Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat (beszélgetés)
Én beírtam a naptárba jó előre az összes szülésfelkészítős tanfolyamot, nehogy elfelejtsem... :) Bár a témákat nem írtam mellé, úgyhogy nem tudom, miről lesz szó...
Hajnival vajon mi lehet?
még mindig semmi!
most nem leszek gépközelben, csak ha megjön MiniVini:)
puszi
Ó de kár, hogy ilyen rossz a vége... gondolom, már a türelmed tényleg teljesen oda... remélem, ezekből a fájásokból lesz nemsokára baba!
Amúgy mikor fogad meg az ember egy dokit? Megmondja, hogy mennyit kér és annyit ad az ember utána? Vagy ez hogy megy? Hajni, ha nem gáz ilyet kérni, leírnád, te hogy csináltad? Csak mert gondolkodom én is rajta, de fogalmam sincs, hogy megy ez... :(
itt vagyok
hazaengedett 12perces szabályos fájásokkal, mert nem érzem őket, azt mondta estére erősödnek, és itt az idő.de én már nem hiszek benneki van a lelkem
azóta csak keményedik 12 percenként de semmi fájdalom..
már szétbőgtem a fejem
holnap 8tól nem leszek, nem lesz gépem se megesz majd a fene ott....
hétfőnél előbb nem akarják beindítani. HALÁL BELEBOLONDULOK!!!!
REMÉLEM NEKTEK JOBB LESZ ENNÉL.
flow: nézik a köldökzsinór vérellátását.
sziasztok! ismét itthon vagyok. Ma megvolt az NST, kicsit felb. szta az agyam a néni. a baba is alig akart rugdalni. .
ma volt uh is, most 3300körül van a bébim 40+4 naposan :) remélem nem nő tovább. a méhlepényem 3as, itt az ideje kibújni. nekem ma csináltak flow-ot az is jó:)
a doki szerint minden perces vagyok. én nem érzem ezt. mondtam, h néha nehezen kapok levegőt és szúr, ezért elküldött teljes vérképre. kiváncsi leszek. . .
megnyugtató,hogy béna :)
nem értem a popsijából hogy szűrte le,hogy esetleg lány? :) hiába szép,formás :)
ja,amúgy 25 hetes vagyok,maszeknál nem voltam :)
hétvégén elutaztunk,de úgy gondoltam rátok,főleg Hajnira :) remélem minden rendben lesz!
hello :)
azért voltam 4 uh-n,mert a 12.hétnél még pár mm-rel lemaradt a Babó a mérhető határtól,így ekkor volt egy kontroll,meg a 20.hétnél is,mert ott meg a veséjén látott a P. egy tágulatot,és ezt ellenőrizte a Karazma :)
helló csajok!
megjöttem NST-ről, szép kis fájásaim vannak már, de nem rendszeresen
tegnap dél óta pisilések után jön a cuccos kifelé, véres trutyis vmi. és k..ra görcsölök közben. a szülésznő szerint tágul és puhul a méhszájam
Holnap ASK, már alig várom
ma délután megyek fodrászhoz (kikönyörögtem, h beférjek), h szép legyek, ha jön a baba
remélem veletek minden ok!
szia.
szegénykém!!
de hidd el nincsen még itt az ideje hiába számolták ki a szülési idődet,és nagyon sok kismama ismerösöm van akiket hiába szekáltak mindenféle vizsgálatokkal oxitocinnal akkor sem volt hajlando kibujni a picurka.
erre azt szokták mondani egy jo szex megindithatja,vagy a mellbimbo ingerlése,akár apa teszi ezt akár te,ugy kell ha magadnak csinálok hogy a mellbimbo hegyét kell simogatnod majd meghuznod és ha keményedik töle a hasad akkor jol reagál rá és nincsen sok hátra de ha nem akkor még kihuzhatod akár azt a plusz2 hetet is.
sok sikert holnapra,izgulok érted,majd irj mi volt
most nem mondták mennyire vagy kitágulva vagy maradt az egy ujjnyi??külsö vagy bels méhszájad nyilt mert az sem mindegy??
holnap lesz a peitl:)
a farshid béna uh-ban. ezt a csécsei doktor feleségétől tudom :)
holnap hátha a vizsgálattól megszülök..
hiszek még a mesékben:)
g04toda Te hányadik hétnél jársz? Hogy-hogy már 4 uh-n voltál? Én most vagyok 25 hetes és még csak 2x voltam (12 hét,20 hét) Vagy talán maszeknál voltál? A 20 héten nekem sem mutatta meg magát a picurka.És legközelebb csak a 30 hét körül van uh.
Persze maszekhoz el lehet menni....
Sziasztok :)
Ma Uh-n nem a Peitl volt,hanem a Karazma,remélem holnap már lesz a P. :) (Hajni kedvéért :) )
Nálunk úgy látszik lány lesz,de nem biztos,megint takarta magát,pedig ez nekünk már a 4.Uh-om :) és még van hátra minimum 2 :)
További ajánlott fórumok:
- Szolnoki nőgyógyászt keresek terhesgondozáshoz és szüléshez!
- Sopronban (jó és lelkiismeretes) nőgyógyászt tudtok ajánlani?
- Sopronban keresek megbízható nőgyógyászt! Segítsetek!
- 10 hetes kismama vagyok, nőgyógyásznál már voltam. Terhesgondozásra kell mennem vagy közvetlenül a védőnőhöz?
- Budapesten ismersz jó nőgyógyász-onkológust, aki végez terhesgondozást, vezet le szülést? Hova érdemes menni?
- Tudnátok jó és megbízható nőgyógyászt ajánlani Sopronban?