Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

2876. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2875. - Abb21ff034)
2011. dec. 12. 15:48

Érthető, hogy nem volt tiszta, hiszen csak most csatlakoztál hozzánk, és a korábbi beszélgetésekből derült ki, hogy a kép, amit feltöltött Napraforgó, az 3 éves, mert nem talált olyat, amelyen a 8 éve történt műtét utáni közvetlen állapotot be tudta volna mutatni, így ezt a 3 évvel ezelőttit osztotta meg velünk, jelezve, hogy lgbb ilyet szeretne.

A korábbi műtét 8 évvel ezelőtt történt.

Dióhéjban ennyi.:)

2875. abb21ff034 (válaszként erre: 2871. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 12. 15:30

Ezt pusztán azért írtam,mert Sz napraforgó 3 éve műtette magát (ha jól értettem)vagy félre-;)és most újra.Bár elképzelhető hogy a 3 évvel ezelőtti állapot volt a "műtetlen",természetes és most lesz az első.Mindenesetre szívből drukkolok,de minden jó lesz.

De én csak egy "ál orvos vagyok" aki butákat kérdez és az ecserin vette 30 pénzér' a diplomáját.:)

2874. szédült-napraforgó (válaszként erre: 2872. - Vajdai)
2011. dec. 12. 09:49

Nekem vastagabban volt kihúzva a felső szemhéjtetkó, és annak külső szem-zúgi része ugrott.)) majd azt korrekcióztatnom kell, ha meggyógyul a heg.

Remélem, hogy a ragacs alatt is megnyugtató állapotok uralkodnak.

Ma már azért teszek veszek megterhelés nélkül, egyszerűen képtelenség ennyit feküdni, főleg, amikor annyi dolog. Viszketés van, de kibírható. A tapasz egyik oldalon - valószínűleg a szem zárásakor a - húzódás hatására kissé elvált a hegtől, remélem, hogy nem baj, de annyira le voltam tapaszolva, hogy a szemet sem tudtam rendesen lecsukni, főleg, amikor még az első napokon vizenyős is lehetett.Még pislogni sem tudtam rendesen. Aztán, ahogy engedett a tapasz, már le tudtam csukni.

A képet úgy csináltam, hogy egy egyszerű grafikai programba megszerkesztettem, amit aztán egyben fotóként elmentettem. talán így jobba látható a változás, mint külön, külön.

Örülök, hogy te már nagyon szép vagy:)))

2873. szédült-napraforgó (válaszként erre: 2869. - Abb21ff034)
2011. dec. 12. 09:34

Huhh ezt nagyon nem jól raktad össze:)))

Szóval a műtét tartóssága egyénfüggő: 5-8 év átlag.

Felső többször műthető, az alsó MAX 2_ALKALOMMAL mivel a régi heget minden esetben ki kell vágni, és mivel alul a pillasor alatt vágnak,a szem irányába nem lesz már mozgástér. Szóval az alsóra nagyon vigyázzatok:)))A macskásítás az, amit lentebb leírtak neked, de itt se gondolj tipikus macskaszemekre. Az erősebb lefelé csüngést próbálják valamelyest korrigálni. Ez általában nem külön költség. Ennek semmi köze a szemöldökemeléshez. Az egy teljesen más műtét. Akkor van szükség szemöldök emelésre, amikor nem azért lóg a szemhéjad a szemedre, mert sok a bőrfelesleg rajta, hanem, amikor a homloki, szemöldöki bőr terület van meglógva, lecsúszva. Árban ez is olyan 350-450 körül van, itt is vannak elég jó árkülönbségek.

2872. vajdai (válaszként erre: 2865. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 11. 19:06

Szia!

Néztem a képeid nagyon szépen alakulsz. Csak gratula.Várom ,hogy láthassuk a végeredményt.

Nekem már szép a szemem ,már csak alig kitapintható kis dudor van a vágásnál de ezt csak az ujjammal érzem .

Írtam már valaha nektek ,hogy anno volt felső szemhéjtetkóm ami ismét előjött ,hogy újra van szemhéjam,de kb. 8 éve csináltattam és hát már nem az igazi.

Kedden megyek alsó ,felsőre. Ha rendbe lesz rakok fel új képet.

Klasszul megcsináltad a sorozatodat. Ezt nem tudom ,hogy kell. Már látni így is ,hogy szépen javulsz. Annyira nem volt gáz a szemem ,így biztos vagyok benne ,hogy gyönyörűséges leszel.

Látszik amúgy is ,hogy nagyon szép vagy,ez még tesz hozzá egy lapáttal. A dokid is jó sebész.

Helyzetjelentés jöjjön sűrűn,de azért csak pihenj sokat ,ne erőltesd a szemed ,mert ez nem kicsi beavatkozás volt.

2871. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2869. - Abb21ff034)
2011. dec. 11. 18:24

3 év? Inkább 8-10.

A "macskásítás" nem külön beavatkozás, része lehet az alsó, vagy felső plasztikának, mivel ugyanott dolgoznak, a szempillatartó vázat tartó kis szalagocskát rögzítik a csonthártya széléhez, így a szemrés formája változik, vagy, mint Napraforgó esetében a lefelé biggyedő szemcsücsköt korrigálja. Plusz költsége nincs.

2870. abb21ff034 (válaszként erre: 2867. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 11. 18:14

Igen és köszönöm.

Az őszinteséggel kapcsolatban...hu..lehet gyáva vagyok,de pl.az idős szüleimnek biztosan nem mondanám el. Ismerem az értékrendjüket és azt is,hogy inkább felkavarnám őket,mintsem megértésükre apellálhatnék.A környezetemben sem körlevéllel tudósítanék:),de ha valaki észreveszi ,rákérdezne ..nem hazudnék.Szóval maradnék fél-bevállalós.:)Amin 20 év múlva nevetni fogunk mert kb olyan beavatkozás lesz,mint egy szőrtelenítés.

2869. abb21ff034 (válaszként erre: 2864. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 11. 17:52
Ha jól látom 3 évente kellene plasztikáztatni a szemhéjat? Persze ez csak buta kérdés,mert jól tudom,hogy pl az alsó szemhéjat egy életben 3x lehet műteni,osztán nyista több.De nagyon kíváncsi vagyok az "új szemedre". Tehát alsó-felső szemhéj plasztika + szemöldök emelés is?macskásítással? Vagy már összezavarodtam?:-DD FBali mondta,hogy az alsó-felső szemhéj külön árban van a szemöldök emeléstől. Ugyanez vonatkozik ha "cicásítunk"? Külön ár?
2868. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2865. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 11. 11:31
Igen, Lányok, jó volna egy kis helyzetjelentés, esetleg néhány sztárfotó, bár gondolom nem feltétlenül fénykép készítésére szeretnétek a drága időtöket fordítani, mindenesetre ha mégis, nagyon örülünk neki!
2867. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2859. - Abb21ff034)
2011. dec. 11. 11:29
Szemhéj emelést írtál, de gondolom szemöldök emelésre gondoltál, én erre reagáltam.
2866. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2864. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 11. 11:28

Igen, azon a képen nagyon szép a szemed!

Érdekes, hogy bár a szemünk felépítése ugyanaz, az egyéni adottságok mennyire különbözőek, így ugyanaz a technika teljesen különböző eredményeket produkálhat.

2011. dec. 11. 09:55
Csajok, Ildi, Borzaska mi a helyzet? Változás?
2864. szédült-napraforgó (válaszként erre: 2863. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 11. 09:53
Az nem lesz olyan szembetűnő, mert maga az előre domborodó szemüreg formája miatt ilyen. Nem is szeretném, ha nagyon felhúzódna a szemem , csak azt, hogy a külső zúgra ne húzódjon rá a bőr. A fenti okok miatt a szemformámat a döntően meghatározza a szemüreg boltozata, amit nem lehet szemhéj plasztikával módosítani. Amit meg lehet csinálni a szemhéjplasztika keretein belül az megtörtént, és ez a szemhéjfelesleg kimetszése és a sarokrész felrögzítik, de ez nem olyan látványos macskaszem, mivel a szemüreg ennek gátat szab. Ráadásul nálam nem is szimmetrikus a két szem, sőt a szemgödröm sem egyforma, mint az kiderült. Nos ha hasonló lesz, mint a 3 évvel ezelőtti képen, akkor az nekem teljesen tökéletes lesz:))
2863. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2862. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 11. 09:03

Szia!

Annyira örülök a gyors gyógyulásodnak, szenzációsan menetelsz!

Lehet abban vmi, hogy az erősen tartó tapaszok csökkenthetik a duzzadások lehetőségét, és talán ez is közrejátszik a gyógyulásban.

Igen,mi a szemöldök emelésről beszéltünk, köszi a kiegészItő infót!

Olyan kIváncsi vagyok vajon a macskásItás mennyire mutatós lesz nálad!

2862. szédült-napraforgó (válaszként erre: 2861. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 11. 08:49

Csajok itt most a szemöldök emelésről beszéltek ugye és nem a macskásításról?

Én jól vagyok teljesen, nem fáj semmi, a piros gyulladás is, ami az egyik szemem sarkában volt elmúlt, feldagadást nem tapasztalok, viszketés, ami picit kellemetlen, de csepegtetek és óvatosan megsimogatom, akkor jobb:)))Ma reggelre picit halványodott az elszíneződés, szerintem ez most napról napra így fog menni. Ahogy a képeket néztem, úgy vélem, jól megy a szemem színéhez a sárga:))) Lehet, sminket váltok.DDDD Varratszedés szerdán -egy hét múltán .... na akkor "ugrik a majom a vízbe"Holnap már vezetek, a varratszedésre is magam megyek, a tapasz nem zavarja a térlátást. Az első napokban fáradt a szemem, zavarta az erős fény, erőltetnem kellett, ha teljesen jól akartam látni, ez is megszűnt.Ezt főleg annak tulajdonítom, hogy nagyon szorosan fog a tapasz, nehezen mozdul a szemhéj, de ugye lecsukni muszáj.. így valamennyit a tapasz is engedett és így már nem olyan zavaró.

Ja még a szemöldök emelésről annyit, ha felhúzod a bőrt a homlokodon, ne csak azt nézd, hogy eltűnik a bőrfelesleg, hanem azt is, hogy kényelmesen be tudod csukni a szemed, mert csak így reális a probléma...

2861. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2858. - Abb21ff034)
2011. dec. 11. 08:32
Szemhéjemelésre ált. akkor van szükség, ha a megereszkedést, fáradt tekintetet nem a szemhéj bőrének feleslege, hanem a homlok megereszkedése okozza. Ez könnyen ellenőrizhető, ha felhúzod a homlokodnál a bőrt, és ezután már nem marad bőrfelesleg a szemhéjon, akkor leginkább a homlok bőre ereszkedhetett meg, persze ez egy lebutItott magyarázat volt.
2860. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2859. - Abb21ff034)
2011. dec. 11. 08:28
Demmi nevű fórumtársunkat kérdezd, neki van róla tapasztalata, és mindig nagyon segItőkészen nyIlatkozott ez ügyben.
2011. dec. 10. 22:34
Érdekelne,ha esetleg valaki (most értesültem FBalitól a szemhéj emelés mikéntjéről),ha valaki átesett ilyen beavatkozáson és láthatnék fotót róla köszönettel venném:)
2858. abb21ff034 (válaszként erre: 2857. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 10. 22:31
Köszi! hasznos volt.Még nem sürgetném én sem,de valóban a képeken a lányok szeme gyönyörűen "kinyílt".
2857. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2855. - Abb21ff034)
2011. dec. 10. 21:30

Én egyelőre "csendes" megfigyelőként vagyok jelen már egy éve a fórumon, élvezem, ahogyan szépülnek a leányzók, de magam még nem estem át a beavatkozáson.

Tény, hogy nálam egyáltalán nem vészes a helyzet,de nagyon zavar a szemhéjam bőrfeleslege, és ha ettől jobban érzem majd magam a bőrömben, akkor számomra megéri, a lányok gyönyörűek lettek.

Ált. azt olvasni, hogy kb. 8-10 évente érdemes a felső plasztikát elvégeztetni, jó példa erre Napraforgó, aki éppen 8 éve szépült, illetve a héten újra "lefaragták" a szemhéjáról(iról) a felesleget, de ez vszeg egyén függő is.(mimika, szokások...)

Árak változatosak: alsó-felső egyben: 220 ezer HUF-től, akár 4-500 ezer HUF-ig is elmehetnek, bár én azt gondolom 400ezer HUF felett már túlzás a történet, annyival nem tudhat többet a doki.

A szemhéj emelés külön beavatkozás, ára kb. egy felső plasztika árával egyezik. A vágások ez esetben a homlok hajas fejbőrén vannak, teljesen független a szemhéjaktól.

2856. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2852. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 10. 21:20

Napraforgó, egy kis helyzetjelentést kérnénk, minden rendben, jól érzed magad?

Pontosan mikor kerül ki a varrat?

2855. abb21ff034 (válaszként erre: 2848. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 10. 13:58

F. Bali mivel "téged ismerlek" szeretném megtudni a véleményedet a szemhéj plasztikáról.Ha jól látom a korodat,viszonylag hamar "csaptál a lovak közé",de ha jól sikerült és élvezed gratulálok a szépülésedhez.Érdekelne a reális ára ( bár ismerek jó plasztikai sebészt)alsó felső plasztika ügyében. Továbbá milyen gyakran kell szike alá feküdni,hogy megtartható legyen az eredmény?köszönet előre is.

p.s említettél egy szemhéj emelést (ez extra szolgáltatás vagy "belefér" az amúgy is műtétet vállaló kliens alsó/felső plasztikájába?

2854. hexilein72 (válaszként erre: 2853. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 10. 09:05

10 es 12 evesek. Lehet, nem kellett volna elmondani nekik... Csak annyi szo volt rola itthon, hogy felig mar tudtak, aztan meg beavattam öket a titokba. Mondtam nekik, hogy nem szabad am nagydobra verni, es tuti nem is fogjak, csak ha epp valahogy elszolnak magukat.

Hogy vagy ma?? :-)

2853. szédült-napraforgó (válaszként erre: 2851. - Hexilein72)
2011. dec. 10. 08:24
Mekkorák a gyerekeid, hogy beavattad őket? Az én gyerekeim pl nem tudják, ők 12 és 15.
2852. szédült-napraforgó (válaszként erre: 2851. - Hexilein72)
2011. dec. 10. 08:22
na ez jó ötlet Borzaska:))
2851. hexilein72 (válaszként erre: 2847. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 9. 17:50

Csajok, tök arik vagytok, hogy probaltok segiteni, de sehogy sem jo...

A gyerköceimet tuti nem faggatnak ki anyosek, de nem biztos, hogy nem szolnak el magukat akaratlanul is. Nekik sem kellett volna elmondanom, ugy mas lenne. Kötöhartyagyuszi vagy egyeb szemes, nem esztetikai mütet jo lett volna, de most mar mindegy, mar tudjak, szoval ez a vonal kilöve.

Elutazni el tudnank, de hova menjek lila-kek-zöld szemekkel?? A fiukat elpaterolom anyukamhoz dec.25.-en, az mar biztos, ott is maradnak Mo.-on egeszen jan. elejeig, a ferjem itthon lesz dec. 28-tol (addig ö megy Mo.-ra a sracokkal együtt), ugyhogy lesz nyugim es anyosek se fognak zaklatni, mert nem mondom meg nekik, hogy egyedül leszek itthon, csak aztan necces, mert utana valamikor össze fog ülni a csalad (anyosek, sogornömek + mi is elvileg), mert ez naluk hagyomany minden even. Meg közben is biztos beneznenek hozzank "csak ugy" es ez bejelentes nelkül szokott törtenni. Jajj nehez eset...

Amugy total normalis anyossal es apossal rendelkezem, semmi baj velük, de mas generacio (mar 70 felett van mindkettö) es tudom, hogy allnak az ilyen szepeszeti dolgokhoz, 0 megertes. Egyszer a sogornömmel beszelgettünk botoxrol na es akkor kifejtettek, hogy mekkora hülyeseg es felelötlenseg es szüksegtelen penzkidobas minden ilyesmi, szoval megertesre biztosan nem szamithatnek...

De majd azert megoldom valahogy, tuti jön valami jo ötlet.

2850. Borzoska3 (válaszként erre: 2846. - Hexilein72)
2011. dec. 9. 17:34

Több ismerős család is van a környezetemben, akik 23-án elutaznak - síelni, vagy csak pihenni, vízkeresztig. Olyan melóhelyük van, ahol a 2 ünnep között a fű sem nő...

Ti nem tudtok elutazni valahova , telelni - nyaralni ? Az optimális ez lenne, mert akkor füllenteni sem kell és nem is lennétek otthon.

2849. vajdai (válaszként erre: 2846. - Hexilein72)
2011. dec. 9. 16:36

Nekem ugyanígy volt,pedig imádom az anyósomékat ,de egy más korosztály. Az anyu tudta ,sőt támogatta.

Én kötőhártyára fogtam mindent.

2848. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2846. - Hexilein72)
2011. dec. 9. 15:14

Hát, igen, karácsonykor elkerülni a rokonokat, néha bármennyire is jó volna némelyiket:)), szinte kivitelezhetetlen, kiváltképp, ha olyan közel laknak.

Én értem, hogy nem szeretnéd egy hazugságba belerángatni a törpét, és a férjedet, de igazából nekik nem kell mit mondaniuk rólad, nem hiszem, hogy őket bárki faggatná az állapotodról, szóval nem egy betanult szöveget kell elmesélniük, csupán nem kell elárulniuk, hogy mi a helyzet.

Nekem ez még mindig szimpatikusabb, mint azzal a gyomorideggel élni, hogy már megint magyarázkodhatsz, éppen karácsonykor olyan valakiknek, akiknél esélyed sincs ez ügyben megértésre.

2011. dec. 9. 13:10
pont az ünnepekben leszel a legneccesebb, akkor pedig tuti találkozni fogtok, végülis karácsonykor nem fogod tudni kikerülni őket. Ami pedig a férjedet illeti, ha sikerülne is elkerülni a találkozást, akkor is meg kellene beszélni velük, hogy a későbbiekben nehogy elszólják magukat, és titkolják, akkor azzal szinte ugyanott vagy. Mindenesetre ha úgy döntesz, hogy egy betegségre hivatkozol, akkor nagyon gyorsan el kell hintened, hogy műtétre mész, mert ha csak úgy meglátnak mint ahogy most én nézek ki, nem fogják megérteni, hogy miért nem tudtak erről? Ettől csak átlátszóbb lesz...Szóval ha kegyes hazugság, akkor már most készítsd elő a talajt. Nálunk is van nem egy jóindulatú rokon és barát, aki előtt nem publikus a valóság.

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook