Segítsünk egymásnak fogyni! (beszélgetés)
Sziasztok!
Egy kis névváltozás történt, de itt vagyok!:D Reggel a hoxa vmiért törölte a regisztrációm:S Kezdhetem újra még a naplómat is:S
A megérzéseim nekem sem valami jók...:(Nálam is volt olyan,h tök jól éreztem magam a bőrömben,nagy lelkesen rááltam a mérlegre,és 2(!)kgal többet mutatott,mint azelőtt pár nappal...:((
Szóval ne parázz,diétázz:D
Mondjuk nem tudom minek idegeskedem emiatt, mert ilyen már többször előfurdult mióta csinálom a diétát. Csak az bosszant, hogy tegnap mikor felkeltem és a tükör elé álltam, komolyan tökre megvoltam magammal elégedve, és ez ritka nálam!!!!!!!!!
Erre ráállok a mérlegre és tessék!
Rosszak a megérzéseim!
!
Sziasztok!
Ne szomorkodj a plusz kg miatt...:)Tudom elcsépelt dolog,de nem lehet,h.folyadékot tart valami végett vissza a szervezeted?
Lehet Réka tornái olyan hatásossak voltak számodra,h.az első után mindjárt izmosodtál is:D:D(persze ilyen sajnos nem létezik:()
Jó reggelt!
Sajna az a kiló még mindig rajtam van, de miért?????????????:(
Ügyes vagy!
Jó éjszakát:)
Akkor már tényleg jobban lehetsz:)Én meg fáradt és szerintem lassan elmegyek aludni(és holnap végre valami finomat fogok enni...:D)
Most már elmondhatom,h.végigcsináltam a folyadéknapom:DSzupi!:D
Jó éjszakát:)
Én már kóstoltam a kenyerét, kalácsát, kakaós kókuszos, vaniliás mazsolás kekszét, somlóiját, pudingjait és a túrórudiját, (persze nem azt ami a lábai közt van:DDDDDDDDDD)
Én hullahoppoztam 1 órát.
Nálunk van egy Update pékség,ott minden van...csak drágább,mintha a hiperekbe venném meg...:(Hipermarketekbe én eddig csak somlóit láttam"tőle"...(mármint nasit)
Most értem haza hastáncról...Már nagyon jó volt kicsit mozogni...:D
Tiramisuja is van, ezt nem is tudtam!
Én is csak ritkán veszek ilyen nasikat, de akkor meg is érdemlem:)!
Vettem somlóit(igaz ezt már kostóltam)sajttortát(soha életemben nem ettem ilyet,úgyh.gondoltam itt az ideje kipróbálni:D),tiramisut...Nem lesz ez állandó,maradok nasiként a tejbezabinál,csak így az elején"muszáj"....:D
zabpelyhet is felszoktam főzni tejben,édesítővel...az is finom,mint a tejbezabi:D
Köszi!
Már jobban vagyok, ebből is tanultam, teli hassal nem állok neki legközelebb tornázni!
Nekem is van otthon zabkorpám, ha megkívánok egy kis tejbegrízt, ezzel tudom helyettesíteni és ettől nem hízok:)
Zabpelyhem is van, de abból még nem csináltam semmit. Ahoz még recepteket kell keresnem.
Viszont ma megkérdeztem a férjem, hogy karácsonyra vehetek-e magamnak legalább 1 Norbi bejglit, erre azt mondta, hogy még Norbi szaloncukrot is kaphatok:)
Nekem ízlenek a desszertjei, főleg a somlóija, igaz azért messze nem ilyan amit én készítek a családnak, de a célnak megfelel!
Mivel eldöntöttem,hogy Updatezek(már amennyire menni fog...)vettem pár u1es nasit a"norbiéknál",h.az első napok könnyebbek legyenek:DMeg zabpelyhet,zapkorpát...
Olvastam a naplód Lidérc!Remélem már jobban vagy!Bármilyen hihetetlen tegnap én is így jártam...(pedig csak 20 percet tornáztam...)Nekem a fekvés segített...Jobbulást!
Na,már meg is jöttem a"városnézésből":DVettem egy-két dolgot a holnap kezdődő új fogyimhoz:)Meg ámulattal nézegettem a kirakatokat(eléggé"hónap vége"van...:()
Lehet mégiscsak tornázok itthon is...De ez nem ígéret volt:D
Bár csak így lenne!
Az ilyen "városnézés" nekem is bejön:DDDDDDDD
Ügyes legyél:)Kitartás!Biztos lemegy azaz egy kg hamar(szerintem holnap a maihoz képest 1,5 kgal leszel kevesebb:D)
Nekem a mai sport:"városnézés"(vásárlás"álnve":D),este pedig hastánc:D
Szia!
Én még vagyok.
De most nagyon szomoró vagyok mert híztam 1 kilót. Pedig mindent jól csinálok!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Fogyni vágyók, kevés kitartással, ide, segítsünk egymásnak..