South Beach (beszélgetés)
:DDDD Selejtezés jó dolog. :) Nálam is muszáj lesz, legkésőbba nyár végén
Most olvasta egyik liba-magazinban egy jó kis térd és combtornát, és ki is próbáltam...fájós térdedel is megy.
Úgy csinája a nőci, hogy a hátára fekszik. maga mellé rakja tenyérrel lefelé a mancsait. a lábát felrakja egy székre a sarkain támaszkodva, lábfejét maga felé feszítva, úgy, hogy a térde picit közelebb legyen a hasához, mint derékszög. Aztán a gyakorlat maga az, hogy fölemeli a fenekét, és feltolja a medencéjét, hogy egy vonalban legyena csípőjével és a combjával. Végig a sarkain támaszkodik. és 10 másodpercig tartja magát. aztán le. és ezt ismételi. gondolom 10x elég. regggel is, és este is...akkor biztos nem terheled túl. A guggolás szerintem nagyon megterheli nekem legalábbis azt mondtaa doki. és még azt, hogy a msszázs nagyon jót tesz neki, mert hogy ne a térd terhelődjön, a térd fölötti combizmot és az alatta lévő lábszárizmokat nem árt átgyurmázni esténként. :))))
jó tornizást!
Puszi
Jól tetted. :)))) Nekem is azt mondta a kedves, de nagyon lelekes attól, hogy ennyire kitartó vagyok :)))
ne felejtsd el a csütörtöki talit. majdegyeztetünk szerdán pontos időpontot és priviben küldök számot, ha esetleg addig valami oknál fogva nem jutnék gépközelbe. :))))
ne legyél! :)))) Én sem fogytam kilóban semmit több mint egy hete.... De hétévgéna szoknyámat cipzározásnálkül le tudtam húznia csípőmön. hehehe
De boltoktól még én is rettegek.
És jó tipp, amit kisgé mondott. Arról, hogy ne legyen bűntudatod. Én a zugevés okozta lelkiismeretfuri miatt híztam ennyit (bár egyébként is pufókos voltam mindig). És az sem rossz, tipp, sőőt, hogy lásd magad szépnek. szeresd meg a tested. Nekem eza hét azért volt pozitív, mert ahogy írtam is..megvettem a kapcsúsító kencéket, és minden este kenőcsözés van, és felvettem a hastánchoz végre a csípőnacit és a topot, eddig meg nem mertem, és tánc közebn nem is néztem sehová, ami visszatükrözi az alakoat, hanem egyszerűen elgondoltam, hogy miylen nőies most épp eza mozdulat, miylen szexisen lehet csavargatni a csípőmet, mikorzeb a kígyózó mozdulatokat gyakorlom, és hogy pont ideális táncos alkatom van, mert van ami remeg rajtam :) hehehe. na jó, de téynleg...a végére már éreztem, hogy áramvonalas a derekam, gömbölyű a csípőm, feszesedika combom. Neked is ki kell találni valami iylen módszert elkeseredés ellen.
Pedig keseregni nekem is lenne okom. itthon még mindig a agysegg, ésa pufatag a megszólításom. Perzse én tudom, hog ycsak poénkodnak, de mostmár letojom, tényleg. :)))))))
Szóval tessék kidobni azt a bilit, és mosolyogni egy nagyot. :))) Szép vagy. én megnéztema képeket rólad...úgyhogy ne tessék nyöszörögni :)))))
Köszi kisgé, már ez nagyon jól esett. Akkor lehet, hogy már ma este eszem egy kis gyümit.
Kösziii!
Nagyon helyes!
A fogyásról meg annyit, hogy ennél a diétánál volt olya nekem, hogy lement 2 cm a csípőmből, meg derekamról, de kilóban csak 2 hét múlva ment le az a 2 kg. Ezért lenne jó, ha centiznétek is, mert az jobban mutatja a helyzetet. Ugyanis ég a háj és az ugye könnyebb.
Sziasztok!
Úgy tűnik, ma senkinek sem a legjobban kezdődött a nap...Hát, van ilyen. Mondjuk, én sem vagyok nagyon feldobódva. Ami a kilókat illeti, nem mozdultak semmit 3 hét alatt. Azért valami csak történt...Férjem szerint azért nem fogyok, mert nem kell fogynom, így vagyok jó, ahogy vagyok, főleg neki így tetszem. Ez végül is nagyon aranyos tőle. :) Én meg most mozgással (is) próbálkozom. Most már annyi tanárra vagyok dühös( gyerekek tanáraira, persze), hogy ráülök a bringára, rájuk gondolok, és tekerek, tekerek, mint a csuda. Így a feszültségemet is levezetem kissé, meg nyilván formálódásilag se rossz. Ezt míveltem hétvégén is...
Szia Mókica4
Amikor az Atkinst csináltam ugyanez volt. Egyszerűen nem vagyok éhes. Az édességről teljesen leszoktam, és tényleg alig eszem. Mondok egy példát:
reggel érzem hogy éhes vagyok de az első dolgom a reggeli teám. Megiszom és elmúlik az éhségem. Aztán 10körül eszem egy tojásrántottát 2tojából kis zöldséggel ezzel elvagyok kb 2ig 3ig aztán eszem valami meleget általában levest és igazából mást nem is nagyon. Esetleg ropogtatok mogyorót egy kicsit de azt sem mindig. remélem jól csinálom.
Hali,
Köszi a bíztatást ! Pedig nekem aztán van bűntudatom, ezért főzöcskéztem minden este !
Kicsit szomorú lettem a pénteki vásárlásnál is,azt hitem meg bírom lepni magam valami jó kis cuccal, de semmivel nem néztem ki jobban,mint 2 héttel korábban.Ma nagyon depi vagyok,utálom,hogy esik az eső meg magam is !
Szia!
Ne kezdj semmit újra, csak folytasd. Tudod, bűnözni bűntudat nélkül kell és akkor nem árt, hidd el nekem. Bár ha naponta bűnözöl, az nem pálya!:)))))
Szóval csak folytasd és ne ostorozd magad, baba!:)))
Szia Macsek!
NE LÉGY ELKESEREDVE!!!!! Én is viszonylag kevés feleslegből fogytam le ezzel a diétával. Az a 1,5-2 kg az valami csoda, így álj hozzá. Nagyon nehéz 5-6 kilót leadni ám, nekem 9 hét alatt ment, ami szerintem nagyon jó. Te is erre a 2-3 hónapra gondolj, mikor azon gondolkodsz, mikorra adod le a súlyfelesleged (166 cm-hez 58 kg, az nem sok, sőt!!!)
Szóval, folytasd szépen a 2. szakasszal, nekem ekkor indult be a fogyás igazán, heti 0,5 kg olvadt le rólam. Ennél többet ne is várj, mert az nagyon egészségtelen lenne.
Nagyon szupi a recepted, én ki is próbálom majd!
Hajrá és nyugi, teljesen jól haladsz!
Szia!
Hú, de jó, akkor nem csak nekem fáj a térdem. Szerintem elkezdek olyan edzést, amiben lesz guggolás is, meg ilyenek, persze módjával, valószínüleg az ülőmunkától nem épp edzettek azok az izmaim és ha néha állnom kell, hát nem birom!:)))
Én ma akkor is selejtezek, mert elegem avn!:))) Biztos jót is tesz a lelkemnek!:)
Na, szupi, ha már anyós is látja! Majd kis idő múlva jönnek azok a megjegyzések, hogy hová fogysz már, össze vagy esve...na ezek az irigy megjegyzések, ne is törődj vele!:)))
Jó, mosolygok, előbb azt mondták, ma tök hülye vagyok, ez is jobb, mint a búskomorság!:)
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, kicsit elkezdett elhagyni a hitem. Na nem teljesen, de kicsit...
Most vagyok túl 3 hét, egész tisztességesen betartott 1. szakaszon, és gondoltam átállok a 2-re. Viszont az a bajom, hogy max. 1,5-2 kg ment csak le, és az elmúlt hétben 0,5 kg sávban fel-le mozgok.
Elolvastam a könyvet is a hétvégén, és kicsit csalódottam tapasztaltam, hogy a sikersztorik java azért úgy kezdődik, hogy "120 kg voltam és...". Szóval nekem most az lenne a legnagyobb segítség, ha jelentkezne valaki hozzám hasonló (korábbi) testalkattal (166 cm, 58 kg), akinek sikerült ezzel a módszerrel fogynia. Nem kellenek a 2 hét alatt 6 kg-os csodák, csak valami, ami erőt ad.
A jó hír: Az itt olvasottak alapján vettem ricottát. Nagyon gázul nézett ki a zacsiban, de tegnap délután kinyitottam, reszeltem hozzá 2 citromhéjat, cukorpótló és marha fincsi volt. Aztán gondoltam egyet, raktam bele 2 tojás sárgáját, meg a fehérjét habbá verve, kivajazott kis tepsiben szerintem olyan 40-50 percet sütöttem és naggggyon finom lett! (Persze lehet, hogy ezt az "általam feltalált" receptet ti már rég készítitek, én meg itt ünneplem magam...)
Na várom a segítséget, légyszi-légyszi!!
Köszönöm,
Macs
Gratula szika !
Látod még az ellenségek is észrevették, hogy fogytál !!
SZiasztok Lányok !
Háát szörnyű volt a hétvége ( számomra..)
Pénteken egy gatyát se találtam, ami tetszett volna rajtam !
A hétvégi 2 napos bulin meg ( szégyenlem nagyon- nagyon )bűnözten és adtam egy jó nagy pofont a második hetem befejezésének tökös-mákos rétesselmeg egy kis desszerttel. Egyszerűen nem bírtam ellánállni.Csurig voltak az asztalok 2 álló napig mindenféle kajával.
Ez van..kezdhetem az egészet újra !
Gyűjtök még egy kis erőt, aztán nekifutok újból !
bebibm
ugyan ugyan! nlama szekrény 70% hordhatatlan ruhákat tartalmaz. Rám nézve hordhatatlan..de azért ott vannak. majd egyszer...tudod. :)))
A térdem nekem is fáj sokszor, ha megterhelem. Ez azt mondta a doki, hogy súlyfölöslegtől van, de lehet attól, hogy genetikailag gyengébbek az izületeid, vagy attól, hogy egyszer kiaakult benne egy kopás a nem egyforma terhelétől, és az ilyenkor fáj nagyon. Vagy egyszerűen csak meghúztad..mint én múltkor..pegid akor azt hittem, eljött a vég, végleg a romlás útjára léptem, és mostmár csak akkor fogok tudni leguggolni még egyszer, ha elérem a pillesúlyt. és akkor mondtak, hogy néhány helytelen terhelő mzdulattal ki lehet ezt váltani :))))) Úgyhogy csak semmi aggódás.
Nálam nincs fogyás napok..sőt már egy hét óta. Viszont tegnap bunkó anyósféle rokonok megjegyezték, hogy miylen csini vagyok, és hogy ilyen piszok sokat fogytam. Úgyhogyy márcsak ezért megérte elmenni. :))
Ez az idő mindenkit kikészít szerintem. legalábbis én 3 napig még tanuni sem tudtam, mert állandóan fájta fejem, szédelegtem, álomkóros voltam. Szóval frontérzékenys. De nem is normális ez az időjárás. :)))
De ma szépen süt a nap! :) tessék mosolyogni! :)
(egyébként is azt olvastam, hgy egy csomó kalóriát éget el)
Sziasztok4
Szia Móki! Én még nem fogytam el!:)))
Ugyan evési roham van rajtam 4 napja, ezért nem állok rá a mérlegre, de rámjött a totál szűk nacim. Ma más keveset fogok enni, valamelyik nap léböjtöt is bnyomok, tán holnap.
Igen, megkaptam a leveled, mindjárt tanulmányozom és már most megcsinálom!
Én nem tudom veletek hogy van, de most ettőla szar, változékony időtől ki vagyok purcanva.
Na meg tegnap dolgoztam egy rendezvlényen és kicsit hajolgattam, álltam és estére úgy fájt a térdem! Ez mitől van? Ez komoly, hogy 31 évesen már öregasszonynak érzem magam egy kis hajolgatástól, guggolástól???? Nem is tudom, mi va ma velem!:) Dobjatok fel, csajok!
Reggel fél órán keresztül nem tudtam eldönteni, mit vegyek fel!!!!! Ma hazamegyek és selejtezem a holmiaimat!!!!! Annyi fölsőm van, mégsem volt jó egyik sem! Persze, tudom, legyen ez a legnagyobb problémám, de én ma akkora picsa vagyok!:))))))
Hellóka csajok!
Jók voltatok a hétvégén? Mi finomat hamizatok???
Kilóban valami változás?:)
Kisgé megkaptad a mailt a medivel kapcsolatban??
Holnap este benézek!
<b>Kellemes Hétfői Napot mindenkinek!</b>
Puszika Móki;)
vagyok!
Szia baba! :)))))
Hol vagytok csajok??
Elfogytatok?
Pusza
Móki:)
Jól van baba, tudtam én, hogy ilyen ügyes leszel!;)
Nagyon örülök, hogy a teszt negativ lett!:)
Remélem te is teljesen megnyugodtál:))
Én annyit azért bevallok, hogy krumplit,rizst nem is szem...
Eleve a krumpli és a rizs még tiltott a 2. szakaszban is....bár néha szad, de csak óvatosan!;)
Tk-s tészta az jó:)
Puszika!
A mérleg pedig újra beindul majd lefelé, ne aggódj ;)
Okés Móki baba! megértettem persze. :))) Nem is akrok én most olyan juj de nagyon bezabálni:))) Nem kívánom ugyanis. Még egy laza gyros is megárt. Abból is csak pár falást szoktam, úgyhogy egyenlőre ma sem ettem még semmi újat. Vacsira fogok enni egy kicsit a zöldséges spagettiből, de az teljes kiőrlésű, és abből is csak pár villával, mert nem is esne jól több. :)) Aztán majd szép lassan. kenyeret és a kruplit még pár hétig kihagyom, csak akkor fogok iylesmit enni, ha teljesen elkerülhetetlen lesz. mert ezekkel végképp nem akarok kockáztatni. Jó hogy nem fáj mostanábana ocim, úgyhogy ehhez fogom tartani magam.
És köszönöma jó tippeket. Írd le, ha van még valami.
Jaaa, és megcsináltam reggela tesztet. Teljesen negatív. :))) De azért rám hoztátoka frászt. :)))
Puszi
jujjj! okésos. Akkor majd szerdán egyezkedünk, hogy mi lesza pontos menete a dolognak. :)))
Zsűrizés...hehehehe..ez nagyon jó :)
Semmi baj, nekem is van gyengém! Csak a mértékre figyelj! Ha eszel is, 1-2 kocka után tudj ellenállni! Ey a fontos;)
Ügyeskedjetek a lányoddal;) Sikerülni fog neki, ne idegeskedj!:D
Most kelltem :)
Lassan megyek melózni!
Szika, figyu most arra figyrlj, hogy ne rögtön kezd el mindent enni, mert a szervezeted megfogod terhelni! 2 hétig egy csomó mindnet nem ettél, elszokott a szervezeted...
Szépen lassan,eggyenként vezess mindent vissza, ne kezdj el enni mostantó mindent.
Itt kinnt nekem folymatosan jön egy hirlevél a sbd oldalról és ott is ezt javasolják. Úgy egyél mint az első szakaszban csak mondjuk egy egy kajáláshoz társits egy új dolgot!
PL. a tizórai vagy a gyümi legyen kicserélve gyümire, vagy gyümis jiogira...és nézd, hogy reagál a szervezeted...a többi kajálás maradjon a a régi.
Vagy az ebédhez adj valami újfajta zöldséget amit most már lehet enni! De csak óvatosan...
Remélem érted, hogy értem? Ne legyen az, hogy mondjuk az egész napod hirtelen megváltozik...reggel kenyér,majd tizóra gyümi,ebéd rögtön krumpli hússal, uzsi zabos cucc..stb....ezzel le is terheled a szervezeted!
Remélem értehően irtam le amire szeretném ha figyelnél ;)
Ügyeskedj!:)