Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Sziasztok! Régóta agyalok a felső szemhéjplasztikán, de azt hiszem már tovább nem halogathatom.
Több mint eg éve olvastam, többen mondtátok, miszerint az egyik doki kicsit cicásra húzza a szemet...
Melyik doki az? Tudtok segíteni? :-)
Szia!
Nekem kellett vérkép+ véralvadás, ekg, beutaló a háziorvostól és egy igazloás, hogy műthető vagyok.
Szerintem ez orvos függő. Nekem félig tb-s műtétem volt.
Csajok
Tudtok segiteni milyen vizsgálatot kell felső szemhejplasztika előtt csinaltatni ?Altalanos labor csak?
Túlvagyok a varratszedésen. Őszinte leszek: nekem kellemetlen volt, de csak azért, mert nagyon gyorsan gyógyult a "seb" és egy kicsit belenőtt a cérna. Ez nem átlagos. Az orvos szerint is akár már tegnap is ki lehetett volna szedni.
A többi hölgynek, akik szintén ma jöttek egyáltalán nem fájt.
Teljesen megfiatalodott a szemem, nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.
4 napos vagyok. Eléggé ég a szemem, mármint a szemgolyóm. Csepegtettem naponta 5x az orvos által felírt antibiotikumos szemcseppel. Egyébként nincs begyulladva a szemem.
Veletek is előfordult?
Kiszáradt a szemem, a nyomi pislogástól?
Nekem meg most nézem eltűnt az előtte kép a naplómból. Nem tudom hogy lehet. Lehet én töröltem véletlen félvakon.)))
Az a kép már nekem sincs meg, de egyet találtam, amin eléggé bandzsa vagyok, de felraktam mégiscsak, hogy legyen valami előtte kép.)
Feltétlenül megkérdezem Semmi olyat nem merek használni, amit az orvos nem engedélyez.
Kedden megyek hozzá (5 nap). Leszedi a ragasztócsíkot és a varratot is kiszedi. Azt mondta, hogy jó a szövetállományom és szerinte ki lehet már szedni a varratokat.
Azért gondoltam, hogy gyorsítja sebgyógyulást, mert máskor is használtam már pl. vágott sebre és sokkal gyorsabban gyógyult meg.
Az ezüst kolloidot évszázadok óta hasunálják a gyógyításban.
A műtét előtt nekem is az eszembe volt az arnika montana, de aztán elfelejtettem bevenni.
Ezek a szerek szerintem ártani nem ártanak, de lehet, hogy nem is használnak.
Mondjuk nekem amúgy is nyomtalanul eltűnnek a műtéti vágásaim, mert szerencsés vagyok kötőszövetileg.
A két császárom vágása is csak egy 1 mm-es fehér csík, pedig azt lássuk be nem plasztikai sebész csinálta :).
Hú szerintem ne próbálkozz furcsa dolgokkal.
Pl nagyon jó az arnica montana homeopátiás bogyók. Műtét előtt pár nappal lehet kezdeni.
A hegek maguktól szépen gyógyulnak. Nem kell rögtön bármit is fújdogálni rá.
Szerintem.
Szia,
köszönöm a segítséget.
Két hetem már nem lesz (6 nap), de ma beszerzek egy tubus nadálytőt és elkezdem kenegetni. És C-vitamint is, hátha az is lendít a helyzetemen.
Az csoda lenne, ha nem lenne "mokkám"...
Köszönöm.
Wow, ez nagyon szép lett! Szuper :)
Szia!
Nekem bevált az előtte kenegetés. Két héttel a műtét előtt lefekvés előtt bekentem a szememnkörnyékét (naponta 2x kellett volna, de a reggeli smink miatt csak este kentem).
Jelenleg a 3. napon vagyok és alul nem színeződött el csak felül, ahol vágták, nyúzták, és még ki tudja mit csináltak vele.
Az is hozzátartozik, hogy a vérem egy kicsit gyorsabban alvad. Az orvos szerint ez is közrejátszhat, hogy nem lilul.
Nagy dózisú c vitamint szedek és igyekszem sok kálciumot bevinni. Azt gondolom, hogy az első éjszakai ülve alvás is segített.