Spinning (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Spinning
Szia!
A Csillagvárban voltam. :(
Nekem nem vált be, mert rajtam és az edző kívül még 2 lány volt összesen!!! :((
Plusz, neon-fényben tartották az órát, nem sötétben gyertyákkal. Sajnos nem igazán élveztem, sőt. :(
De ez kb. 1 éve volt, azóta nem voltam ott.
Ha megnézed, majd légyszi írj, hogy milyen volt!
:)
Max.keresünk újat.
Nem tudod, esetleg a Flórián-ban van spinning?
ESETLEG TUD VALAKI BP. III. KERÜLETBEN PÖRGŐS, JÓ SPINNING HELYET?
KÖSZI
ESETLEG TUD VALAKI BP.III.KERÜLETBEN PÖRGŐS, JÓ SPINNING HELYET?
KÖSZI
Helló, szerintem ne add fel! Én sírva fakadtam az első spinning órám után, annyira fájt mindenem és levegőt sem kaptam. Még óra előtt bérletet vettem, így "köteleztem" magam a folytatásra. Nem bántam meg, imádom!
Amúgy, esetleg valaki tud Bp-en, a 3.kerületben JÓ spinning helyet?
Köszi
Köszi, hogy válaszoltál!
akkor vmi tényleg nem stimm nálam, nekem fölszalad 186-ra ha kiállok, mindegy milyen menetnél, de 163 alá nem megy csak ha abbahagyom.
Mehetek vissza sportorvoshoz....
szia!
nekem ülve tekeréskor 150-160,ha síkon futok akkor sajnos nagyon felmegy...180-ra is akár.ha pedig hegyen kell kiállni akkor kb 165-170.
neked?
Sziasztok!
nektek mennyi az átlag pulzusotok edzés közben?
igen
(de csak részleges,
először azt hittem durvább izomláz, de csak nem akart elmúlni a fájdalom, amikor be is dagadt akkor "szaladtam" dokihoz)
Azt hiszem jegelem a spinninget egy jó időre , részleges izomszakadásom lett mindkét combomban.
De igyekszem nekiugrani megint (pár hét rehabilitáció múlva.....) és pulzusmérővel fölszerelkezve!
A doki is letolt, hogy magamnak kell sportolni nem az edzőnek, köszi a tanácsokat és a biztatást!
sziasztok!
Nekem is van asztmám (allergiás és terheléses is, bár terhelésre nem nagyon vészes, de futni pl nem tudok). Ez nem akadály. Mindig vigyél magaddal rohamoldót, pszichésen megnyugtató akkor is ha nem kell ;)
Én is kezdő vagyok, de engem szerencsére nem szólt le az edző, hanem azt mondogatta, hogy üljek le ha nem bírom, vagy tekerjem lejjebb az ellenállást.
Nem tudom, hogy szakmailag mi a helyes, de nekem az sokkal jobb, ha az ellenállást tekerem lejjebb, és fel is tudok állni, meg kart is tudok hajlítani - mert így kevésbé monoton az edzés. Szerintem próbáld ki így. Meg válts edzőt, mert ez nem jó hozzáállás szerintem.
Köszönöm a választ! :)
Már azt hittem ez mindenkinek megy először...
találtam egy duci spinninget, ott csak tekernek kevés kiállással. Elmegyek, megnézem az milyen.
majd írok, hogy haladok!
Szia!
Én heti 2szer járok spinningre,már 5.hónapja....
Először nekem sem ment minden,amit a többiek csináltak. De ne add fel,járj el órákra heti legalább 2-szer,nem baj ha végig ülve tekersz...lényeg h élvezd. Vagy próbáld az ellenállást kisebbre állítani,hátha nem fáradsz ki annyira és még fel is tudsz állni. Először szerintem a hegyen tekeréskor próbálj felállni,nekem az a könnyebb...a síkon futás elég surva tüdőre nézve! Aztán majd ahogy telnek a hetek egyre többet és többet bírsz majd,csak ne add fel! Nehogy azt hidd,hogy te vagy az egyetlen aki nem birja végig!!! Nálunk is vannak oylanok,akik nem mindent biirnak,pedig régóta járnak!
Szóval sok sikert neked és kitartás!!!! :)
Sziasztok!
Tegnap voltam először spinning edzésen szóltam az oktatónak, hogy még nem voltam ilyenen.Valami tragédia volt és megalázó, csak végigtekertem azokon a fokozatokon amin kellett de sem fölállni sem kart hajlítani nem tudtam lényegében. Az óra végén lesajnált az edző, hogy látszik az aszthmám és nem ajánlja.
Nem akarom föladni ilyen egyszerűen de nem tudom hogyan lehet fölkészülni erre, alakformáló órák már a könyökömön jönnek ki, tovább akarok lépni, fogyni de legalább végigcsinálni, élvezni egy keményebb órát.
Tudtok valamit tanácsolni? Hogyan kezdtétek el? Köszönöm a válaszokat!
Hali!
csak hogy egy kicsit dobjak a hangulatodon, én kifejezetten azért járok spinningre mert élvezem. és persze hogy levezessem a felgyülemlett energiákat :) (munka után, előtt jó egy kicsit tekerni és máris jobb kedvem lesz tőle) sajnos a probléma az hogy mostanság kevésbé tudok órákra járni az időpont miatt, így magamtól járok le a terembe. de jó zenével és barátnőkkel így is élvezetes. heti 3szor 4szer mindenképp! :)
Ha csak egy pici ellenállást tennél rá, és ülve maradnál a nyeregben, talán élvezetesebb lenne ;-)
Sokakat ismerek, akiken bőven van ennyi (sőt, több, sőt, hajjaj :-))) súlyfeleslege, és mégis élvezik... (Mellesleg pedig fogynak közben.)
Saját tempó, saját tekerés és saját ellenállás, a saját szinteden, szerintem ez a titok nyitja.
Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek a fogyáshoz, kitartáshoz, stb!
De...
Van valami, ami nem hagy nyugodni...
Tényleg mindenki csak azért teker, hogy lefogyjon????? Csak azért mozog, hogy jobban nézzen ki???? Ez egy kellemetlen kötelesség, amit le kell tudni...? Egy áldozat?????
Nem lehetne, hogy valaki azért tekerjen, mert szereti, mert élvezi, mert örömet okoz neki és mert jól esik neki????? Vagy akár csak, ezekért IS????????
Tök jó Benneteket olvasni (tényleg, komolyan írom), de mégis, ez valahogy annyira hiányzik nekem a hsz-ekből :-(
További ajánlott fórumok:
- Miért nem fogyok a spinningtől?
- 3 hónapos terv: 1200 kcal + heti 6* spinning... cél -10 kg, szerintetek működni fog?
- Aki szereti a spinninget jöjjön :)
- A spinning edzéstől lehet fogyni?
- Futópad, ellipszis tréner, lépcsőzőgép, spinning edzésterveket szeretnék...
- Újpesten jár valaki spinningre?Ha igen, hová és mennyibe kerül?