Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat fórum

Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat (beszélgetés)

2010. jan. 14. 18:01

Sziasztok :)

Tök jó,hogy írtatok :)

Bogi vagyok amúgy:) Sajnos nem tudjuk a nemét még,szemérmes a Pici,múlt héten el volt foglalva valamivel nagyon a pocakban :)

de úgyis vissza kell mennem,mert a doki látott valami tágulatot a vesén,úgyhogy két hét múlva kontroll lesz,hátha akkor bátrabb lesz a Baba :)

Mikorra vagy kiírva kb?

Ja,ma volt nálunk az 1.szüléselőkészítős nap,őssejtezés volt,meg védőnő,meg a Peitl :) persze elkéstünk... :)

Tündi tudom fiút vár,Hajni is,no és Te? (lehet,h írtad,akkor bocsi :) )

179. xlnt
2010. jan. 14. 14:17

:D hát igen, "Szelli" durván nyomta - érdekes módon csak a Kispapák törölgették a homlokukat, mintha nekik kéne végigcsinálni... :D Nálunk anyukám jön be - a védőnő figyelmeztetése ellenére :) (igaz Veszprém megye másik végéből kell ideérnie), addig Apuka bevállalta a felügyeletet. Meg is kérdeztük utána a szülésznőt: lehet cserélni: apuka bejön, anyum leváltja a durvább részeknél, és a 2 órás megfigyelésre (mire eltakarítják a vért) visszamehet apuka. Semmi akadálya nincs, azt mondták. :)

Igen, vállig érő haj, fekete pulcsi + egy aznap a munkától kissé meggyötört férj... :)

g04toda (keresztnév híján) :) - tudod már a nemét? mi akár még együtt is szülhetünk ahogy néztem... :)

2010. jan. 14. 13:49

Sziasztok!

A hétfői szüléselőkészítő nekem is tetszett, bár a férjem eléggé besokkolt "Szelli" szülésvideójától és most már biztos benne, hogy kimegy a szülésről, ha az események a végükhöz közelednek. Megértem, nem is erőltetném, még azért is izguljak, mert rosszul lesz? :D

Én barna csíkos pulcsiban voltam, szemüvegben és hosszú hajam van, csak fel volt kötve copfba. Férjem is ott volt. Azt hiszem, hogy én sejtem, ti kik voltatok! :D Kb vállig érő hajad van?

Én ma voltam UH-n, minden rendben van. Baba másfél kiló, megfelel a 30 hetes értékeknek mindene és jól van. Csak fotózkodni nem volt kedve, elforgatta a fejét, odatette az arca elé a kis kezét, úgyhogy sajnos nincs róla portrém. :(

177. xlnt
2010. jan. 14. 12:54

Sziasztok - már napok óta be akartam nézni, csak most értem ide. A hétfői szülés-előkészítő tök jó volt (szülőszoba látogatás+videó a szülésről)! :) A férjem azt mondta, nagyon megérte elmenni, így legalább összefüggéseiben látja a történéseket. Bár még mindig nem akar bejönni a szülésre, de nem is erőltetem. :) Viszont Tündi még mindig nem tudom, ki vagy... :(

Amúgy jól vagyunk - Máté fiúnk rugdos ezerrel - kedden voltunk a kórházban UH-n, ismételten megbizonyosodhattunk, hogy igen, fiú. :) Viszont a doki most szólt, hogy a méhlepényem mélyebben tapadt meg, majd ellenőrizzük...?! Mindenesetre ha vérzek, para van. Nem tudom, hogy ezen mennyire kéne aggódnom, de most inkább a gyerekszobát tervezgetem. :D

Ennyi helyzetjelentés fért bele - Többiekkel mi van? :)

2010. jan. 14. 12:34

Sziasztok Lányok :)

Hogy vagytok?

Hajni nálatok minden rendben? Tündi,Niki,Többiek?

Pont ma gondoltam,hogy Jucinak már megszületett a Babája,Hajni van soron ugye?

Remélem mindenkivel minden rendben!

175. juci23
2010. jan. 10. 15:51

Én nem jártam szülés előkészítőre,viszont tornára akartam. De valahogy nem jött össze. Lustaság... :) Amúgy a januári Kismama újságban van cikk a soproni szülészetről.

Milyen jó érzés is volt érezni a pocaklakó bulizását. Imádtam. :) De mikor bordán talált... :o

174. hajini (válaszként erre: 173. - Tundchen)
2010. jan. 10. 10:36
én szívesen szülnék akkor:)
2010. jan. 10. 08:17

Igen, hétfőn 3kor és szülőszobát nézünk... remélem, nem szül éppen senki és sikerül megnézni, nagyon kíváncsi vagyok.

Örülök, hogy mozog a baba! :)

172. xlnt
2010. jan. 9. 17:04
Tündi ugye most hétfőn 3-kor lesz a szülés előkészítő? Nem vagyok benne biztos... :S Amúgy a 19. hét óta már érzem Babóka mozgását, úh megnyugodtam - most is épp bulizik odabenn! :)
2010. jan. 9. 16:39
3500 ft
2010. jan. 9. 14:00

Sziasztok!

Meg tudná nekem valaki mondani mennyibe kerül a szülésfelkészítő tanfolyam?

Köszi

2010. jan. 4. 09:12

Sziasztok én mindkét gyermekemmel reggel fél 8 és 3/4 8 között mentem oda és akkor már gépre is raktak,nem volt belöle gond és a dokimat is mindig elértem nem kellett utána futkoznom.de én most is igy csinálnám.minél elöbb odamenni,mert átlagban a kismamák ugy 8ra szoktak beérni én meg legelöször azt mondtam bejáros vagyok ami igaz is volt anno,és nem keveretek hanem egyszerre bevettek.

B.Ú.É.K.2010.

168. juci23 (válaszként erre: 167. - Angel1221)
2009. dec. 31. 19:27
Mostanában az van, hogy 10-ig szeretik megcsinálni a "bejárósokat", utána a bennfekvő kismamik jönnek sorra.
2009. dec. 29. 21:31

Sziasztok!

Kérdezzétek meg a nővéreket, én úgy emlékszem, hogy 2-ig lehet menni nst-re, én mindig dél után mentem és soha nem kellett várnom, de fél 2 után már nem nagyon örülnek... Szóval kérdezzetek rá, mert az előző terhességemnél 7 évvel ezelőtt én is rengeteget ott ültem feleslegesen!

166. f4804d75d9 (válaszként erre: 165. - Tundchen)
2009. dec. 29. 20:49
papír szerint igen,mi még ráérünk :)
2009. dec. 29. 15:18
Majd a 36ik héttől kell járni, ugye?
164. juci23 (válaszként erre: 163. - Hajini)
2009. dec. 29. 14:48
Az már igaz. Főleg, ha csak 2 gép van. Én mindig 9-10 körül mentem, gondoltam addigra elfogy a sok ember, de így utólag már tudom, az jár jobban, aki reggel 8 körül megy.
163. hajini
2009. dec. 29. 09:19

sziasztok!

a soproni nst maga a rémálom. annyit kellett várnom tegnap...

162. xlnt
2009. dec. 26. 12:17
Boldog Karácsonyt és még kellemesebb babavárást (vagy babázást) Mindenkinek! :)
161. juci23
2009. dec. 24. 11:26
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
2009. dec. 24. 10:43
Boldog karácsonyt!!!
159. hajini
2009. dec. 24. 08:54
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!
158. hajini (válaszként erre: 155. - Juci23)
2009. dec. 22. 09:17
gratulálok a babucihoz:)
157. Tundchen (válaszként erre: 155. - Juci23)
2009. dec. 22. 07:34
Én is gratulálok! Szebb lesz így a karácsony, tuti, bár fárasztóbb is. A legjobb az, hogy karácsonyra tényleg hazaértetek... :)
156. xlnt
2009. dec. 22. 07:27
Gratulálok Nektek! :) Szebb karácsonyi ajándékot nem is kaphattatok volna! :)
155. juci23
2009. dec. 21. 23:59

Sziasztok! Itt vagyok. Vagyunk. :) A kiirt időpont után vártak még egy hetet aztán kezdtek csak velem valamit. Csütörtök délelőtt kaptam próbaképp egy kis oxitocin infúziót,de mikor levették, elmúltak a fájások. Aztán délutánra visszatértek. Be is kellett mennem egyből (4-fél 5 körül) a szülőszobára, mert nem tudtuk mire számítsunk, mivel ő már a harmadik. Gyorsan sűrűsödtek a fájások,és fél 8-kor megszületett a kis Maja baba. 3680 g és 50 cm. Gyönyörű sötét haja van,tisztára mint a nővérének volt. Ma jöttünk haza. Szerencsére szopikázik rendesen,mondjuk cicin aludni jobban szeret. :) A tesók nagyon imádják.

Remélem Ti jól vagytok, és növesztitek a pocakot.

Jó éjszakát Mindenkinek, ha lesz időm még jelentkezem.

154. Tundchen (válaszként erre: 153. - Xlnt)
2009. dec. 21. 09:27
Már biztos! Egy hete hétfőn írta, hogy már benn kell maradnia a kórházba... ennyi sokat nem hagynak az embernek ráhúzni, az tuti... :)
153. xlnt
2009. dec. 21. 09:00
Mindenképp rakj fel képeket, kíváncsian várjuk! :) Vajon Juci megszült már? Eléggé csöndben van az utóbbi időben... :)
152. hajini (válaszként erre: 151. - Xlnt)
2009. dec. 20. 11:02

biztos nektek is nagy élmény volt:)

nálunk a lánynév lett volna necces:) de szerencsére Milánunk lesz!!!

én néha már érzem az összehúzódásokat, remélem azért kitartok január közepéig legalább.

ma kész lett a kiságy:) délután feltesszük a baldachint és kész a szoba:) majd rakok fel képeket:)

szép, havas hétvégét

151. xlnt
2009. dec. 19. 11:22
És Hajni tényleg kicsit zombis volt még! :D de olyan aranyos így is! :))) Kaptunk ajándék képet, úgy felhúzza a lábait rajta, hogy egy tökéletes golyót formáz... :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook