Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Hát nem tudom, most hogy visszanéztem, eléggé reklamálók voltak ott a hozzászólások a letöltésről. Én mondjuk amúgy sem szoktam ezzel tökölni, mert tényleg olyan olcsók, az újak is csak 1990-ek, a régebbieket meg 980-ért vettem a Tesco-ban, annyit megérnek, nem kell nyüglődni vele és a minőség is garantált.
ok, köszi, majd megpróbálom:) Remélem össze jön, mert amúltkor amikor azon az oldalon jártam valamit bénáztam:) Azóta nem is mentem oda vissza:)
A Barbara fitness-es blogoldalon vannak Czanik dvd-ék.
Torren*finderről Amúgy én úszógumira hízok... Talán a hasburning arra is jó lenne, szerinted?:) Tudod, én jelen pillanatba nem Magyarországon lakom így csak letölteni tudom megvenni nem. Vagyis augusztusba megtudnám, mert megyek haza látogatóba, de addig nem akarok várni:)) Szeretnék én is bővebb nacit:)
AZ I-II-III Cap. Ezek nem izzadósak, de pörgősek, én azt szeretem. (A II-es nem szeretem, mert idegesít Bódy Szilvi rajta, és olyan unottan csinálja,a III-ast sztoktam, de főleg az I-est, az a kedvencem. Mondjuk a legkönnyebb is, de nekem ez a deréktájam a legveszélyesebb, mindig oda hízok leginkább, szóval nekem az a legjobb.)
A Hasburning és a Hardcore tőle azok keményebbek és húzósak azt mondják a többiek, de azokat én még nem próbáltam, viszont már megvettem őket! :) Lassan talán rászánom magam. :) Én a Czanik I-et derékban, combban egy hét után (mindennap azt csináltam akkor) észrevettem a nadrágjaimon, pedig nem diétáztam mellette. De a többiek is hasonló eredményről számoltak be. Szerintem, te kezdheted a Hardcore-ral rögtön.
A Billyt honnan töltötted le?
RR 2, RR 4*20 perc (ezeket variálom), Billy Blanks, Béres Alexandra: Menni fog! Czanik Balázsra még soha sem tornáztam. Ha normálisan kész lesz a gépem, majd próbálok letölteni valamit. Használ egyébként? Olyan jó izzadós, pörgös? azokat nagyon szeretem én is:)
Igen.:)
Én váltogatom a Czanik Balázs Capoeira dvd-ékkel. Főleg az I-essel, mert az a kedvencem. Meg a pörgősebbeket én jobban szeretem. De van, amikor az RR 2 első 20 percét megcsinálom még mellé aznap. És te? Neked mik a kedvenceid?
Melcsee én már túl vagyok a témán:)
Így van, én is rendszeresen tornázok rá. De azért egyforma fogyást tényleg nem lehet garantálni senkinél, mert ez is egyénfüggő, mint a szoptatástól fogyás/hízás/stagnálás. Más itt nem is hangzott el, mint ahogy bírálat sem, csak az, hogyha valaki szoptat és úgy tornázik is még, azért nem mellékes infó. Ennyit mondtuk, nem többet.
:) akkor végül is beszélünk a semmiről:)) nem baj néha erről is kell:) Melcseee te is Rékára nyomod, diétával vagy nélküle?
Amúgy, hogy a témához hozzá szóljak RR dvd nagyon jó, és hatásos, diétával, és anélkül is. Szerintem aki arra akarja használni, hogy jól érezze magát használja diéta nélkül, aki meg diétával együtt használja annak is jó.
Senki nem mondott olyat, hogy szoptatós anya nem tornázhat, az sem állította senki, hogy nem a tornától fogyott.
A másik meg az én barátnőm meg hízik egyfolytába szoptatós anyaként. A másik barátnőm meg már egy hónap szoptatás után elkezdett sportolni, és diétázni (mértékel) és érdekes, tök szép 2 és fél éves már a kisfia és nem halt bele mert az anyukája nem hízta bálnára magát szoptatás alatt.
Ibus, akár ki akármit mondjon, szerintem nagyon büszke lehetsz magadra. Gyerek mellett kitartás van benned, és jól akarod magad érezni a bőrődbe ennyi az egész. Ez miatt senkinek se tartozol beszámolásal, csak sajnát maganak. Hol van az elő írva, hogy egy szoptatos anya nem fogyhat, vagy hízhatsz. Azt hiszem elég modern világot élünk amibe bele tartozik ez is. Szerintem a Kis Herceg ettől nem fog éhen halni :)
Nem értem miért húztad fel magad, senki nem bántott, az, hogy szoptatsz meg azért tényleg fontos infó, de senki nem azt mondta, hogy attól fogytál, igaz, az se biztos, hogy nem attól.
Akkor így írom: 2,5 hónap alatt fogytam 5kg-ot, úgy hogy melette nem diétázom viszont szoptatok. Így helyes?
Mióta tornázol?Azt azért ne felejtsd el, hogy a torna hatása nem egy hét után mutatkozik meg rögtön és azt sem, hogy a szoptatás-tornázás között azért van kölcsönhatás.
Nem is azt írtam, hogy tény, hogy mindenki csak fogy a szoptatás alatt, mert nem az, van, aki hízik, bár azért a többség fogy, csak változó mennyit. Én csak azt, hogy a tényszerű helyzetközlésedhez ez az információ azért biza' hozzátartozik. Remélem, érted a különbséget.:) Amúgy meg nem csak a szoptatás-fogyás hatása változó egyénenként, a nem szoptató, de tornázó anyukák/nők esetében is különböző, hogy ki mennyit fogy. A "lehet fogyni" a jó kifejezés, mert ebben benne van az, hogy nem biztos: ki többet, ki kevesebbet, de garantált ugyanakkora fogyás még két olyan nő estében sem biztos, akik ugyanannyi kilóról indultak, ugyanazt eszik, és egyformán tornáznak.
Egyáltalán nem tény hogy szoptatás alatt lehet fogyni! Nagyon sokan híznak mint ahogy már írtam neked. Mielött nem tornáztam beállt a súlyom nem mozgott lefel pedig szoptattam! Akkor kezdtem fogyni mikor elkezdtem tornázni! Igen, tornázok és szoptatok is és ezért mindent megeszek annyit amennyit akarok és akkor amikor akarok. Sztem ezért ha valaki tartja a diétát és rendszeresen tornázik akkor ugyanilyen eredményt elérhet ennyi idő alatt.
Miért lennék rá fennakadva, hogy szoptatsz? Én csak annyit jegyeztem meg, hogy a tényszerűséghez azért ennek közlése is hozzátartozik, mert ennek fényében azért kicsit más a helyzet, mintha valaki úgy tornázik és fogy, hogy nem táplál közben egy gyereket.. gondolom, ehhez azért nem kell nagy biológiai ismeret senkinek. :)
Igen szoptatok is. De te úgy felvagy akadva avval hogy szoptatok! Egy csomóan szoptatás alatt meg híznak! Akkor csak nem általános hogy szoptatás alatt fogynak!
Azt azért tedd hozzá, hogy mellette te szoptatsz is... nem mindegy!
Nekem 2,5 hónap alatt ment le 5 kg.
Szia!És mennnyi idő alatt ment le az 5 kg?,
Én 2 hete csinálom..
nekem sikerült tőle 5kilot leadnom,csak kitartás kell hozzá!
Sziasztok!
en is a rekara tornazom, es nagyon szeretem es hatasos!
csak kitartas kell hozza, mert eleg gyilkos:)
Anonima0611
sajnos a comb egy nagyon nehezen eltuntetheto resze, ezert tobbet kell ra dolgozni, csinald meg a duplajat a dvdrol a combra, es ha lehet labsulyt is hasznalj! es ne feledd valtogatni az edzeseket, ne legyen mindig ugyanaz, mert gyorsan hozzaszokik a szervezeted es akkor mar nem olyan hatasos
remelem tudtam segiteni :)
Csajok mit csináljak?
Felül már totál vékony vagyok,a hasam is kockásodik,a popsim feszesedik és egyre kissebb.De a combom az makacsul tartja magát,ill.csak a belsőcomb.Nem tudom mit csináljak neki,talán lábsúly?Mit gondoltok,nem fog erősíteni?
én ilyeneket nem eszem, csak natúr zabpelyhet:D
rékát nem unom mert váltogatom meg stepperezem mellette..
Milyen dvd??aerobik?
Sziasztok!
Ma vettem egy fitness chocolate gabonapelyhet és volt benne egy tuti jó dvd alig várom h holnap kiprobálhassam!Igen jó a zene benne a mozgás meg minden!A dobozon azt írták h 2 féle van most kergethetem a boltokba a másikat is!Ti nektek még nincs ilyen?
Rékát már megunta!Meg ez tiszta laza
Kitartó munkával mindent el lehet érni!
Én nem dohányzok de ismerőseim között aki letette a cigit az autómatikusan elkezdett hízni:(
További ajánlott fórumok: