Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Sziasztok.
Felső Szemhéjplasztikàt szeretnék csinàltatni. Rengeteg plasztikai sebész van.
Kit ajánlatok aki megbízható és szèpen dolgozik??
Köszönöm szépen, akkor sajnos ez is hozzá tartozik a képhez...
Remélem, hamar sikerül korrigáltatnod!!!!
Szia, nagyon köszi!
Kopogtam is. :)
Bobi
Kedves Bob1,
Én a Boros doktort ajánlanám, engem ő operált és nagyon szép lett az eredmény. Abszolút profi a szemhéjplasztikában, ez a szakterülete. Nem fogsz csalódni a munkájában. Várni sem kell rá hónapokat, a telefont is mindig felveszik, vagy még aznap visszahívnak.
Van naplóm, ha kopogsz, szívesen beengedlek :)
Ha folrakod a kepet az adatlapodra-azt mindenki láthatja,vagy csinálsz naplot, oda is fel tudod tölteni…ha titkosat csinálsz akkor csak az látja akit beengedsz.
Kopogj be a naplomba(adatlapom-naplók-BB-olvasni szeretném…ezt latom,és beengedlek)nekem is volt dudor-van rola kep is (amit irtam a faggyus).
még egyszer bementem a naplódba (már járam bent, amikor beengedtél, köszi szépen!), szerintem nagyon szép lett a végeredmény, én hosszan nézve sem láttam asszimetriát.
Az más kérdés, hogy a látászavar aggasztó, azt valóban jó lenne kideríteni, hogy összefügg-e a műtéttel, hogyan (ha kideríted, sztem itt is írd le, sokaknak hasznos lehet) és abban is igazad van, hogy a korrekció, ha garanciális, akkor miért kell fizetni a varratszedésért...
Koszonom a valaszodat!
nem, nem feher mellette, de meg friss, 4 hetes, ugyhogy lehet, hogy az is közre jatszik. piros az egesz es közel a szemem belsejehez van egy kis csomo. amitöl dupla lesz a szemem ive. nehez leirni. tudok valahol fotot küldeni neked?
Tönkölt én saját tapasztalataim alapján nem ajánlom, bár itt sokan igen.
nagyon kedves meg minden, de nekem korrekcióznia kellett a saját munkáját, aminek a varratszedésén még le is húzott 15000 ft-ra, és a műtét utáni komplikációval is lerázott, és akkor is levágott 12000-re.
azóta sem jött rendbe az egyik szemem, valószínűleg már soha nem fog. el kell mennem egy RENDES orvoshoz, nem ehhez a lehúzós bohóchoz, és kideríteni, mi mehetett félre a műtét közben, ill. megoldást keresni az azóta is fennálló problémámra :((((
Sziasztok!
Szeretnék felső szemhéj plasztikát csináltatni.
Esetleg ha valakinek szépen és komplikációmentesen sikerült a beavatkozás, megosztaná velem, ki volt az orvos?
Ugyanígy nagyon megköszönöm, ha megírjátok, hogy a tapasztalataitok birtokában kitől óvakodjak!
Köszönöm szépen!!
Bobi
Szia!
Kep nélkül (látatlanban)nehez véleményt irni….mekkora a dudor?piros?ha szethuzod a bort körülötte, kifehéredik?-ha igen akkor valószínű,hogy faggyumirigy-a hegnel megvastagodott a bor es nem tud magatol távozni a faggyu-így összegyűlik (mint egy pattanás) - doki egy pillanat alatt meg tudja oldani lézerrel 😊ovatosan steril tuvel ki is lehet szúrni….de nem biztos,hogy végleges megoldást hoz…jobb orvosra bizni.
En első korben annak a dokinak mutatnam aki műtött 🤗
4 hete csinaltattam meg a felsö szemhejamat. kb 5-6 napja az egyik szememen belül,mintha egy csomo, gumo képzödött volna a vagasnal. amitöl kifeszült a heg es olyan lett a szemem, mint egy azsiainak. meg friss, piros s heg, de attol felek, hogy ez igy marad.
duzzadt es viszket is. nem tudm, hogy begyulladt-e. tobrex-szel kenem, antibiotikumos krem.
van valakinek hasonlo tapasztalata? :SSS
Szuper!gyors gyogyulast kivanok-pihenj sokat😊
Jó lenne ha csinálnál képes naplot…kicsit bővülne a dokik köre🤗jókat hallottam rola,de en meg nem láttam tőle szemecskét😊
Sziasztok! Túl vagyok a műtéten. Annyira izgultam, milyen lesz... Szeretném megköszönni mindenkinek, aki beengedett a naplójába!!! A kedves, biztató szavakat!😊Sokat segítettek!
Pécsen voltam dr. Pavlovics Gábornál. Az ország másik végéből utaztam oda, mivel csak jókat olvastam róla! Ajánlom mindenki figyelmébe (aki még előtte áll):beautyheaven.blog.hu Mindenki figyelmes, kedves volt. A műtét egyáltalán nem fájt! Az asszisztens hölgy is(Zsuzsi) nagyon aranyos volt! Csak ajánlani tudom a Da Vinci magánklinikát, ami gyönyörű környezetben van. (Mellesleg az ár is barátságos volt!) 😊
sziasztok, túl vagyok a műtéten, tudtok ajánlani valami krémet a vágásokra? eolga blogját olvastam, illetve hallottam a Cicaplastról.
Néha ideírogatom a kérdéseimet, de én is fogok csinálni egy naplót a műtéti tapasztalataimról. Szép napot! :)