Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:) (beszélgetés)
Sziasztok!
Tegnapra csak egy RR3 30 perc felsőtest volt.
Én karra 1-1,5kg-os súlyt használok, a lábsúlyom meg 1,2kg-os. A 2kg-os elég nehz szerintem.
Nekem az van meg, amit a nagy fogyásban szereplő emberkékkel csinált. Nem tudom az melyik.
De nagyon szeretem:)
Ez nekem is tetszik, mindig mosolygom rajta:)
Kíváncsi leszek a véleményedre ha kipróbálod:)
Én is szoktam azon gondolkodni, hogy mi lenne ha néha a dt-et csinálnám, csak időnként:)
Ímádtam!
Szerintem ez jó ötlet!
Stia,
Nálam már az is nagy előrelépés, hogy ha már nincs kedvem Rékához, legalább valamit csináljak, és erre a DT nagyon jó. Én is megpróbálok minden nap 40 percet tornázni, pihenőnapra meg jó a DT. Egyébként le kéne magam mérni centiben is, mert a ruháimon érzek már így majd 1 hónap alatt, egy kis változást, de a mérleg még nem mozdult meg jelentősen. Ma egyébként RR2-t fogok csinálni.Most csinálom először...
darabja 2-2 kg..
de amig jártam aerobikra ott is 2 kg-os bokasúlyt használtam nem volt gond... tavaly bezárták a helyet... ezért fogok itthon tornázni.
Csak azért kérdezem,mert pl a Hervisben úgy tüntetik fel,hogy 2kg-os sú
lyzó,meg is veszik és otthon derül ki,hogy ez az összsúlya amúgy 1kg darabja.
de te majdnem az egészet megcsinálod egy nap :))
én meg még csak 20 percet naponta.
Igen!
Az jó nehéz lesz!
Nekem bőven elég az 1 kilós:)
A kart csinálom 2 kilós súlyzókkal.
Én 2 hónapja csinálom, mondhatni minden nap, és nekem már nagyon szépen alakulnak a kockácskák!
Lassan amöbázhatok rajtuk:DDDDDDDDDDDDD
Az jó drága, és hány kilós?
Én 1 kilóst vettem, és csak 1300 ft volt.
A hűha, engem is kiakaszt:DDDDDDDDDDDDDD
oké, fogom csinálni rendszeresen, remélem kicsit javulnak a bőr gondok tőle :)
köszi a választ!
és szerinted mennyi idő kell ahhoz, hogy látszódjon is, hogy tornázok? nyilván nem kockahasra gondolok, csak picit feszesedjen a combom, fenekem, mert most nagyon löttyedt, narancsbőrös vagyok.
A súlyommal nagy gond nincs hamár 5 kiló lemenne teljesen elégedett lennék...
További ajánlott fórumok:
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- Mit tettél ma önmagadért?...
- Aki csinálta már a Rubint Réka 20perces tornáját.Tapasztalat gyüjtés kinek vált be és ki csinája?
- Képes vagy önmagadért, nőként nemet mondani?
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!
- Rubint Réka napi 20perc mozgása hatásos?