Segítsünk egymásnak fogyni! (beszélgetés)
Na azért!!!
És különben is nem hiszem, hogy magaddal vihetnéd ezt a szexis baby-dollt a zárdába:DDDDDDDDDDDDD
Ez már megint milyen megnyílvánulás????????????
Mi az hogy apáca leszel?
Ügyes voltál lidérc!
happy!Tuti nagyon sok pasi összetenné a két kezét,ha egyátallán csak rájuk pillantanál...:)
Megyek is aludni,mert holnap megint hajnalban kelek:((Pussz!
Nagyon ügyi voltál, hogy csak egy light colát ittál:)
A mekis sültkrumpli teljesen más mint amit otthon ki lehet sütni, megértem a kislányod, hogy úgy ízlett neki!
Jaj ne mond már hogy senkinek sem kellesz!!!!!!
Ezt én nem hiszem el!!!!!!!
Sziasztok!
Itt vagyok, és nagyon ügyes voltam semmit nem ettem a mekiben. Még egy falat krumplit sem!!!!
A kislányom kért egy Happy Meal menűt, abból csak a krumplit ette meg, a sajtburgert elajándékoztam, aztán a kislányom kért még krumplit, vettem neki megint azt meg képzeljétek ilyet még nem is láttam! Megkapta a szelet tortáját és a tortakrémbe mártogatta a sültkrumplit, mintha ketchup lenne, és így ette meg a tortát:DDDDDDDDDDD
Én egy light colát ittam!
Szia!
Majd csak 3-ra megyünk, de előtte jól bekajálok itthon, szóval nem lesz baj!
Sziasztok!
Lidérc!Remélem ügyes voltál,és nem ettél a szülinapi partin,semmi olyat,amit nem szabad:DDEngem 3 kg nem akar"elhagyni":))
Happy!Biztos találsz Pesten valami olyat,ami belefér a diétádba:DDTalálkozol a barátoddal is?:)
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Fogyni vágyók, kevés kitartással, ide, segítsünk egymásnak..