatív sebészek közé tartozik..és pont ezt szeretem bennük:)Mindig a maximális biztonság vonalán dolgoznak...és nekem ez a legfontosabb.
Sziasztok!
Bali, ezer köszönetem :-) Mar meg is neztem kettöt, hat juuuuuuujjj, meg jaaaaaaajjjjj *bevagyoktojva*...
Ildi, meglatjuk, mi lesz a gyogyulasommal, azt beszeltük meg a lezeres dokkernenivel, hogy varrateltavolitas utan, dec. 28-an hivom es akkor megmondom neki, hogy keszen allok-e a lezerre, vagy halasztunk. Ha minden o.k., akkor dec.30 az idöpont :-)
Loral, nagyon helyes nöci vagy :-) Es igy a kepek alapjan tenyleg nincs szükseged szemhejplasztrira, bar biztos csaloka, mert rolam is lehet olyan kepet csinalni, amin semmi nem latszik, de a valosagban azert ott vannak a taskaim...
en megismertem Donath professzort szemelyesen, meg 9 eve törtent, voltam nala konzin egy masik "ügyben". Nagyon kompetensnek tünt, bar megitelesem szerint tul konzervativ elveket vallott mar akkor, ezert nem mellette döntöttem anno. Turodm, ez most eleg "rejtelyesnek" hangzik, de nem fejtenem ki bövebben,mert ahhoz több mindenbe kene beavatnom titeket, ezt meg nyilvanos forumon nem szivesen tennem meg.
Loral, meg neked: en detto ugyanigy vagyok, mint te: azert vartam eddig, mert egyszerüen nem engedhetem meg magamnak, hogy elmenjek 2-3 het szabira a gyogyulas miatt. Most bö 2,5 hetem lesz ra, mert ugye karacsony + ujev, hat nagyon remelem, hogy jan. 9-ig fitt leszek. Ha megsem, muszaj lesz beteget jelentenem a munkahelyemen, de azt nagyon nem szeretnem, mert nemtom, mit csinalnak nelkülem...
Gigi, remelem, mar lohad le a duzzanat, hogy vagy ma? Nekem dr. Wittmann par orankent javasolt par perc (5-10) jegelest, de nem közv. a szemre tenni a jegakkut (en ilyet vettem, kettöt is), hanem gezbe vagy steril kendöbe tekerni es ugy ra. Vigyazni kell, nehogy fagyasi serüleseid keletkezzenek.
Tanti, neked mar megvan az idöpontod? Tovabbra is szoritunk am neked is!!
Tanti, neked már megvan az embered, nem?
A múltkor azt írtad, hogy elvállaltak és január 20.-án műtenek, igaz?!
A DRÁGA Dr-ur.!
Dráganak nem mondanám!én 1-et fizettem kaptam +4-et.KORREKCOBA,mert olyan jol skerült!!!