Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Sziasztok! Felső szemhéjplasztikára készülök, március 25-ére van konzultációs időpontom Bálint Beátához, kérdésem az, hogy volt-e már valakinek altatásban csinálva, vagy esetleg egy másik megbízható orvosnál? Én nem merem helyi érzéstelenítésben elvállalni, nagyon parázok, hogy mindent hallok műtét közben.
Segítségeteket előre is köszönöm.
nem tudom, Tönköl csinál-e ilyet, de eléggé kileszek, ha nem, és nekem emiatt külön el kell menni majd fizetni valakinek :(((
majd kiderül a 2. műtét után, ha az is eljön egyszer.... :( márciusra ígérte, de nyilván most nem lehet.
köszönöm!
Ezt a fekete tea filtert ki is próbálom holnaptól. Minden nap reggel csinálok 2 filterből teát, azt iszogatom aztán egész nap...így majd nem dobom ki, hanem még 1x felhasználom. Majd beszámolok hogy látok-e változást :)
Illetve nekem a doki azt mondta mostmár napozhatok is, 2 hónapos múlt a szemem, illetve bármit kenhetek rá, így elkezdtem szempillanövesztőt használni (tegnap este) így majd erről is tudok írni idővel...egyelőre nincs allergiás reakcióm rá
Szepek a szemeid!!😉👍
Täskäs szemekre en koffeines szerumot vagy kremet ajänlanek, mert a mirigyekben felhalmozodott vizet segit leapasztani, emellett tenyleg sötet karikäs szemekre is jo.
Vagy egy kis espressot beletapicskolni az erintett területre, vagy kiäztatott fekete tea filter hütöszekrenybe elötte kicsit lehütve. De meg az uborkale is tökeletesen bevälik.😉
Olykor nekem is szüksegem van rä, es en ezek valamelyiket alkalmazom. Inkäbb a termeszetes dolgok hive vagyok, mert az en szemem sok bolti "csodaszer"-töl könnyezett, es igy persze semmit nem is hatottak.
szép vagy! :)
a táskákra én a jegelést tudom csak, esetleg koffeines bármi (szérum vagy krém), de az meg inkább sötét karikákra van, neked az meg nincs
Sziasztok!
Bálint Beátához van egy időpontom márc.18.-ára, de nem tudok elmenni. Van itt olyan, akinek jól jönne ez az időpont, mielőtt lemondom? Privátban írjatok.
A naplóm? Ha a nevemre ráböksz, ott meg tudod nézni az adalapom. Ott elvileg lesz egy olyan link ami a naplóimra mutat. Ott kérj hozzáférést a zárt naplómhoz...ha jóváhagytam akkor kapsz róla értesítést és onnantól kezdve bármikor olvashatod.
Remélem érthetően írtam le valamennyire :)
Sziasztok,
én szeretném megnézni, ha megírja valaki hogyan is lehet.
Köszönöm.
megkérdeztem a dokim az alsó táskákkal kapcsolatban is. Azt mondta rövide, jobb ha beletörődöm :D
Hosszabban: mondta hogy az alsó szemhéjplasztika annyira nem sikerstory mint a felső, nehezebb szépre megcsinálni, és minden az évek alatt nyúlik, a gravtiáció is húzza..a zsírrétek eltűnik szép lassan és látszik az alap, a szemzug? vagy könnycsatorna rész? már nem tudom...
Mondta hogy feltöltést ő nem javasol, nagyon ritka ha jól sül el, nehéz szép egyenletesen tölteni hogy az úgy is maradjon...Aki látja a naplóm láthatja hogy van némi????? táskásság....esetleg van valami jó ötletek rá amivel halványítani lehetne? (tudom alvás...pihenés...de valami más? )
Sziasztok,
Töltöttem fel az alsó-felső szemhéjplasztikám után 1 hónappal készült képeket.Nagyon szívesen megmutatom akit érdekel.Dr. Bálint Beáta volt az orvosom.Sok szeretettel ajánlom Őt annak, aki még a műtét előtt áll.De bárki is legyen az a kedves,szimpatikus orvos akiben megbíztok,azt javaslom hogy vágjatok bele,mert nagyon látványos a változás.
Sziasztok,
sikerűlt megtudni valamit a kis fehér csomókkal kapcsolatban?
:)
Sziasztok,
nagyon gondolkodom egy szemhéjplasztikán, nagyon szépeket láttam, illetve tél környékén szeretnék majd menni mini liftre is.
41 éves vagyok és nem kifejezetten rossz a helyzet a felső szemhejamnal, de úgy érzem, hogy lelkileg és a külsőmön is sokat dobna, ha visszakapnám az öt évvel ezelőtti állapotokat.
Felső szemhéj esetében Dr. Bálint Bea, dr Tököl vagy dr Kárászon gondolkodom. Szerintetek van köztük különbség színvonalban? :)
Nagyon köszönöm, hogyha írtok akár más tippeket is.
egyetértek az előttem szólókkal: ezt csak te látod :)
gyönyörű szép szemeid vannak, és még szebbek lesznek műtét után! :)
amúgy nekem sem egyformák, és senkinek szerintem, mindenkinek asszimetrikus az arca. te jobban látod, mert minden nap nézed (és még nézegeted is, ahogy azt a lányok teszik általában nagyító alatt mindenükkel :D), egy idegennek fel sem tűnik az a minimális különbség, hidd el :)