Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Szia!
Nekem már nincs kimondottam izomlázam,hanem inkább érzem,hogy csinálok valamit nap,mint nap. :)
hamarosan kezdem:D
ami ma lesz: RR2-ből mind2 rész(ma ehez van kedvem:) )az 40 perc, aztán 20 perc hasas rész, fél óra taposás, majd a cardio salsa:D
muszáj felpörgetnem kicsit magam:D, meg ma van rá idő, erő:)
na de Panna ;)! Lenyomtam csajok és most édes a pihenés..igaz RR-ból csak a hast, de most netm tudok kacagni,kicsit fáj!
Most Ti jöttök!!
én kicsit később állok neki, mert nemrégen ebédeltem:D
Most az agyamat kellene megmozgatni kicsit:D
a folyadék fogyasztás sztem nem gond, legalább nem dehidratálódik a szervezet...azzal hogy iszol vizet nem hízol, csak pótolod azt a vizet amit kiizadsz gyakorlatilag amire a szervezetnek úgyis szüksége van:), csak nem szabad sokat inni mert akkor tele lesz az ember és nem tud úgy mozogni:D
Én pl a taposást 70%ban nem kiegyenesedve csinálom...egy ideig úgy de aztán váltok, először csak picit dőlök előre, majd majdnem derékszögben...és ilyenkor mindig érzed hogy más más területet mozgatsz meg...
plusz, én mindig lábujjhegyen csinálom...így a vádlim is szépen formálódik:)
lehet pl úgy is hogy mikor előre dőlsz akkor picit megtámaszkodsz valamin, de én nem szoktam...
Meg lenne még egy kérésem a taposással kapcsolatban:
lehet varriálni valahogy,hogy mondjuk előre dölök és ugy csinálom nem csak egyenesen?
Csajok,az baj,ha közben iszogatok pár korty vizet?
Ugy érzem szomjan halok ha nem iszom
letöltöttem a salsát, majd elküldöm emailben honnan:)
hát álom súlyom az van, 54 lenne a régi versenysúly, addig még van 4 kiló, de az álomsúly 52kiló. 162 magas vagyok csak:)
centibe, meg hát nem emlékszem hány centi voltam:D
Remélem lesz kitartásom hozzá. Salsát én is szerettem, hobbi szinten tanultam is, nagyon jó alakformáló volt. DVD-d van Panna?
Köszi a bíztatást, igyekszem taratni magam tovább is. A taposás mindennapos nálam, talán a rék ais az lesz. Majd írok. Panna mi az álom célod kg vagy centi??
Nagyon ügyes vagy!:)
Nem is kell minden nap csinálni, sztem ha heti 3szor csinálod már az is nagyon jó....ha fáradt vagyok, akkor én is csak taposom:)
Én tegnap kicsit lazáztam:D, 9re értem csak haza a melóból,fáradtan, mire neki álltam már késő volt, úgyhogy 30perc felső testet csináltam, és a kb 30 perces cardio salsa-t:), már egész jól mennek a lépések, úgyhogy élvezetes volt:D
Mára többet tervezek, mivel ma nem dolgozom:D
Szia! :)
Csak igy tovább! :)
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!