Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat (beszélgetés)
A védőnő engem írt fel utóljára még... mondta akkor is, hogy engem is már csak azért, mert karácsony lesz. :) Én lekéstem a jelentkezésről és múlt hétfőn a terhesgondozásról küldtek át, hogy kérdezzem meg, hátha még beférek.
Jó, hogy a vérnyomást nem parázta túl! Gondolom, úgyis figyeled, nem hiszem, hogy lesz ebből gond!
Azt is mondta az oltásról, hogy sajnos túl sokáig mindenki csak azzal foglalkozott, hogy kinek a cége, meg ki mennyit nyer vele és túl soká nyilatkozott a "szakma" az átlagembereknek, ami alapján tudnak dönteni.
Azt mondta még, ami talán fontos, hogy ha mindenki oltatja magát, csak a terhesek nem, akkor nagyobb arányban lesznek a terhesek betegek, mert egymást betegítik meg.
Nekem nagyon tetszett ez a szüléselőkészítő előadás. Doki is jó fej volt és amit az oltásról mondott, az is még jobban megnyugtatott... mondjuk "kivonni" már úgysem tudnák belőlem, de azért jobb így.
Lehet, egy darabig intenzívebben figyelik a vérnyomásod. Talán jobb lenne, mint rögtön a gyógyszer. Írd majd le, mit mondott a doki holnap!
:D
Én ott ültem a tv-nél rögtön, kék pulcsiban, szemüvegben... és Tündi...
sziasztok!
Bocsi,kicsit sok volt a dolgom mostanában :)
én most 17 hetes 4 napos vagyok papírforma szerint :)
A babát 5 napja érzem mocorogni,főleg evések után,meg este,tényleg akkor jobban mozog :)
én még nem híztam,sokszor voltam rosszul az elején,még le is mentek kilók. A védőnőm szerint amúgy havi 1-2 kg általában teljesen normális és rendben van,ha annyit felszedünk.
xlnt nem lehet,hogy "fehér köpeny szindrómád" van? :) nekem is mindig magasabb,ha doki méri,ha az öcsém méri,tök normális.
Szerintem az a 7 kiló sem sok még.
Hétfőn bent kell maradnom, ha addig nem indul el kifelé Maja baba. Az már az 5. nap lesz, amit ráhúzok. Ilyen az én szerencsém. Sosem tudnak időben megérkezni a porontyaim. :)
Legyetek jók, majd jelentkezem.
Én 25 hét + 3 napos vagyok ma... eddig 7 kg-t híztam, ami számomra meglepő, mert elég hízásra hajlamos géneket örököltem, biztos voltam, hogy többet fogok hízni, bár még nincs itt a vége... :)
Ja és fiú lesz, Gergő. :) Apa nagy örömére... már tervezi, hogy mennek együtt horgászni, milyen jó lesz...
szia! én 33-at töltöttem tegnap.az uh szerint minden okés a kicsivel.már lefordult, a kickboxtudása már most bajnoki, csak úgy mozog a pocim:)
nekem viszont nagyon fáj a bal keresztcsontom;(
alig bírok menni. neked volt ilyen?
A szívhangot hallani, az tényleg megnyugtató,főleg mikor még nem érzed, hogy mocorog. Vérnyomás problémám szerencsére sose volt,110-120/70-80. Majdnem mindig így alakult. Ma egy kicsit(NAGYON) izgultam ASK előtt, és felment 130-ra. :) De még mindig csak ott tartok, ahol tegnapelőtt. Egy ujjnyi. :( Kérdeztem a szülésznőt,tud-e valami praktikát,ami meggyorsítja az eseményeket, de azt mondta, majd jön, ha akar. Tehát marad a várakozás.
hajini,Te hányadik hétben vagy? Bocs,de egyszerűbb megkérdezni, mint visszakeresgélni. És Ti, többiek?
Mennyi a magas? Ha jól tudom, a 140/ fölötti érték a veszélyes.
Szerintem majd kérdezd meg a dokit a terhesgondozáson, hogy mi a jó érték és mikor kell valamit tenni, meg hogy esetleg mit.
Biztos túl fogod élni, mindenesetre egy szülés-beszámolót mindenképp várunk majd! :D
(ja és ha hazaérek, első dolgom lesz hátra vágni magam, hátha úgy érzem...) :)
Sziasztok!
Mi csak 2 éve lakunk Ágfalván, szinte senkit nem ismerünk.
Ma voltam NST-n,holnap megint ASK. Szörnyű ez a várakozás, pedig már 2x volt benne részem. Jobb lenne minél hamarabb túlesni rajta, aztán kész.
A mozgás miatt ne aggódjatok (persze mondani könnyű),lesz még olyan, mikor kirúgja az oldalatokat. :) Az enyém még mindig rengeteget mocorog,pedig elvileg már nem sok helye van. Meg a súlya is már állítólag 3800 g körül van. Hogy fogom én ezt túlélni... :)
További ajánlott fórumok:
- Szolnoki nőgyógyászt keresek terhesgondozáshoz és szüléshez!
- Sopronban (jó és lelkiismeretes) nőgyógyászt tudtok ajánlani?
- Sopronban keresek megbízható nőgyógyászt! Segítsetek!
- 10 hetes kismama vagyok, nőgyógyásznál már voltam. Terhesgondozásra kell mennem vagy közvetlenül a védőnőhöz?
- Budapesten ismersz jó nőgyógyász-onkológust, aki végez terhesgondozást, vezet le szülést? Hova érdemes menni?
- Tudnátok jó és megbízható nőgyógyászt ajánlani Sopronban?