Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szuper gyorsan gyógyulsz. Kicsit irigykedem :-)
Nekem közel 3 hét után még mindig csak azt kérdezgeti mindenki, hogy mitől vagyok ilyen fáradt... Nálam úgy látszik több idő kell.
Boros doktorhoz Januárban.
Szép lett a szemed, de nekem Boros doktor munkái tetszenek.
Megemeli a külső szemzugot, "cicásít" 😊😉
Olyat szeretnék 😊😉
Szerintem nagyon szépen dolgozik.
Gyönyörű szemeket láttam tőle.
Igen, köszönöm 😊
Már itt vagyok egy ideje, készülök nagyon 😉😊
Teszel varratszedes utánit is, hogy milyen lett?
Te legalább nem tűntél el két hozzászólás után, mint Laura.b 😁😉😂
Sziasztok! Már egy jó ideje olvasom ezt a fórumot, pont a műtét előtt egy kicsit meg is voltam ijedve, mert eléggé kétirányú vélemények voltak BB-t illetően. Mindegy, végül összeszedtem a bátorságomat hiszen november 6-ra volt időpontom felső szemhéjplasztika műtétre. Én bizony csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a doktornőről és az egész munkásságáról! Kedves, nyugodt, szakmailag nagyon toppon van, gyorsan és precízen dolgozik és az eredménytől teljesen el vagyok ájulva!
Gyönyörű új arcot kaptam tőle és sok sok intelmet, hogy mit kell csinálni a műtét után! Semmit! :-) se krém, se borogatás, semmi, csak pihenés. Egy hét és 3 nap telt el a műtét óta, a varratokat kiszedte, a szemem gyönyörű! A héten eddig 5-en kérték el a számát tőlem, és megállítanak az irodaházban hogy mi történt velem, mert 10 évet letagadhatnèk. Szóval boldogság van! :-)))
Külsőleg alkalmazva a hialuronsav képes a bőrt regenerálni, a kisebb ráncokat eltüntetheti, lassítja a ráncok elmélyülését,de segíti a sebgyógyulást és véd az UV-sugárzás káros hatásaitól is. A hialuronsav vízmegkötő-képességét a bőrápolásban is kihasználhatjuk. Rendszeres alkalmazása mellett a bőr lassabban öregszik, tónusát visszanyeri és ellenállóbbá válik a külső hatásokkal szemben.
A sebgyógyulást felgyorsítja, mivel nem engedi kiszáradni a seb környékét. A hialuronsavval pótoljuk a bőr egyik fontos építőelemét is, amivel szintén támogatjuk a sérülések mielőbbi gyógyulását
Én tiszta, natur hialuron gélt használok. (ma reggel kezdtem, barratszedés másnapján)
Köszi! Holnap veszek. Gyógyszertárba lehet kapni?
Most este bekente tiszta hilauronnal. Úgy tűnik, hogy jobb lett.
A 6 napos felső plasztika után a szemem alatti bőr elég száraz lett. Kétségkívül rengeteg feketenadálytő krémet kemtem rá a műtét után.
Ma már lehet alul kenni és én be is kentem a megszokott szemránc krémemmel, de nem igazán használ.
Esetleg van valami ötletetek ami től visszaáll a rugalmassága?