Segítsünk egymásnak fogyni! (beszélgetés)
Bárcsak úgy lenne:)
De hogy sajnálom, megbeszéltük, hogy együtt isszuk meg!
Szép napot!
Én mára megint fogytam fél kilót, hihetetlen!!!!
Hurrá:DDDDDDDDDDD
Jó reggelt Mindenkinek és jó hétvégét!
Mostanában nincs valami nagy aktívitás itt:S Tessék sokat írogatni:)
Cupp
Én csak finomat tudok készíteni:)
Nem fogsz benne csalódni!
Köszi!
Oké, már csomagolom is:)
Sziasztok!
Én is köszi:)
Ma 2 tortát is kellett sütnöm, mert a gyerkőceimnek majdnem egyszerre van a szülinapjuk és a névnapjuk, és egyszerre szoktuk tartani.
Sütöttem egy csokoládé, és egy málnás túrótortát, természetesen mind a ketőtt ímádom:)
De ezzel a lendülettel ki is hagyom!
Majd megeszek egy N. rudit:DDDDDDD
Kitartás mindenkinek!
Köszi!
Velem is sokáig az volt a baj, hogy jött a nyár szépen lefogytam. Aztán mikor jött a tél, megint elkezdtem hízni, és ezt évekig így csináltam. Nyárra fogyás, télre hízás.
De most sokkal több erőt érzek magamban, már csak azért is mert ilyenre még nem volt példa nálam, hogy ennyit vártam volna, hogy foggyak, ilyenkorra már mindig feladtam!
Meg mivel lecserélődött a ruhatáram, is nincs mit tenni:)
Köszönöm, úgy van ahogy Erzsi írja :)
Nagy erőt ad!!! :)
Köszi!
Így van fel a fejjel!!!!
Én mikor kezdtem, könnyebb volt úgy hogy rögtön az első naptól úgy kajáltam ahogy a diéta írja, mert én meg olyan vagyok, ha még megengedek magamnak mellette ezt azt, akkor vissza esek.
És így a napok múlásával, egyre erősebb lettem és rögtön el is kezdtem fogyni, na akkor az még több erőt adott, most meg már nincs megállás!
Persze amikor bekövetkezik egy ilyen időszak, hogy, hiába tartok be mindent, és ennek ellenére semmi fogyás, az engem is rosszul érint, de muszáj kitartani!!!
Mert ez is egy próba ilyenkor derűl ki, hogy igazán akarok-e váltani, vagy csak pillanatnyi felindulás volt az egész.
De ez is olyan mint az élet, hogy amig minden rendben addig tök boldogok vagyunk, aztán jönnek olyan időszakok, amikor meg rossz történik.
De attól is csak erősebbek leszünk!
Egyszer fent, egyszer lent.
De olyan soha sincs, hogy csak lent.
Szóval fel a fejjel.
Bárki le tud fogyni, ha van elég kitartása!
És te is meg tudod csinálni!
Szóval hajrá!
Szia Köszi!
Én most épp antibiotikum kúrán vagyok. De jobban vagyok, én is:)
Ennek nagyon örülök!!!! Szuper!!! :)
Pár nap, összeszedem magam és folytatom, addig sem zabálok, de most nem menne egyből :S
Sziasztok!
Lidérc!Gratulálok!Akkor én sem"csüggedek",h.már két hete stagnál a súlyom....hátha beindul újra a fogyás...azt hiszem most már megmaradok,ami a megfázásom,lázam illeti...:)Te hogy vagy?
Sziasztok!
Csajok csoda történt, fogytam!!!!!!!!!!!
7 hét szünet után, végre!!!!
Reggel ráálltam a mérlegre, és 1 kilóval kevesebbet mutatott!
Hurrá, hurrá, hurrá!!!!!!!!!!!!!!!
Látod MMaya előbb utóbb beindul, ne add fel!!!!!
Na megyek alukálni, mert rég volt 7 óra!
Jó éjszakát!
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Fogyni vágyók, kevés kitartással, ide, segítsünk egymásnak..