Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Én is izgulok a hegem miatt, mert már szépül és "szociális távolságról" alig látható, de tapintásra még kemény és picit egyenetlen a bőr.
Viszont bízom benne, hogy jó lesz, mert 2-3 éve szedtek le a csuklómról egy anyajegyet, 10 napig volt benne varrat, kb 1,5 c,-es heg maradt utána. Őszintén szólva, akkor a szépségen nem nagyon izgultam, sokkal inkább a szövettan eredményén (jó lett), és utána egyszerűen örültem, hogy mehetek már úszni. Nem is tudom, pontosan mikor tűnt el, de úgy eltűnt, hogy ma már keresve se találom a nyomát. Lehet, persze, hogy a kéz bőre más, de remélem, a szemeink is hasonlóan szépen gyógyulnak majd.
Sziasztok!
Felső szemhéjplasztikát szeretnék csináltatni.
B.Beátán kívül tudna valaki ajánlani olyan orvost,aki el is érhető szoros határidőn belül?
Rengeteg plasztikai sebész van,de valahogy mindegyiknek a "mell" a fő profilja.🤷
Nekem 5 éve volt a mutetem,bőven kilógott a vágás a külső oldalon,így 1-2 ráncot(szarkalábat) is ki tudott vágni a doki-semmi nem latszik.A belső szemzugban viszont kicsit kifehéredett a varrat-engem ez egyáltalán nem zavar,kis sminkkel észrevehetetlen😊.
Biooilt ajanlom,de nelkule is szépen gyogyul-az a lenyeg,hogyha leesik a varr onnantól mindig hidratalt legyen a heg(egy jó arckrem is megfelel).
Sziasztok, nekem pont ez a problémám. Nekem most megmondta a doktor úr, hogy a vágás túl fog nyúlni a külső szemzugomtól. Nekem azért más ez az egész kicsit, mert az évek során nekem a szemöldököm ereszkedett meg.
Volt már esetleg valakinek hasonlóan műtve? Nem fognak nagyon látszódni a hegek?
Sziasztok!
Doleviczényi Zoltánhoz tervezek menni felső szemhéjplasztikára.
Kérlek, írjatok róla véleményt, aki járt már nála (bármi egyéb beavatkozásról is akár).
Nagyon köszönöm.
Szia!
Köszönöm, hogy beengedtél a naplódba.
Szerintem szépen gyógyulsz. :)
Nem sikerült visszakeresnem, ezért szeretném kérdezni, hogy ki műtött?
nem akarom elkiabálni, de reggelre mintha csökkent volna a különbség
lehet, hogy az újabb szuri és gyötrés okozta...
vagy csak szokom a látványt :-)
Túl vagyok a varratszedésen, legalábbis félig. Az egyik szemem sarka még nem gyógyult meg teljesen, ezért oda kaptam újat.
A lilulás-sárgulás nagyon sokat javult, elég konszolidált lennék, csak sajnos már itthon azt vettem észre, hogy nem lett egyforma a két szemem. :-( Ez még javulhat?
tettem fel új képet, de nem tudom, mennyire látszik...
Kedves Fórumozók!
Felső szemhéjplasztika ügyében szeretnék érdeklődni, hogy tudnátok-e segíteni dr.Tönköl Tamás, illetve dr. Bálint Beáta elérhetősége kapcsán. Egyszerűen nem találok erre vonatkozóan semmit az interneten. a válaszokat előre is köszönöm.
Mindenkit beengedtem, lányok.
Köszönöm a megnyugtatást, próbálok türelmesebb lenni.
Délelőtt voltam kötéscserén, de csak az asszisztensnővel találkoztam, de most már kiderült, hogy hétfőn lesz varratszedésem, remélem, akkor az orvosom megnyugtat majd.
De kaptam engedélyt, hogy most már úgy alszom, ahogy akarok (a hátam már fáj a felpockolt hanyatt alvástól) és mocoroghatok, csak persze ne most ássam fel a kertet.
Egyébként közérzetileg ez tényleg egy nagyon gyorsan gyógyuló műtét, de százszor könnyebb lenne, ha jobban fel lehetne vállalni. :-) Én még anyukámék elől is bujkálok, mert felháborodnának rajta, csak a férjem és gyerekeim tudják, de a kamaszaim is lehülyéztek.
Sziasztok!
Új vagyok, én is voltam olyan bátor vagy butus, hogy alsó szemhéjplasztikát csináltattam.
A műtét hétfőn volt, szép lila, kék, zöld monoklim lett. Erre számítottam, mert korábban volt már töltésem, és sajnos rendszerint belilulok. Érdekes módon most mintha gyorsabban felszívódna, már főleg sárga vagyok.
Amire viszont nem számítottam és nem féltem tőle: a heg. Pár éve sajnos két gyanús anyajegyet le kellett vetetnem, egy nagyon kedves, ügyes bőrgyógyász doktornő csinálta, akihez régóta járunk. Fél év múlva már ha kerestem sem találtam a nyomát, ezért azt hittem, ezzel nem lesz gond.
Ehhez képest a jobb szemem sarkánál kialakult egy kisebb pukli. Az egész heget még nem látom, mert ma les kötéscsere, a varratszedést még nem is tudom, mikor, de kicsit aggódom, hogy ilyen túlburjánzóan gyógyul. Más is tapasztalt ilyen puklit? Elmúlt? Ha igen, kezeltétek valamivel? Mikor múlik el?
Teszek majd fel képeket is...
szia!
én reklamáltam Tönköl dokinál az első, októberi műtét után, mert szerintem keveset metszett ki, és ugyan jobb volt, mint előtte, kívül továbbra is kissé meg volt ereszkedve. ha kopogsz a naplómba, láthatod.
elmentem hozzá, megnézte, és egyetértően hümmögött, majd március végén korrekciózott díjmentesen. nagyon elégedett vagyok a 2. eredménnyel.
sajnos az emberi tényező kiszámíthatatlan, nem tudja előre egyénre szabva megmondani, mi hogy alakul gyógyulás közben/után.
az enyémre azt mondta, "elóvatoskodta". ugye eléggé vigyáznak, nehogy végül ne tudd lecsukni a szemed, vagy nagyon lejjebb essen a szemöldököd, ezért előfordul, h valakinél ez nem túl látványos eredményhez vezet.
én megértelek, de szerintem is te vagy ludas legfőképp, h nem jelezted az első után, hogy nem vagy elégedett :(
Szia!
Kinél voltál?