Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat fórum

Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat (beszélgetés)

❮❮ ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... ❯❯
240. hajini
2010. jan. 22. 11:59
én jobban keresek, mióta táppénzen vagyok. letelt a 15 nap, amit a cég fizet, utána tök jól kaptam, nem kellett megszakadnom, mászkálnom esőbe... én örülök, h nem dolgoztam sokáig:)
2010. jan. 22. 11:55

Én a héten hagytam abba, a 32ik hetet taposom. Párszor még bemegyek pár órát. Igazából még mentem volna január végéig, de nem engedték, hogy 4 órákba járjak be, én meg nem tudok napi 9ben, nálunk annyi a munkaidő... :s

Csak fáradtabb vagyok, meg már a hátam is fáj, de én bírtam eddig elég jól.

238. hajini
2010. jan. 22. 11:43
én októberig dolgoztam, de élég is volt.
237. xlnt
2010. jan. 22. 11:22
Halihó! Ki meddig dolgozik / dolgozott a terhessége alatt? Mikor azt mondom, hogy én a 36.-ig szeretnék, mindenki kinevet, hogy addig úgyse fogok... Mik a tapasztalatok?
236. Rebi80 (válaszként erre: 231. - Somhel)
2010. jan. 21. 19:39

Sziasztok!Jo azért egy kis jót olvasni...:)

Gratulálok a babádhoz!

235. juci23
2010. jan. 21. 19:16

Sziasztok!

Napi 2 pelust adnak, tehát kell vinni, ha egész nap kint van a pici. Ruha nem kell, algo-t nem tudom, nekem nem kellett, hashajtót adnak (na az kellett). Nekem ugye nem volt fogadott dokim,és a Benedek sincs még a topon, igaz,kicsit hülyén is éreztem magam emiatt, de nem adtam semmit.Mondjuk anyagilag is épp úgy állunk, hogy a férjemnek dec. eleje óta nincs munkája... :( De talán most!

Mit szóltok ehhez a "szép" hóeséshez? Én UTÁLOM!!!

2010. jan. 21. 17:54

mikor én szültem akkor vinni kellett pelust mert akorház csak 4 db-ot adott összesen az ott tartozkodásra.

a nővérek és védőnők nagyon rendesek,nekem az ÉVA segitett mindenben őt tudom ajánlani.kleopátrsá vöröses haja van és mély hangja,de szive -lelke a kisbaba.őt ajánlom nagyon nektek.puszi Anett

2010. jan. 21. 16:58
Aha, értem! Igazából mindegy nekem, csak úgy nem akarok járni, hogy nem viszek, de kellett volna... :)
232. somhel
2010. jan. 21. 16:36
A pelusról meg annyit, hogy ha visztek magatokkal és ti teszitek tisztába a babát akkor az lesz rajta, ha nem akkor bent a csecsemőosztályon a kórházit kapja :)
231. somhel (válaszként erre: 228. - Xlnt)
2010. jan. 21. 16:34

Heló csajok!

Ne aggódjatok a soproni kórházban elég rendesek a nővérek a gyerekágyas részen...én 3 hónapja szültem és az első napokban maguktól jöttek kérdezni folyton h kell e fájdalomcsillapító

;)

230. xlnt
2010. jan. 21. 14:46
KÖSZI!!! :)
229. Tundchen (válaszként erre: 228. - Xlnt)
2010. jan. 21. 14:25
Még aznap! :) Reggel voltunk, 1től meg lehetett menni az eredményért... :)
228. xlnt
2010. jan. 21. 14:17
Jó ilyen "vigyünk gyógyszert" rutinokról hallani - eszembe nem jutott volna... :S Ja és kérlek válaszoljon vki, hogy a terheléses vércukor vizsgálatnak mennyi idő alatt van meg az eredménye?
2010. jan. 21. 12:05

addig amig minden rendben van mindegy van e orvosod vagy sem de ha baj van mint nálam akor már teljesen mndegy hol és ki a dokid.

sajna én ennek szenvedem a mai napig is a bánatát és az elkeseredetségét.nehéz nagyon nehéz,de mindenkinek sok sok örömöt és tényleg ez legyen a legnagyobbik baj hogy ki kinél szüljön,mindenkien kitartásés boldog babázást is.

puszi Anett

226. hajini (válaszként erre: 225. - F4804d75d9)
2010. jan. 21. 10:52
a baba kap rucit, csak hazahozni kell vinni:) a gyógyszert nekem is mondták, h vigyek...
2010. jan. 21. 09:59
A babás fórumon olvastam,hogy algopyrint vigyünk magunkkal,mert sok helyen egy szemet adnak egész napra,és jobb,ha van nálunk,ha esetleg szedni kell. A baba kap ott valami kisruhát,vagy sajátban lehet?
224. Tundchen (válaszként erre: 223. - Hajini)
2010. jan. 21. 09:19

A másikra... hogy ott a baba abba a pelusba "kerül-e", amit viszünk neki, vagy van a kórházban eldobható pelus. De akkor ezek szerint az úgysem lesz elég, ami ott van.

De ezt majd megtudjuk tőled... :D

223. hajini (válaszként erre: 222. - Tundchen)
2010. jan. 21. 09:11

milyen pelire gondolsz? pamutra v másikra? én a biztonség kedvéért viszek, kitudja ott milyen van, de állitólag minden szobába tesznek pár db-ot.

már csak 7 nap.áááááá

222. Tundchen (válaszként erre: 221. - Xlnt)
2010. jan. 20. 20:35

Valahogy én is így gondolom... :)

Amikor hazajöttünk a múltkor a szüléselőkészítő tanfolyamról (ahol a szülésznő mondta, hogy már biztos mindenünk be van pakolva a szülésre és mindenki csak nézett rá furán), férjem mondta, hogy pakoljunk akkor össze. Kb egy wc papírt tudtunk volna betenni a táskába, meg egy törölközőt... :) Na, azóta legalább szereztem papucsot, meg vettem hálóinget... :) Lassan azért összerakom, így a 32ik héten.

Pelenkát nekünk kell vinni a kórházba, vagy kapunk ott?

221. xlnt (válaszként erre: 213. - Tundchen)
2010. jan. 20. 19:25
Ja és én nem adnék pénzt, ha nem fogadtam meg a dokit - elég hálapénz szaga van, és attól a falra mászok. :) Te azért fizeted a TB-t, hogy normálisan ellássanak a kórházban, ez a munkájuk - ezért is akadtam ki, hogy a Karazma azzal küldte el a Hajnit, hogy nem az ő betege. Sztem ha kórház, mindenkit kötelesek ellátni. Max. ha tényleg elégedett vagyok (de csak akkor), vinnék ajándék csomagot. :)
220. xlnt
2010. jan. 20. 19:21
A terheléses vércukor vizsgálatnak még aznap megvan az eredménye? vagy ha nem, mennyit kell várni? És szerintetek hányadik hétre érdemes összepakolni a kórházi csomagot? A múltkor a védőnő 25.-30. hétről beszélt, amin kibuktam... :)
219. Tundchen (válaszként erre: 217. - Xlnt)
2010. jan. 20. 12:59

Igen, ez így van!

Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más a fontos, mindenki mindent más szögből néz, jó is, hogy több a doki, nem csak egy, mindenkinek úgysem jó ugyanaz! Ezért is nem szeretem az olyan fórumokat, ahol sokan csak a saját véleményüket hajtják.

Viszont jó, hogy kicsit felpörgött ez a fórum! :D

218. f4804d75d9 (válaszként erre: 217. - Xlnt)
2010. jan. 20. 11:18
ezek nagyon jó hírek :) akkor csak Mg kell :)
217. xlnt
2010. jan. 20. 11:17
zárt méhszáj (minden ok) - emelnem kell a Magnézium adagot. És megint megbizonyosodtam, hogy a Hidas a nekem való doki! :) Annyira kedves, alapos és mindent elmond! Sztem tök mindegy ki-mit mond melyik orvosról - a lényeg, hogy a kismama maximálisan megbízzon benne! :)
216. xlnt
2010. jan. 20. 09:31
Köszi a gyors választ - én is szedek napi 3 MagneB6-ot... de most indulok a dokihoz, majd mondom neki.
215. f4804d75d9 (válaszként erre: 214. - Xlnt)
2010. jan. 20. 09:07

Nekem csak egyik éjjel keményedett a pocóm,de MagneB6-ot szedek,elmúlt,valószínű a front is közrejátszott.

Idősebbek mondták,hogy vigyázni kell,nehogy a méhszáj nyíljon ki,mert a keményedés,meg görcsök lehetnek ennek a jelei,szólj a dokidnak sztem!

214. xlnt
2010. jan. 20. 08:41
Üdv az újaknak! :) Hajni meg kitartás! :) Már csak 8 nap! :)Anyta28 - én is még csak 2 és fél éve lakom Sopronban - végre egy sorstárs... :) Írj majd még a kórházi tapasztalataidról. Nekem is elvileg jövő héten lesz a cukorterhelés... :S vasárnap kezdem a 24. hetet, viszont ma megyek terhesgondozóba, ott majd biztos megmondják pontosan. Olyan gondom viszont van, hogy ha gyalogolok/sétálok, mindig görcsöl az alhasam. Nem olyan vészes, inkább csak lassítanom kell, de másnak is van/volt ez? Normális?
2010. jan. 19. 18:35
Viszont én meg azt nem tudom, hogy ha nem fogadunk dokit, mit illik vinni ajándékba, vagy mennyit illik ilyenkor adni annak, akinél szültünk? Persze, függ attól is, az ember mennyire elégedett, de erről mit gondoltok?
2010. jan. 19. 18:34

Azt hiszem, én sem fogadok dokit. Nem lennék ellene, de így, hogy nincs semmi gondom (lekopogom gyorsan), csak eljárok a kötelező vizsgálatokra, meg terhesgondozásra, nem nagyon tudom eldönteni, hogy "krízishelyzetben" melyik dokival járnék jobban. Mármint hogy mások véleménye alapján nem mernék dönteni (volt már, hogy megjártam), de nekem meg nem volt alkalmam saját véleményt alkotni.

Majd megosztom a tapasztalataim március végén... :)

2010. jan. 19. 18:17
A citromlétől ihatóbb lett az a cukros lötty. Amúgy nem vészes, nálam inkább a mennyiséggel volt baj, nem az ízzel, nem nagyon fért az a 3-4 dl már a végén sehová, majdnem a fülemen folyt ki... :)
❮❮ ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook