Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat (beszélgetés)
Sziasztok :)
Tök jó,hogy írtatok :)
Bogi vagyok amúgy:) Sajnos nem tudjuk a nemét még,szemérmes a Pici,múlt héten el volt foglalva valamivel nagyon a pocakban :)
de úgyis vissza kell mennem,mert a doki látott valami tágulatot a vesén,úgyhogy két hét múlva kontroll lesz,hátha akkor bátrabb lesz a Baba :)
Mikorra vagy kiírva kb?
Ja,ma volt nálunk az 1.szüléselőkészítős nap,őssejtezés volt,meg védőnő,meg a Peitl :) persze elkéstünk... :)
Tündi tudom fiút vár,Hajni is,no és Te? (lehet,h írtad,akkor bocsi :) )
:D hát igen, "Szelli" durván nyomta - érdekes módon csak a Kispapák törölgették a homlokukat, mintha nekik kéne végigcsinálni... :D Nálunk anyukám jön be - a védőnő figyelmeztetése ellenére :) (igaz Veszprém megye másik végéből kell ideérnie), addig Apuka bevállalta a felügyeletet. Meg is kérdeztük utána a szülésznőt: lehet cserélni: apuka bejön, anyum leváltja a durvább részeknél, és a 2 órás megfigyelésre (mire eltakarítják a vért) visszamehet apuka. Semmi akadálya nincs, azt mondták. :)
Igen, vállig érő haj, fekete pulcsi + egy aznap a munkától kissé meggyötört férj... :)
g04toda (keresztnév híján) :) - tudod már a nemét? mi akár még együtt is szülhetünk ahogy néztem... :)
Sziasztok!
A hétfői szüléselőkészítő nekem is tetszett, bár a férjem eléggé besokkolt "Szelli" szülésvideójától és most már biztos benne, hogy kimegy a szülésről, ha az események a végükhöz közelednek. Megértem, nem is erőltetném, még azért is izguljak, mert rosszul lesz? :D
Én barna csíkos pulcsiban voltam, szemüvegben és hosszú hajam van, csak fel volt kötve copfba. Férjem is ott volt. Azt hiszem, hogy én sejtem, ti kik voltatok! :D Kb vállig érő hajad van?
Én ma voltam UH-n, minden rendben van. Baba másfél kiló, megfelel a 30 hetes értékeknek mindene és jól van. Csak fotózkodni nem volt kedve, elforgatta a fejét, odatette az arca elé a kis kezét, úgyhogy sajnos nincs róla portrém. :(
Sziasztok - már napok óta be akartam nézni, csak most értem ide. A hétfői szülés-előkészítő tök jó volt (szülőszoba látogatás+videó a szülésről)! :) A férjem azt mondta, nagyon megérte elmenni, így legalább összefüggéseiben látja a történéseket. Bár még mindig nem akar bejönni a szülésre, de nem is erőltetem. :) Viszont Tündi még mindig nem tudom, ki vagy... :(
Amúgy jól vagyunk - Máté fiúnk rugdos ezerrel - kedden voltunk a kórházban UH-n, ismételten megbizonyosodhattunk, hogy igen, fiú. :) Viszont a doki most szólt, hogy a méhlepényem mélyebben tapadt meg, majd ellenőrizzük...?! Mindenesetre ha vérzek, para van. Nem tudom, hogy ezen mennyire kéne aggódnom, de most inkább a gyerekszobát tervezgetem. :D
Ennyi helyzetjelentés fért bele - Többiekkel mi van? :)
Sziasztok Lányok :)
Hogy vagytok?
Hajni nálatok minden rendben? Tündi,Niki,Többiek?
Pont ma gondoltam,hogy Jucinak már megszületett a Babája,Hajni van soron ugye?
Remélem mindenkivel minden rendben!
Én nem jártam szülés előkészítőre,viszont tornára akartam. De valahogy nem jött össze. Lustaság... :) Amúgy a januári Kismama újságban van cikk a soproni szülészetről.
Milyen jó érzés is volt érezni a pocaklakó bulizását. Imádtam. :) De mikor bordán talált... :o
Igen, hétfőn 3kor és szülőszobát nézünk... remélem, nem szül éppen senki és sikerül megnézni, nagyon kíváncsi vagyok.
Örülök, hogy mozog a baba! :)
Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani mennyibe kerül a szülésfelkészítő tanfolyam?
Köszi
Sziasztok én mindkét gyermekemmel reggel fél 8 és 3/4 8 között mentem oda és akkor már gépre is raktak,nem volt belöle gond és a dokimat is mindig elértem nem kellett utána futkoznom.de én most is igy csinálnám.minél elöbb odamenni,mert átlagban a kismamák ugy 8ra szoktak beérni én meg legelöször azt mondtam bejáros vagyok ami igaz is volt anno,és nem keveretek hanem egyszerre bevettek.
B.Ú.É.K.2010.
Sziasztok!
Kérdezzétek meg a nővéreket, én úgy emlékszem, hogy 2-ig lehet menni nst-re, én mindig dél után mentem és soha nem kellett várnom, de fél 2 után már nem nagyon örülnek... Szóval kérdezzetek rá, mert az előző terhességemnél 7 évvel ezelőtt én is rengeteget ott ültem feleslegesen!
sziasztok!
a soproni nst maga a rémálom. annyit kellett várnom tegnap...
Sziasztok! Itt vagyok. Vagyunk. :) A kiirt időpont után vártak még egy hetet aztán kezdtek csak velem valamit. Csütörtök délelőtt kaptam próbaképp egy kis oxitocin infúziót,de mikor levették, elmúltak a fájások. Aztán délutánra visszatértek. Be is kellett mennem egyből (4-fél 5 körül) a szülőszobára, mert nem tudtuk mire számítsunk, mivel ő már a harmadik. Gyorsan sűrűsödtek a fájások,és fél 8-kor megszületett a kis Maja baba. 3680 g és 50 cm. Gyönyörű sötét haja van,tisztára mint a nővérének volt. Ma jöttünk haza. Szerencsére szopikázik rendesen,mondjuk cicin aludni jobban szeret. :) A tesók nagyon imádják.
Remélem Ti jól vagytok, és növesztitek a pocakot.
Jó éjszakát Mindenkinek, ha lesz időm még jelentkezem.
biztos nektek is nagy élmény volt:)
nálunk a lánynév lett volna necces:) de szerencsére Milánunk lesz!!!
én néha már érzem az összehúzódásokat, remélem azért kitartok január közepéig legalább.
ma kész lett a kiságy:) délután feltesszük a baldachint és kész a szoba:) majd rakok fel képeket:)
szép, havas hétvégét
További ajánlott fórumok:
- Szolnoki nőgyógyászt keresek terhesgondozáshoz és szüléshez!
- Sopronban (jó és lelkiismeretes) nőgyógyászt tudtok ajánlani?
- Sopronban keresek megbízható nőgyógyászt! Segítsetek!
- 10 hetes kismama vagyok, nőgyógyásznál már voltam. Terhesgondozásra kell mennem vagy közvetlenül a védőnőhöz?
- Budapesten ismersz jó nőgyógyász-onkológust, aki végez terhesgondozást, vezet le szülést? Hova érdemes menni?
- Tudnátok jó és megbízható nőgyógyászt ajánlani Sopronban?