Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:) (beszélgetés)
A bokasúlya csak jó lesz, én is használom minden torna alkalmával, végig rajtam van.
Az enyém is olyan amit bokára is és csuklóra is lehet tenni.
Sziasztok!
Múlt héten kezdtem Rékát. hétvégén nem tornázok csak hétköznap. sajnos csak napi 1 blokkra van időm! és nem is bírnék többet.
Bokasúlyom nincsen, de ma rendeltem 2040 Ft és kézre is csatolható :)
Remélem azért ennek a 20 percnek is lesz hatása...
Mit gondoltok?
Mondjuk jól érzem magam közben, nevtek is Rékán Hűhaa :DD, és már ezért is megéri:))
Sziasztok!
Ezzel, én is így vagyok!
Én ma csak az első 2 blokkot csináltam meg.
Szió:)
Nekem is hasonló a problémám.Én 2008 augusztusa óta tornázok Rékára és a combomból azóta 3,5cm ment csak le.Ha azt nézzük,hogy más fél éve már heti 4-5x csinálok comb gyakszikat,elég szar eredmény.
Bár nem hiszem,hogy a Réka torna a ludas,mert egy időben futottam is napi szinten és akkor sem darálódott a combom,szerintem ez alkati nálam.Mert máshol jelentősebb az eredmény centiben,pl derék és csípő.
Szia!
Én is szerettem a ducitréninget csinálni!
Sziasztok!
Ma ismét következik a R.R. 40 perces kazija:) A comg az nagyon szadi, nem szeretem, de muszály megcsinálni:)
Sziasztok!
Azt hiszem ma ismét rá veszem magam a combgyakorlatokra:SHétfő óta ma van az első nap,h.minden fájdalom nélkül tudok mozogni...:S:)
Sziasztok!
Ha már a combgyakorlatokról van szó egy bajom nekem is van.Még pedig az,hogy mióta RR-re tornázom pontosan 7 hónapja a combomból alig ment le vmi(kb 2cm).Inkább csak izmosodni,keményedni látom,érzem.
Sziasztok!
úgy látom nemcsak én nem szeretem a combgyakorlatokat.:-)
Pedig ma még hátra van 2szer 20perc!
Kitartás Mindenkinek!
Szia Ibus,
lassan-lassan ráveszem magam erre a kettőre is, most már megvan a RR2, és a RR3 is úgyhogy lehet válogatni :)) RR5-t nem találtam meg az oldalon, bár van bőven miből válogassak.
Sziasztok!
Tegnap megcsináltam Réka 2. kaziját, nagyon jó volt:)
Sziasztok!
Az utóbbi időben egy kicsit elhanyagoltam a combizomgyakorlatokat...Na,tegnapelőtt rávettem magam...Még ma is alig tudok menni,olyan izopmlázam van...!!!:S:(
Böbe szerintem a napi 20 perces combnak is nekiláthaszt mert nem olyan gyorsan végzi a gyakorlatokat mint a RR1 első 20 percében. Lassaban, nyugodtabban.
A RR4 felsőtestet meg próbáld úgy először hogy nem fogsz súlyzót, csak simán a kezeddel végzed a gyakorlatokat.
Szia!
Igaza van Anonimának, az a lényeg hogy csináld!
Kitartás!
Én 3 hete csinálom:)
De csak egyszer 20 perc megy...
Szia!
Én most fejeztem be.
Kemény az biztos, de előbb utóbb menni fog!
De a lényeg, hogy csinálsz valamit!
Én a RR1-et nem ismerem, de egész biztos az sem könnyű!
Kitartás!
További ajánlott fórumok:
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- Mit tettél ma önmagadért?...
- Aki csinálta már a Rubint Réka 20perces tornáját.Tapasztalat gyüjtés kinek vált be és ki csinája?
- Képes vagy önmagadért, nőként nemet mondani?
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!
- Rubint Réka napi 20perc mozgása hatásos?