Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat (beszélgetés)
Ja és a legnagyobb találmány nekem jelenleg - szopipárna! Ha más is küzd a nem-alvással, ajánlani tudom (a lakásban fellelhető kispárna-mennyiség már nem volt elég)! 2 napja van még csak, de hurcolom magammal a lakásban tévézéshez, alváshoz - szuper! :)
Ez az ismerősöktől guberálás nekünk is nagyon bejött! :) Férjem családjában több pici is van - lepasszoltak minden nagyobb dolgot - nagy könnyebbség az biztos. De még így is hosszú a lista... :S
fejfájáscsillapitó, kalcimum--hátha kiüt téged is az ágynemű. napi 2 pelit kapsz, ha kinn van veled a kicsi, de ez nem elég...
nekem lehet kellene milyen?
Én is 28 hetes vagyok,de még sehol nem állok.Semmi nincs,se kórházi cucc,se kiságy se gyerek cucc.Igazából sok mindent úgy kapok kiságy babakocsi ruhák,de még minden az ismerősőknél van.
De azt hiszem a hétvégén elmegyünk beszerző körútra.:-) A vásárlást ami még kell azt március elejére terveztem.
köszi - jöhet még az infó. El vagyok veszve a sok dolog közt, amit össze kéne szedni... :S 27 hetes társaim ti hogy álltok a pakolással? :) És a gyerekszobával? :D Én újabban bébi-játékok bűvöletében élek, mintha ez lenne a legfontosabb... :)
na a popsikrémet nekem nem mondták :) köszi az infót :)
Nekem a védőnő adott egy listát miket kell vinni a kórházba.Azon rajta van,hogy a babának kell vinni pelust,törlőkendőt meg popsi krémet is.
Ipszy:A Csécsei nem vállal terhesgondozást,sajnos.
Én is hozzá jártam régen,nagyon rendi de sajnos szülést és terhes gondozást már nem vállal.
Szia! Nekem nem rémlik, hogy lenne terhesgondozása, meg is néztem a kórház honlapját, nincs fenn. www.sopronkorhaz.hu... a szakrendeléseknél meg tudod nézni, hogy ki van és mikor van rendelési idejük!
Most találtam rá erre a fórumra, beleolvastam, de nem találtam sok infót a Csécsei doktorról. Bocsánat a kérdésért, ha már volt téma: Ő vállal terhesgondozást (illetve kinek milyen tapasztalatai vannak vele kapcsolatban)?
Nekem is jól jönnének a hasznos tippek! Mondjuk nagyrészt én összeraktam. Külön azt a pár dolgot, amit ajánlott a szülésznő, wc papír+tusolópapucs+tusfürdő+törölköző. Még vennem kell innivalót, kekszet, szőlőcukrot.
Juci, Hajni, ti mit javasoltok, mi vált nektek be, vagy maradt otthon? :)
Ma belém nyilallt a védőnő mondata, hogy 25-30 hetesen legyünk már kész a kórházi csomaggal... :S hétvégén nekilátok sztem. Jó tippek? Ti mit pakoltok/pakoltatok össze? Tudom, hogy a neten vannak listák, de némelyiknél mintha azt írná, hogy csomagolj össze mindent, amid van... :)
Én kézit vettem, biztos ami biztos, legyen itthon, ha kell, de eddig csak egyszer használtam, mikor kipróbáltam. Lehet,hogy majd eladom, ha kell vkinek szóljon.
Maja baba ma kapta meg első 2 szuriját, a kötelezőt, meg az ingyenes Pneumococcus ellenit. Most mindkét lábikója fájhat szegénynek,ráadásul a hasa is fáj. Kaptunk vmilyen cseppeket, kíváncsi vagyok használ-e. Most sikerült elaltatni,de az esténk se lesz valami nyugodt szerintem.
Pocaklakóként rengeteget mozgott, el is neveztük bébi-bugi-nak. :)
csajok elektromos mellszivót ne vegyetek,az letépi a cicit
Ó, ezt megértem, mármint a teszvesz lázat... :) Én is abban égtem, rengeteg ruhát vettem onnan, le kellett már állítanom magam, hogy elég... :)
Babák néha csinálnak ilyet, hogy visszavonulnak. Az első ilyen esetnél én is frászt kaptam, de azóta már nem ijedek meg, ha kimarad egy-egy mozgós nap... nekik is lehet rossz napjuk, gondolom... bár tényleg jobb az, hogy mozognak, akkor nyugodtak vagyunk...
Hű de eltűnt mindenki - mi a helyzet csajok? :) Mi megvagyunk, vasárnap Máté ránk hozta a frászt, mivel este tűnt fel, hogy kb 1 napja nem érzem, hogy mozog... Mondanom se kell - kispapával sík idegek lettünk, de éjszaka hál' Isten beindult, mint a motolla! :) Azóta extra figyelemmel követem a mozgásait... Amúgy teszvesz lázban égek - egyfolytában bújom újabb kincsek után! :)
hát hagynak szenvedni az biztos :)
nekem már most izomlázam van a babától:P
Én is elolvastam - duurva... na most már kezdhetek parázni? :)
Úgy értem, valahol olvastam, hogy a kisbabák az elején sokszor nem azért sírnak, mert bajuk van, hanem azért, mert olyan sok új inger éri őket. Biztos ez lehet most nála is.
Gondolom, be van sokallva a sok ingertől, ami éri... :)
most már tök jól vagyok:)
bár ma nagyon hisztogombóc Mili :)
Elolvastam, fú, nem semmi... :) De a lényeg, hogy a végén minden rendben lett. Azóta hogy érzed magad?
feltettem a szülésem történetét a naplómba :9
kösziiii
kiszedte a kapcsokat, tök szép lett:)
én is most találtam meg az újságban :) WOW :)
Hajni, gratulálok én is!!! Nagyon cuki a kisfiad. :) Jó, hogy fent van a képe a kisalföld.hu-n, én is kértem, de nem tették fel. Már írtam is nekik, de nem válaszoltak még. :(
Gyönyörű! :) szüléstörténetet mindenképp várjuk majd... :)
További ajánlott fórumok: