Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat (beszélgetés)
Máj. 16. :)
És nem kell semmi, hogy rosszul legyek - reggel felkelek, és érzem, hogy para van. :) Nem tudom, mitől függ...
mitől lettél rosszul? nekem az eleje volt nagyon rossz,heti 1-2 alkalommal tudtam enni,hogy bennem is maradt,most nincs ilyen gond (egyelőre)
Na ha nem késtünk le semmiről,és következő uh-n a Peitl lesz,remélem kicsit trükköz,hátha látunk valamit :) nem aggódom,izgi,hogy még mindig titok a neme :P :)
Mikorra is vagy kiírva? (mindig elfelejtem :) )
Látszani látszik, csak nem egészben! Múltkor is megmutatta a zacsiját, szval ne aggódj! Amúgy is elvileg a 28. héttől tudják pontosan megmondani a nemét, nem vagy semmiről sem lekésve! :)
És de irigyellek az alvásért - ma is 4kor keltem, és hánytam is egyet reggel... :S Idén mondjuk csak most harmadszor, de úgy látszik ez is megmarad most már...
Általában elég hamar betelik a tanfolyam, szóval ha akár az áprilisira is mennél, nem árt most jelentkezni. Indul minden hónapban...
A kombinált csekk miatt meg kopogj ám be a terhesgondozóba, kijön az aszisztens csaj, beviszi a papírjaid és kihozza a csekket. :)
azt hiszem minden hónapban indul,nembaj,ha nem látszik a poci,én is úgy mentem először.
amúgy szerintem is hasznos a szülésfelkészítő,a szülőszobás rész tényleg jó-főleg ha együtt szülést terveztek,nálunk a Férjem nagyon figyelt,mikor arról volt szó,hogy ki hova áll majd :)
Hali,én nagggyon jókat és nagyokat alszok :)
egyetlen gond,ha őnagysága hajnalban ébred,mert akkor be van zsongva,már nem tudok visszaaludni tőle :) ja,és a hólyagomat szereti rugdosni éjszakánként,de amúgy nagyon jól alszom :)
tényleg nem látszik már úgy a Baba? :( na akkor szerintem mi májusban tudjuk meg,hogy kisfiú vagy kislány... :)
Ó hát akkor felkészülök a várakozásra.Utána még át kell mennem a terhesgondozoba csekket kérni a kombinálthoz,remélem2-ig végzek mert azt hiszem addig vannak csak ott.
Azt tudom hogy márc végén indul tanfolyam,de arra lehet nem mennék még,kicsit korai,még pocim sincs.
Szerintetek minden honapban indul?
Sziasztok! Én így a 37ik héten már nagyon szarul alszom. Inkább azt mondanám, hogy nem alszom, mert nem bírok elaludni, sehogy sem kényelmes, meg amúgy is átlag 4szer megyek egy éjjel pisilni... :)
Én járok a szülésfelkészítőre, szerintem jó. Sok praktikus tanácsot mondanak. A szülőszoba látogatás meg kifejezetten hasznos szerintem, én mondjuk még a "folyamattal" sem voltam tisztába, hogy mi után mi történik, stb.
Délre kaptam időpontot.Vagy mehetek hamarabb is?
Karazma a dokim,olvastam te nem birod.
Ilyen szép időben nemcsoda ha szeret sétáni:)
sziasztok!
Rebi:én nem jártam rá, utólag nem bánom :)
időben ment az uh-ra, mert érkezési sorrend van:)
kihez jársz?
xlnt: egykét hét múlva már azzal sem lesz jó aludni, sehogy sem:)
Mili kicsit náthás, remélem nem lesz semmi komoly vele. nagyon szeret sétálni..
Igen ,nagyon várom már!:)
viszont neked már nemsokat kell várni és a karodban lesz a pici:)
Szerintetek érdemes majd jelentkezni a szülés előkészitő tanfolyamra?
Szia!
A 4.emeleten nem balra (a nőgyógyászat felé) mész,hanem jobbra,ott majd látod,hogy egy csomóan ácsorognak :) Hasi lesz,igen :)
Sziasztok lányok!De eltünt mindenki.
Hajni Gratula kisfiadhoz,nagyon szép!:)
Nemsokára kell mennem a 12 uh-ra,az már hasi lesz?
Merre keressem a 4.emeleten?
További ajánlott fórumok:
- Szolnoki nőgyógyászt keresek terhesgondozáshoz és szüléshez!
- Sopronban (jó és lelkiismeretes) nőgyógyászt tudtok ajánlani?
- Sopronban keresek megbízható nőgyógyászt! Segítsetek!
- 10 hetes kismama vagyok, nőgyógyásznál már voltam. Terhesgondozásra kell mennem vagy közvetlenül a védőnőhöz?
- Budapesten ismersz jó nőgyógyász-onkológust, aki végez terhesgondozást, vezet le szülést? Hova érdemes menni?
- Tudnátok jó és megbízható nőgyógyászt ajánlani Sopronban?