Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
uh nekem ma elmaradt a torna:D
Reggel elmentünk megnézni Belfastot(észak írország fővárosát), aztán most értünk csak haza, de egész nap gyalogoltunk, úgyhogy tök fáradt vagyok:D
igen az az első....a 2. 20 percnél lefekszik oldalra a földre, aztán először emelgeti meg huzogatja a lábát, majd nyujtva is van pár gyakorlat, aztán meg négykézláb...aztán ugyanez a mésik oldalra, majd lábszéttárogatós belsőcombgyakorlat és pár hasprés...
Sztem ha most úgy érzed hogy nem tudod megcsinálni, akkor ha heti 3szor megcsinálod biztosan lesz eredménye, bár sztem a köztes napokra mondjuk plusz 2 napra érdemes beiktatni valamit...bicikli, futás, vagy valami ilyen kardió mozgást...de ez csak az én ötletem:D
Szisztok!
Nincs meg véletlenül vkinek Béres Alexandra: Nyerj időt! c. DVD-je? Valami tapasztalat, vélemény róla?
de ez az elsö?
nekem az van meg
2.20-asban a földre fekszik és ugy csinálja
nem hiszem h végig birom csinálni de majd idövel menni fog
és szerintetek heti 3x elég??hogy 2 hónap alatt formásodjak???
sziasztok
nekem a tv-be van réka és norbi dvd
meg van benne a réka add önmagad 1!na most abban 2x20 perc van de nincs részekre osztva
hogy popsi,comb meg ilyesmi
lécci magyarázzátok el nekem hogy hogy is van ez a dvd elosztás
és ha végig csinálom mind a 2x20 percet akkor mivan?én ezt nem értem!
Na igen, pont minap mondtam valakinek hogy az én párom nem örülne neki ha nem tornáznék:D azt hitte az illető azért mert nincs megelégedve velem:D holott így jobban érzem neki, és neki is jobb úgy....na meg nyílván neki is tetszene ha picit más formát vennék fel...persze így is tetszem neki:D csak akkor én is elégedettebb lennék...na mindegy:D
A sikerélmény pedig elengedhetetlen sztem is:D reggel meg is volt:D....kb 3 hete kezdtem el igazából úgy mindent beleadni....előtte jó volt, csak aztán szílveszterkor költöztem ki írországba, nem volt még munka, sok volt az új édesség, meg nagy volt a boldogság, a torna többször elmaradt...aztán feljött 3 hónap alatt pár kiló...meg előtte is volt 2-3 plusz...szóval most kb 5-6-7kilót szeretnék ledobni, de nem is a súly érdekel, miel nem mérem magam:D hanem a centik...
na és már megindult egy hete a derekamról csipőmről...és ma, ma 1 centivel kevesebb volt a combim:D
én még olyat nem csináltam soha azt hiszem:D vagy nem tudok róla :D
nekem jól sikerült a tegnapi edzésadag, úgyhogy simán nyomhatok egy órát stepperen majd este torna sztem....mármint a tegnapi fél óra + torna nem okozott mára semmi nagy nagy izomlázat.
Szeretek mozogni. Utána annyival nyugodtabb, elégedettebb vagyok, minél jobban kihajtom magam annál inkább. Ha már nagoyn hisztis vagyok, a kedvesem is mindig el akar zavarni mozogni. A múltkor már azt mondta, hogy következő szülinapomra uszodabérletet kapok tőle, mert nincs jobb orvosság a hiszti ellen :DDD
Egyébként nagyon jó számba venni néha, hogy az ember mennyit fejlődött, erősödött. És ez a lehetőség minden sportnál megvan, akár a labdával bánsz ügyesebben, akár többet/gyorsabban futsz, akár , akár tovább tudod csinálni pár ismétléssel a tornát. Szerintem erre mindenki olyan büszke tud lenni- és bizony mindig jól jön egy apró sikerélmény. Nekem ez gyakran a sport.
na de az a lényeg, hogy eljársz akkor máshova ha ott nem tudod megoldani:)és ez jó hozzáállás:D
más ilyenkor ezt kifogásnak használja fel, és ezért nem tornázik, vagy éppen mivel nem megy még neki annyira akkor azért nem:D
Kitartást!:)
uh nekem szerencsére nem fáj a térdem...mondjuk évekkel ezelőtt mikor először csináltam olyan tornát amiben kitörés volt akkor igen....de aztán rájöttem h az miattam volt:D rosszul csináltam...
itt is ugye fontos hogy kitörésnél hol van a térded meg a guggolásnál...
én is így voltam amúgy mikor elkezdtem:D
De nálam lehet a kezdeti lelkesedés adjunk bele mindent elv miatt volt:D amit azért igyekszem ma is tartani...a lényeg h én 4napon keresztül minden nap megcsináltam az egészet, még a lábat is...majd utána mintha elvágták volna a lábam elfárad:D
aztán egy ideig úgy csináltam h popsit lábat külön napokon:D...vicces:D
Ma viszont vettünk steppert:D elégettem vele 230 kalóriát:D torna előtt gyalogoltam rajta fél órát...aztán popsi20perc,kar30,has20....ja a stepper és tora között tartottam fél óra pihit:D
De fura :)
Mindenki a 20 perc lábat mondja nagyon nehéznek. Én múlt héten láttam először. A lábat és a popsit akartam csinálni, de a popsi egyszerűen kifogott rajtam. hihetetlenül brutális, kb. 6 perc alatt feladtam. (azért annyit a másik lábamra is megcsináltam.) A combot viszont végig bírtam, nem mondom, hogy simán, de megállás nélkül elsőre. Igaz, aztán 3 napig volt izomlázam :))))
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!