Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

2906. Borzoska3 (válaszként erre: 2896. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 13. 21:14

igen, a vékony bőröm miatt látszottak sokáig a szürkés karikáim, de lassan már az is a múlté.

Nekem akkor szedték csak ki a varratot, amikor már teljesen gyógyult volt a seb, amikor kihúzta - nem is éreztem.

2905. Borzoska3 (válaszként erre: 2892. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 13. 21:05

Igen, jól emlékszel, nekem csak 2 hétre szedték ki a varratot alulról, de a heg már egyáltalán nem látszik, olyan mint új korában :)

Az alsó szürkés karikáim is már csak alig látszanak, ez az áldozatos szorgalmamnak meg a kozmetikusnak köszönhető, ahova IPL-re és csiszolásra járok - hetente, most volt az ötödik .

Szóval, a műtéttel még messze nincs vége az ügynek, az utóvédharcok legalább olyan fontosak.

2904. vajdai (válaszként erre: 2903. - Hexilein72)
2011. dec. 13. 20:08

Szia Hexi!

Most a változatosság kedvéért Fertődön voltam. Ő csinálta a számat is ,arról van is fent képem.Profi a csajszi benne bízom ,mert ezt is el lehet rendesen rontani. Csak pénteken tudok fotózkodni ,mert most két napom nagyon sűrű ,rengeteg dolgom van.

Azt sem tudom ,hol áll a fejem.

Téged is nagyon várlak már, csak azt sajnálom,hogy nem előttem mész lézerre.

2903. hexilein72 (válaszként erre: 2902. - Vajdai)
2011. dec. 13. 19:58

Ildi, olyan kivi vagyok a tetkodra, lecci-lecci fenykepezd le minel elöbb!! Biztos nagyon szeeeeep :-) Holnapra mar tuti nem lesz dagadt, ez hamar elmulik. Hol voltal kozminal, Sopronban?

Ha nekem meggyogyul a mütet, akkor megyek en is, meg szemöldöktetkora is.

A lezered is tuti lesz, majd meglatod! A szemed is annyira szepen sikerült es olyan gyorsan gyogyultal (en is igy szeretnek).

En is alig varom, hogy olvassam holnap Napraforgo beszamolojat a varratszedesröl es persze a kötes nelküli kepeket :-)

2902. vajdai (válaszként erre: 2897. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 13. 17:57

Alig várom a holnapi állapotodat.!!!! Biztos vagyok benne ,hogy te is bámulatos leszel. Előtte sem panaszkodhattál :))Kíváncsi leszek a te szemed csücskére ,légyszi tedd meg nekem ,hogy azt külön nagyon közelről lefotózod ,csak az összehasonlítás végett.

Az enyém már szép, a vágás is alig látszik.

Ma voltam szemtetkón ,gyönyörűséges lett ,de megint dagadt vagyok, nem megy el az eszem jobban,de annyira örülök neki.

A felsőhöz nem is kellett hozzányúlni csak az alsóval összehozta a kozmetikus.

Majd teszek fel képet hétvégén.

A kozmetikus is mondta ,hogy csodálatos munkát végzett Kovács dr.

Ez a környék pedig a szépségturizmus fellegvára. Itt mindenki dolgozik kint Bécsbe is,van összehasonlítási alapjuk .

Ne legyen semmi szégyenérzetünk ,hogy mi ezeket megcsináltatjuk ,most is két osztrák nyanyával voltam. Lehettek vagy 70 évesek.Simán szemöldök tetkóra mentek az én anyukám meg még kozmetikában sem volt sose. Ennek ellenére végig támogatott és azt mondta ,ha most Ő lenne ennyi éves egy percig nem gondolkodna rajt.

Mi meg aggódunk ki mit szól.

Hexi! No para ,így is szép vagy ha ennél is szebb leszel megüt a guta.

Lányok a jövő év elejére mindenki szépséges lesz.

Bár nekem akkor még jön egy lézer.

Amit még elfelejtettem ez a kozmetikus csaj csinálja a dermarollert is. Azt mondta az is csodákat művel. Kértem is árlistát,mire spóroljak a közeljövőben.

2901. GabciBSB (válaszként erre: 2900. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 13. 15:12

Annyira jó olvasni napról napra a javulásodat! Nagyon örülök neked és a gyors gyógyulásodnak!!!

Sok-sok gyógypuszi és rongyolok "vissza" dolgozni.

2011. dec. 13. 12:54
Persze!!!No meg azért csak felvágtak:)))nem lehetek már másnap csillagszemű:))))
2899. hexilein72 (válaszként erre: 2898. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 13. 11:49

En mar keszülök... Elvileg jan. 9-en dolgozom elöször, addig szabin vagyok, de ha ugy dongolnam, hogy meg nem vagyok szalonkepes, akkor beteget fogok jelenteni. Utoljara marcius elejen voltam beteg par napot (akkor tenyleg), ugyhogy sztem nem annyira veszes. Itt szerencsere ugy müxik a dolog, hogy csak fel kell hivni a haziorvost, nem kell megjelenni vizsgalatra, es max. kijöhetnek ellenörizni, hogy tenyleg beteg vagy-e (egyszer a ferjemnel tenyleg kijöttek), de nem az elsö napon egyböl, hanem ugy a 4.-5.-en. addig meg csak meggyogyulok :-)

Napraforgo, a kor nagyon sokat szamit a gyogyulas gyorsasaganal, en nagyon eszreveszem magamon, hogy mar nem 20 eves vagyok, igy sztem neked is azert is gyogyul kicsivel lassabban, mert eltelt 8 ev. De a tied igy is baromi gyorsan gyogyul sztem, ez szuper :-)

2898. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2897. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 13. 11:42

Hát, akkor lesz időd regenerálódni, szuper!

Kben én minden műtét előtt állónak azt tanácsolnám, hogy készüljön fel minden lehetséges kellemetlenségre(ödéma, húzódás, lilulás...), és akkor legfeljebb kellemesen csalódhat, de nem érdemes azért izgulni, hogy nehézségmentes legyen a projekt, mert akkor talán nehezebben éli meg a regenerálódást, lgbb is én így állok majd hozzá.

Holnap mindenre választ kapsz!:)

2897. szédült-napraforgó (válaszként erre: 2896. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 13. 11:35

Lehet, nekem is feldagad, ha kiszedik a fonalat. Most a ragacs eltakarja teljesen a varratot és a sarkot is, és annyira masszív, hogy szerintem még a dagadásnak sem jutott hely.)))

Hogy a szemem sarkában lesznek-e törések az megint egyedi kérdés lesz, bizonyára befolyásolja a szem formája maga, illetve, hogy merre lett elvezetve a heg. A ráncok mindig utat törnek maguknak, max más irányt vesznek, más mederben haladnak tovább. Nekem az alsó heg is az egyik szarkalábba lett belefuttatva.

Szóval tényleg nem tudni, hogy a sebgyógyulás milyen, de az biztos, hogy olyan vizenyőm és számottevő rossz élményem nem volt, mint pl Daphné-nak. Tudtam, hogy mire számíthatok, nem is történt semmi olyan, ami váratlanul ért volna.

Arra viszont emlékszem, hogy ennyire nem voltam monoklis 8 éve, gondolom azért, mert a lézer miatt szinte nem is volt vérzés. Előbb is volt varratszedés 1-2 nappal, és azt határozottan tudom, hogy semmi foltom nem volt már .

No de itt nem volt lézer, így itt csak az öngyógyulás működik és ez valószínűleg azért tovább tart.... ja és tegyük hozzá, azóta 8 évet öregedtem is, és ez a gyógyulási tempóra is kihatással van:))

na mindegy.... van még pár hetem szilveszterig:))) Utána még másfél hónapot nem dolgozom, majdnem 3 hónapos operált leszek, mire kezdek.

2896. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2892. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 13. 11:17

Hát, a heged vszeg nem lesz még láthatatlan, bár ki tudja, nálad még ezen sem lepődnék meg.:)

Mindenki mással bajlódott, vajdai a szeme csücskénél lévő ödémával, majd a külső gyűrődések kisimulásával, borzaskának nemcsak a beavatkozása volt bonyolultabb, de sztem a vékonyka bőre is talán jobban láttatta, hogy mi zajlik a bőr alatt.

Mindenkié szép lett, tiétek is az lesz, ez a lényeg!

2895. hexilein72 (válaszként erre: 2894. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 13. 09:27
Szep lesz!!!!! Vagyis mar az is, csak meg nem latjuk! :-)
2894. szédült-napraforgó (válaszként erre: 2893. - Hexilein72)
2011. dec. 13. 09:18
Hát még én...DDD
2893. hexilein72 (válaszként erre: 2888. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 13. 09:05

Köszi :-) Es neked is, Bali :-) Remelem, hamar tulleszek rajta es ugyanilyen szepen gyogyulok majd, mint Napraforgo!

Igen, egeszsegesen elek es sokat sportolok, de azert van egy csomo kis "nyavalyam"...

Napraforgo, mar annyira varom en is veled együtt a holnapot!!! Olyan kiviiiii vagyok :-)

2892. szédült-napraforgó (válaszként erre: 2891. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 13. 09:03

Igen, de Borzaskának sokkal nagyobb volt a beavatkozás és összetettebb is. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a heg milyen, mert arról semmit nem tudhatunk.

Pl a Vajdainál nekem nem is rémlik, h egyáltalán belilult volna. Szerintem én leharcoltabb leszek, mint Ő volt varratszedés után:))

Borzaskának pl ha jól emlékszem később szedték ki a varratot is. lassabban gyógyult, de mára csodaszép lett és ez a lényeg, csakis a végeredmény, mert mi kibírunk bármit, csak megérje.)))

2891. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2887. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 13. 08:46

A lányok többségének több hét után nem volt ilyen "gyógyult" a kinézetük, szóval nálad a villámgyors regeneráció szinte garantált.

Emlékszem Borzaska állapotfotóira, szegény jó sokáig "elbohóckodott" a gyógyulással, ennyire különbözőek vagyunk. Sztem a legfontosabb a végeredmény, és ha ezért vkinek egy kicsit többet kell "szenvednie", akkor is megéri!

2890. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2888. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 13. 08:42

Igen, igazad van, a tökéletes simaság egy irreális elvárás, annak idején, amíg nem olvasgattam a fórumot, én is erre vágytam, de rá kellett döbbenjek, hogy az max. egy próbababánál kivitelezhető, akinek nincs mimikája.

Igazából már kamaszon sem tökéletesen sima a képünk, de soha nem figyelgetjük(szerencsére), hiszen a hamvasság miatt eszünkbe sem jutott, hogy tanulmányozzuk. Az idő előrehaladtával elmúlik ez a hamvasság( feszesség, bőrszín...), és ezért olyan nagy a figyelem az egyes részekre, mert próbálunk finomítani, ahol csak lehet....

2889. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2886. - Hexilein72)
2011. dec. 13. 08:38
Nemsokára már te is a varratszedésre indulsz majd, érthető az izgalom, de biztosan minden rendben lesz, olyan orvost választottál, akiben tökéletesen megbízol, nem lesz gond, már én is alig várom a műtétedet!:)
2888. szédült-napraforgó (válaszként erre: 2886. - Hexilein72)
2011. dec. 13. 08:34

Hexi, neked szerintem még annyira sem vészes a szemed, mint az enyém volt, fiatalabb is vagy, edzett, egészségesen élsz, ez mind ok a bizakodásra az eredményességet illetően.

Átolvasgattam elejétől a fórumokat és azt tapasztaltam, hogy voltak irreális elvárások, mint pl, teljesen simára vasalt , feszes szemhéj. Ez már csak azért sem működhetne, mert ha annyit vennének ki, hogy normál állapotban ilyen akkor szét is repedne egy ásításkor, vagy a szemöldököt sem lehetne felhúzni. Na és ilyenkor jön a kifordult szemhéj esete...

Na visszatérve... közeleg a te időd is, meglásd milyen hamar itt lesz:)))

2887. szédült-napraforgó (válaszként erre: 2883. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 13. 08:25

:)) köszi, de az enyém sem tökéletes:)) A fogamzásgátló segített rajta amúgy, amikor nem szedem, nem szép a bőröm. Viszont a gyógyszer kellemetlen hatása nyáron a májfolt, amint kijön a jó idő foltosodom, nem is kicsit, és vajmi keveset segít az 50-es fényvédő vagy a halványító krém:))Télre normalizálódik valamelyest a helyzet.

A ragacs alatt még lila, látnia tapaszon át. Mondta is a doktor, hogy majd ne lepődjek meg, amikor leszedi a tapaszt, mert olyan leszek, mint akit összevertek:)

Gondolom, ha levegőzik rendesen, akkor gyorsabban gyógyul már a varrat is...

2886. hexilein72 (válaszként erre: 2885. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 13. 08:24

Olyan gyönyörü leszel, majd meglatod, ne izgulj :-)

Most rajtam az izgulas sora, be is vagyok t*jva rendesen, mar most...

2885. szédült-napraforgó (válaszként erre: 2884. - Borzoska3)
2011. dec. 13. 08:19

Köszi Borzaska:)) Mára halványodtak a szivárványszíneim, most már ez is múlni fog....

Már érzem a varrat húzódását, apró szúrásait. A viszketés persze megvan, ez nem is lesz jobb, csak ha kijön a madzag:)

2884. Borzoska3 (válaszként erre: 2880. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 12. 20:47
megnéztem az új képeidet, szerintem is nagyon szép leszel ! Nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen gyorsan gyógyulsz, csak így tovább !
2883. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2880. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 12. 16:25
A képeken olyan makulátlan, szép bőröd van, feltételezem ez is genetika, nekem 18 évesen nem volt ilyen....:)
2882. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2880. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 12. 16:22
Komolyan mondom, hogy nem tudom elképzelni, hogy nem tetszik majd, ami a tapaszok alatt van, mert a képek alapján profi munkának tűnik!
2881. abb21ff034 (válaszként erre: 2880. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 12. 15:56
Szurkolok még így ismeretlenül is és biztos vagyok benne hogy gyönyörű lesz! Sőt tudd meg irigykedek:-D
2880. szédült-napraforgó (válaszként erre: 2878. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 12. 15:54
jajj ne is mondd, jobban izgulok, mint a műtét előtt.DDD
2011. dec. 12. 15:53

Igen a kép csak azt mutatja, hogy 3 éve még ilyen volt:))) 8 éve volt a műtét.

Daphnével mi újság? Gondolom már sokkal jobban van és a duzzanata is lement.

2878. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2874. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 12. 15:50
Szerdáig már csak 2 nap, az gyorsan elillan!
2877. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2872. - Vajdai)
2011. dec. 12. 15:50
Biztos nagyon csinos leszel a tetkóval, ágyból kikelve is ugyanolyan pihentnek festesz majd,a képeket meg előre is nagyon köszönjük!

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook