Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Sziasztok! Úgy látom hogy nem annyira aktív most ez a fórum, de talán mégis benéz valaki... :) Mit tapasztaltatok, melyik Réka dvd a legegyszerűbb úgymond? Mert az Alakreformra nyomom a legtöbbet, de nekem még elég megterhelő, ezért nem is tudom végigcsinálni... Lehet, hogy egy másikkal kéne próbálkozni, ami viszont megy végig... Mit gondoltok? Köszi! :)
Szia!Nekem is az van tervben hogy futás meg Réka kombinálva.De most hogy ilyen vacak idő van a futás kizárva egy ideig...sajnos.
hopsz... nem ide akartam :/
Kicsit meghaltunk :D
No mivel múltkor megígértem, hogy hétfőtől újra fogyó, le is írom, mit ettem, mit mozogtam. Este jön a beszámoló. :D Csak hogy a kis lelkem tiszta legyen :)
jee futás :)) az nagyon jó sport, én ha futok akkor utána már tutti nincs erőm tornára is.Mondjuk szüneteltettem egy darabig, most állok lassan visza, és Rékával kombinálva remélem szép hatása lesz! :))
Ügyes vagy akkor nagyon, nekem 8 km álmomban sincs meg... :D
Sziasztok!Nem sok eredménnyel számolhatok be mert az előbb kezdtem el de a gyerekeknek hol ez kell hol azért hív, hogy éhes vagy szomjas csak anya nem tudjon tornázni...Szóval úgy döntöttem hogy jövőhéten úgyis délutános leszek és délelőtt ha a csjokat elvittem oviba utánna egyedűl leszek és nyugodtan izzaszthatom magam és akkor ha nem zavar senki megnézem meddig bírom.Akkor tudok írni beszámolót!Ma már úgyis lefutottam a 8 km-t.Még pár felülés és pihi mert hulla vagyok....
Majd megnézem, milyen van itthon. :)
Abból van több féle is, nehogy a cool-t ,mert attól lefagysz. Asszem ez vmi hot /chilis izzzé:o)
Ok!Mindenképp írok! Mindenkinek jó éjszakát.Megyek aludni mert holnap 4-kor kelek :-((((
Neked is! :))) Akkor holnap kérek/ünk ám beszámolót! :D
Ok! Majd írok holnap hogy mennyit bírtam!Neked további sok sikert a tornához!Jó éjszakát mindenkinek!!!
jav: mert nem volt több időm
Szia! Én 15 percet csináltam, mert volt időm, de arra már eléggé elfáradtam, bár kicsit még bírtam volna. Nem akarom egyszerre az egészet magamra erőltetni, inkább fokozatosan, hiszen nemrég kezdem a tornát és van súlyfeleslegem is, nem 2-3 kg. Szerintem a 20 perc tök jó, ha úgy csinálod! :)
:D Ez nagyon jó!:)
Ügyes vagy, hogy tornáztál.:)
Jó a lóbalzsam is? :O Mamám azzal kenegeti a fájós dolgait, úgyhogy van itthon sok. :D Paprikaolajat vettem én, de nem tekertem be eddig, de most akkor be fogom! Köszike! :D
:DDD Így igazodjon ki az ember! :DD
Szia!Én is most szereztem be az alakreform 1-et.Engem is az ösztönöz hogy mennyien végigcsinálják!!
Te hány percig csinálod?Én úgy gondoltam előszőr 20 perc és fokozatosan növelném..
Naribőrre ajánlom a lóbalzsamot vagy vmit, ami fűtő hatású +tekerd be magad folpackkal és úgy nyomasd, akkor pitty-putty elmenekülnek a gödröcskék:o)
[link]
XD- erről ennyit:o)
Túl vok a "B" hason, hááát, asszem érezni fogom, meg felsőtesteztem (azt már elég régen, úgyhogy húúúha)
Mondjuk legelső nap centiztem, azóta nem, még nem is akarok, hagyok magamnak időt... Aztán majd ha lemegy tényleg centikben, biztos körbetáncolom a házat. :P
Én heti 5x Rékáázom. :) Az eredményről még nem tudok nyilatkozni, mert nemrég kezdem, de remélem, hogy hamarosan lesz! :) Illetve... Hátul narancsbőrös a combom kicsit és úgy érzem, hogy mióta Rékára nyomom, simább... :O De lehet, hogy beképzelem csak és túl szép, hogy igaz legyen. :DD
Szívesen. Most lett meg az Alakreform, szerintem tuti jó, illetve nekem nagy erőt fog adni, hogy ne adjam fel, ha látom, mennyien végignyomták ott. :)
Szia!
Szóval akkor mindegyik DVD jó a maga nemében, csinálni kell, és akkor van látszatja is!:)
Köszönöm!
Ti heti hány óra Rékát javasoltok?
És mennyi idő után van látható, kézzel fogható eredménye?:)
Szia!
Az nekem is megvan, tetszik nagyon!:)
Köszi a segítséget!
szia
fenék emelésre és formálásra a guggolás a legjobb. És ha súllyal csinálod, akkor még hatásosabb.
További ajánlott fórumok: