Szemhéjplasztika (beszélgetés)
az első 2-4 napban ajánlott pihenni, fizikai aktivitást kerülni
varratszedés a gyógyulástól, illetve orvosi gyakorlattól függ, nekem egy hét múltán volt, de utóbb kiderült, hogy még korai volt, egyik oldalon picit szétnyílt, újra kellett varrni
de jönni-menni attól még lehet, napszemüvegben én is közlekedtem, varrattal is, idegen emberek előtt meg vállaltam azt is, hogy műtét után vagyok, csak a környezetembe nem akartam reklámozni
orvosi környezetben, ha anyukádat kíséred kórházba, nem fognak túlságosan rácsodálkozni
Írtam neked privátban.
😀
Szia! Januárban műtött Dr. Mohos, igaz, nem alsó, hanem felső szemhéjplasztikám volt. Nagyon elégedett vagyok. <3
Csináltam róla naplót, ha érdekel, kopogj és beengedlek. :)
Szia, felső szemhéjplasztikán voltam, tegnaphoz képest javult,
de nem egyforma nem szimetrikusak a szemeim ,az egyik ívelt kerek, a másik szűkebb, és ennél a szememnél szemhéjredő valahogy nem az igazi.
Remélem , hogy változni fog!
Köszi!
Csak segíteni szerettem volna....ő mondta nekem ezt.
Én már túl vagyok rajta...
Sziasztok,
most voltam szemhéjplasztikán egy népszerű orvosnál, tegnap volt a varratszedés, a heget még az orvos utána leragasztotta és kérte , hogy másnap itthon szedjem le, így csak most látom az eredményét. Az egyik szememnél a szemhéj nem szép íves, hanem mintha hunyorognék úgy áll, leesik.
vélemény?
Dr. Tönkölnél most voltam varratszedésen. Ha valaki s.o.s. ben szeretné magát műttetni, jövő szombaton tudja fogadni és juniusban tudja operálni.
Mert utána csak ősszel fog operálni.
Szia,
próbáld meg a Boros doktort. Nála nem kell várni, de sajnos (már) nem a Tönköl, Bálint árkategória. 300 e. a felső, 400 e. az alsó.
Szia! Nekem rendesen működik a pm-m, de nem régen volt alsó szhplasztikám.
Tegnap voltam 3 hetes, és még várom, hogy hogyan alakul a végeredmény. Remélem, utólag happy történet lesz, de azt már most el tudom mondani, arra számíts, hogy az alsó nem olyan pikk-pakk, mint a felső, hosszabb gyógyulási időre számíts.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnek, hogy van-e itt valaki akinek volt/lesz also szemhejplasztikaja es alulmukodo pajzsmirigye van?
Sajnos a betegség miatti táskás szem mar nagyon zavar es kezdem magamat rászánni a műtétre (43 eves vagyok)...
Előre is köszönöm es mindeninek gyors gyógyulást es szép eredményt kivanok :)
Nem fognám csak a felső szemhéjplasztikára a szemöldök leereszkedését...sajnos ez a korral is jár-hülye gravitáció! :D
Véleményem szerint ha csak a felesleges bőrt vágják ki, akkor nem kerül lejjebb a szemöldök,de optikailag tűnhet úgy, mivel megnyitja a tekintetet...nem tudom érthető-e így.Nekem amit botoxal emelt rajta a doki,az elég,de lehet pár év múlva emelni kellene "szikével".
Én első körben a a szemhéjplasztikát javasolnám-ha sok a felesleges bőr,és utána(ha szükséges)akkor a szemöldök emelést.
szia!
06 30 584 4123