Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat (beszélgetés)
Hú, azért izgalmas lehet, így a végén! :) Én azt hittem, ha teherbe esek, végig fogom parázni az egészet a szüléstől - hát egyelőre még semmi, de hol vagyok még tőle... :)
Én most vagyok nyugodt, lehet, pár hét múlva már parázok... :)
nagyon szeretnék már túl lenni rajta. eddig paráztam, de a tegnapi ask után teljesen megnyugodtam-meg nem mondom miért.
Köszi, ez jó tipp! Majd én is korán megyek, bár még van addig pár hetem.
Remélem, megindul nálad a szülés, tök izgi! Tartassz tőle, vagy már várod?
szia! kell vinni vizeletet, ott megmérik a súlyodat, vérnyomást. érdemes korán v későn menni. én 7-15körül szoktam menni, akkor általában nincs még senki. 8 körül tömeg van.
mára vagyok kiírva. semmi jele, h szülnék :(
holnap újabb magzatvíz vizsgálat, hátha attól beindul...
Hajni, NST az hogy van? Hánytól lehet menni? Csak napot mondanak majd, hogy melyik napon kell menni? Kell vinni oda vizeletet? Ma voltam utoljára a védőnőnél és azt mondta, majd az NST-n intézik a továbbiakat is, hogy súly, vérnyomás, stb. Most összezavart, eddig azt hittem, hogy csak megyek majd oda is, mint UH-ra.
Én mindkettőt használom amúgy. Bár a vaterát jobban. Valahogy nincs mindkét helyen mindig az, amit keresek. Pl teszveszről vettem szoptatós párnát.
Hát nagyon szorítok Hajni, hogy mielőbb megölelhesd a babád! :) De jó lehet már ott tartani! :) Amúgy a nagynéném is TeszVeszes, de én még nem használtam annyit, hogy látnám a különbséget - szép lassan azért belemerülök! :)
én is imádom a vaterát de a teszvesz jobb. sztem:)
sziasztok!
Ma nézett a dokim méhszájat, végre 1 ujjnyira nyitva vagyok:)
az ASK nem egy álom. minden oké volt, szép tiszta a vizem, baba jól van, méhlepényem érett. kicsit véreztem is a vizsgálat alatt, de itthon semmi.
Holnap NST, péntek ASK addig, míg meg nem szülök. . .
Én rengeteg dolgot a vateráról vettem! Babának nagyon sok ruhát, rengeteg könyvet, volt, hogy apumnak telefonra előlapot, más most nem jut az eszembe. Szóval én ajánlom nagyon!
Kengurut mi kaptunk rokonoktól, de kicsit szkeptikus vagyok vele - a neten mindenhol a hordozókendőt istenítik. Mellesleg akitől kaptuk az is azt mondta, hogy egyszer használták a kengurut (pedig Chicco), aztán áttértek a kendőre... szval passz. Csak gondoltam leírom. ;) De a Vaterát ajánlom, bár én még tényleg csak tapogatózom - egyszer a védőnőnél találkoztam egy kismamával - azt mondta, ők kb mindent onnan rendeltek meg. :)
akkor azt hiszem én is felbátorodom :) én meg kengurut néztem ki a vaterán :)
Én még friss Vaterás vagyok - hétfőn kaptam meg az első vásárlásom, egy rácsvédőt a kiságyra! :)
Én meg a vaterán és teszveszen vettem egy csomó tök jó rucit. Érdemes a ruhacsomagokat nézegetni, ott jobban jön ki a posta. Ezt a Baby Shop-ot én nem is ismerem, megnézem majd, de jó!
Nekem magától nem fáj, csak ha sétálok - még gyaloglásnak se mondanám, mert csak andalogni tudok, mert fél perc után elkezd szúrni a hasam alja... :S
A Baby Shopba majd benézek, már egy csomószor elmentem mellette, de vhogy kimaradt. A használt ruha nem akadály - anyukám olyan édes ruhákat turkál Veszprémben, hogy elolvadok tőlük! :)
Nekem is fáj néha a pocakom,szedek Mg-citrátot,de nem vészes.Több helyen olvastam,hogy ezek vmilyen X-Y kontrakciók,aminek a lényege,hogy már most készül a szülésre a méhünk,és normális,ha pár percen belül elmúlik.
A cukorterhelés tök jó (leszámítva,hogy kétszer böknek),citromlével sima limonádé a lötty :)
A Moma szerintem is az egyik legolcsóbb,a Brendonnak arcátlanul magas árai vannak...
Talán még az Ikva áruház melletti Baby Shop jó,használt ruhák,de nagyon jó minőségben,árban.:)
Nekem csütörtökön lesz ultrahang :)
A Momában lévő olcsóbb, mint a Brendon, mi sok mindent ott vettünk. Mást én nem nagyon tudok... :(
Sziasztok! Én pénteken megyek a cukorterhelésre, jövő szerdán meg UH-ra. Jól vagyunk, sokat mocorog Mátéka, de azért néha tud fájni az alhasam... :S Velem kb. egyidősek (Bogi, Kittyke) ez normális? Múlt pénteken meg benéztünk a BabyCenterbe (MOMA), és legszívesebben felvásároltam volna az egész üzletet! :D Tudtok jó baba boltokat a környéken?
meg is indítják a szülést?
De izgi! Bár tartanék már én is ott! Bár most már felgyorsultak az események, meg a napok nálam is... :)
helló! még 2 nap. Holnap ASK és remélem szülünk:)
megvolt nekem is a cukorterhelés :)
nekem nagyon ízlett a limonádé :) előre is mehettem,az érték is rendben van.
Csütörtökön UH :)
Hajni? Hol tartasz? hogy vagy?
Többiek? Hogy vagytok?
Hahó csajok! Sehol senki? Kivel mi újság?
Ugye? Nekem is ez volt a tapasztalatom, pedig sokan riogattak előtte... én már nem hallgatok senkire inkább, aki csak úgy kérdés nélkül elém nyomja a véleményét... :D
Ma voltam a cukor terheléses vérvételen,egyáltalán nem gáz az a lötty.Vittem citrált és mondták annyit tegyek bele amenyit akarok,és így olyan volt mind egy kicsit elcukrozott limonádé.Csak a menyiség sok egy kicsit de ki lehet bírni.Meg is van az eredmény igaz ma már nem mentem vissza érte,majd hétfőn.
Le is kopogom, nekem ilyen még nem volt, de gondolom, ezek tényleg már az utolsó hetek "szépségei"... :)
és egyre rosszabb lesz:) nekem volt olyan, h meg se birtam mozdulni, mert úgy feküdt a baba.
Én is irodában ültem, bírható volt! Csak kb két hete fáj úgy a hátam, hogy nem bírok egy helyben ülni sokáig... :( Azt hiszem, ez már megmarad...
Hát akkor majd meglátom én is... :) igaz, hogy irodában ülök 8 órát, de még nincs tapasztalatom, milyen lesz később, nagyobb pocakkal.
További ajánlott fórumok: