Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia!
Mutet után legyen hazafele sofőröd😊
Egy hét múlva van a varratszedes-addig, ne hajolj,ne emelj,0
Pihenj sokat (ne csak fekve).
Hűteni szabad,de ne jegeld.
Ajanlom eolga nyitott naplóját:
Kedves Morella2,
a Boros doktor rendel nyáron is, szombati napokon. Szabadságra augusztusban szokott menni (nekem ezt mondta annak idején). A telefont mindig felveszik, vagy ha nem , még aznap visszahívnak.
Sziasztok!
Új vagyok a csoportban,és kis segìtséget szeretnék kérni.
Felső szemhéj plasztikára kèszülök.
Kérdésem arra vonatkozna,hogy a műtét után,mire kell figyelni,mi az,amit lehet és mi az,amit nem?
Válaszaitokat előre is köszönöm!😊
Szia,úgy tudom az általad említett orvosok nem csinálják TB alapon.
Első lépésben egy szemész orvost kellene felkeresni,ahol megállapítják,hogy szűkíti a látóteret a bőrfölösleg,és ő ajánlhatja,hogy szükséges a műtét...ha jól emlékszem volt itt olyan, akinek így csinálták a Honvéd kórházban.
Azért érdemes átgondolni a fizetős dokikat is- az említett 2 doki nem dolgozik drágán,és mivel csak szemeket (ők is szemészek) műtenek,így nagy tapasztalatuk van.Véleményem szerint,ha már belevág az ember akkor megér 100-160ezret egy ilyen beavatkozás,így garancia is van, ha esetleg korrekcióra lenne szükség,vagy bármilyen probléma merülne fel.
Sziasztok! Uj vagyok ezen a forumon, informaciot szeretnek kerni. Anyukam (62 eves) vegre eljutott oda, hogy megmuttetne a szemhejat, ami mar lassan ralog a szemere. Az lenne a kerdesem, hogy a TB alapon kervenyezett mutet hogyan mukodik? Es hogyan lehet hozza kivalasztani az orvost? Sokatoktol Dr. Tonkolt es Dr. Balintot olvastam.
Koszonom a valaszokat!
Szia Ági, Nekem nem volt monoklim, (felső szemhéj műtét)
Műtét után aznap már mentem emberek közé, persze napszemüvegben, mert a leragasztva a szemhéjam nem volt szalonképes. Csak emelni sokáig nem tudtam, még bevásárló szatyort sem. Napszemüveg nélkül varratszedés után 5 nap múlva mutatkoztam.
Köszönöm az őszinteségedet Ági!
42 éves leszek és lehet,hogy ennek tudható be az,hogy kés alá feküdtem.
Nőnek lenni nem is olyan felhőtlenül vidám dolog,túl sok minden van körülöttünk,ami szinte kényszeríti az embert,hogy változni,változtatni kell.🤯🙄
Szia! Megnéztem.... Ahogy leírtad a kellemetlenségeket, fájdalmakat én akkora különbséget nem látok a 2 kép között, ami árat fizettél érte. Igazából a képet látva az volt az első gondolatom, hogy milyen szép lány! Miért kellett a műtét??? Ne haragudj rám ezért, de ez az őszinte véleményem.
Egyébként a szépségből nem vett el, csak nem sokat tett hozzá ez a beavatkozás!Így is, úgy is szép vagy!🙂
Sziasztok!
Aki járt a naplómban,tettem fel egy műtét előtti és egy most 5 hetesen fotót.
Légyszi véleményezzétek ha van időtök,hogy szerintetek látszik e a különbség.
Vagy semmi érdemleges,csak vettem egy kis fájdalmat,hegeket,szenvedést.
A tükör mostanában nem a barátom.
Az előtte fotó sminkelt.
A második kép a jelenlegi állapotom natúr,semmi smink nincs.
Előre is köszönöm a véleményeket.
Tudnatok abban segíteni,hogy a szilikonos hegkezelőt, hogy kell pontosan használni?
Egyszer bekenem és kész?
Vagy kétszer kell kenni és egész nap mindig be kell,hogy legyen vonva a heg?
Sajnos piros es érzékeny nagyon meg 5 hét után is nekem.
Sminkelni sem tudom,mert fáj amikor lemosom.
Ordít a heg.
Meg olyan mintha kis mélyedés lenne a heg es a szemhéjszel között vagy mi.
Tapasztaltatok ilyet?
A doki azt mondja kenjem,majd elmúlik.
De aggódom,hogy 5 hét már sok idő.
Nem kell ülve aludni,csak póckold fel a fejed.
Én is azt csináltam.
Ülve nem tudnék aluni.
Igen,tettem fel képeket,meg tudod nézni,beengedlek.
A sebek a fül mögött és a szemem mai fotók.