Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? fórum

Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)

117. Panna!! (válaszként erre: 116. - Ibuska1990)
2009. máj. 10. 21:58

Persze, érthető a helyzet, 1. a pici:)

Én meg leszoktam a cigiről...ezzel egy időben kiköltöztem Írországba, jött a sok szabadidő, fini kaják, és mellé a kilók:)

Aztán úgy döntöttem, hoyg akkor most végleg elbánok a kilókkal, de szépen lassan, tartósan...nem vagyok a 2 hét alatt 14 kilót fogyókúrák híve...az updatettel meg ehetek bármit...bár én édességet is csak update1-eset eszem...így lassan de mennek lefelé a párnácskák:)

Úgy gondolom még 2-3 hónap és elérem a célom:)

116. ibuska1990 (válaszként erre: 115. - Panna!!)
2009. máj. 10. 21:50

Hát én sem értem hogy hogy fogyok még mindig! 1,5kg szerettem volna és már 4,5-nél járok. Sztem a szoptatás is közbe játszik!

Én soha életembe nem diétáztam nem mondanék le a kedvenc ételeimtől. Mondjuk ha nagyon eljárna vele a ló akkor is update, abba ugye mindent lehet enni csak megvan szabva hogy mikor mit lehet. Muszáj sokat ennem hogy legyen teje a picinek, Főleg sok szénhidrátot. Inkább tornázok sokat de nem vonok meg magamtól semmit.

115. Panna!! (válaszként erre: 114. - Ibuska1990)
2009. máj. 10. 21:46

Pont most olvastam bele a naplódba:)Nagyon aranyos a picúr:)

De hogy tudod tartani a súlyod és alakod, illetve fogyni is ennyi édesség mellett???:D csak mert ha én mondjuk egy pici csokit is ennék minden nap akkor a torna mit sem érne nálam:(...én most amúgy update-ezem is:)

Tehát fogyás céljából tornázom....illetve alakformálás is a cél:)Szóval kb 5 kilót kell fogynom, de inkább centikben mérem magam:)Centik már mentek lejjebb de most mintha megálltak volna, de látványra más vagyok...sztem most hogy fejlődnek az izmok emiatt is lehet..

azt hiszem nekem is kellene itt naplót vezetnem:D

114. ibuska1990 (válaszként erre: 113. - Panna!!)
2009. máj. 10. 21:32

Te jó sokat mozogsz! Nekem pont elég ennyi, meg van egy 3,5 hós kisfiam aki melett többet nem is tudnék.

Te fogyás céljából tornázol vagy az alakformálás a cél?

113. Panna!! (válaszként erre: 112. - Ibuska1990)
2009. máj. 10. 21:29

hmmm, az edzésterv jó ötlet:D

én még sosem számoltam ki hogy mennyit mozgok egy héten összesen:D

De az elmúlt hetekben 45percet steppereztem, + 30perc kar, 20perc has, 20 perc popsi volt...ezt megcsináltam heti minimum5ször, de volt hogy 6szor...1 napot pihentem mert olyankor általában szabadnaposak voltunk párommal mindketten és elmentünk egész napra valamerre világot látni:D

Na most rám szóltak hoyg ez így nagyon nem lesz jó mert nem hagyom az izmokat pihizni...szóval most megcsinálom a szokásosat csak csökkentettem a steppert 30percre, és minden másnap csak 30percet stepperezem...és lesz egy semmittevős nap..

112. ibuska1990 (válaszként erre: 109. - Panna!!)
2009. máj. 10. 20:46

Én egy héten négy napot mozgok és hármat pihenek. Heti 200percet mozgok. De ez csak ettől a héttől volt. Elötte 5 napot mozogtam 2 pihenővel és heti 240perc mozgás volt, de már nem szeretnék fogyni ezért vittem le az edzések számát.

Réka dvd-ire tornázom! Én havonta készítek magamnak edzéstervet és ez sokat segít hogy megcsináljam, ha nem is aznap de abban a hónapban biztos! látsz ere példát a naplóm 99.bejegyzésénél.

111. Panna!! (válaszként erre: 110. - Pruntyike)
2009. máj. 10. 20:18

én már megpróbáltam a napokban norbis kick boxra edzeni, de valahogy nem nekem való....:D

Réka az igazi:D:D...

2009. máj. 10. 20:00
sziasztok!én is rubint rékát csinálom.és nekem bejön.nagyon szeretem.és igaza volt norbinak réka még nála is keményeb:D
109. Panna!! (válaszként erre: 107. - N.beja)
2009. máj. 10. 16:38

MOst én is azt csinálom hogy egy nap ami fullos, aztán egy lightosabb edzésnap...csak 20-30 perc stepper....és néha beiktatok egy olyan napot majd amikor semmi:D

Te mennyit mozogsz amúgy?MIt és mennyi ideig?

2009. máj. 10. 08:45
Eddig nekem egy héten 2 pihenőnapom volt, de már többet nem akarok fogyni így most három pihenőnap van és 4 mozgás napom van. Nagyon szeretek mozogni, megszokztam már nagyon.
107. n.beja
2009. máj. 10. 08:42

Panna!!

Egyszer én is átlendültem a ló túloldalára!

Én az edzések miatt (majdnem minden nap csináltam vmit Réka v futás v úszás)Tökéletes alakot akartam nem tartottam szünetet minden nap csináltam vmit!Bisztos rosszul csináltam vmit mert nagyon lefogytam ugy h még a barátom is kiakadt!Igy utólag vissza gondolva szerintem azt rontottam el h mellette ugy ettem mint egy fogyózó!

Most csak minden 3.nap sportolok és mellette eszem rendesen!

106. Panna!!
2009. máj. 9. 22:21

Lenyomtam a napi torna adagot, de taktikát váltottam, több pihenőnapot tartok 1 héten, mivel azt mondják így csak bodybilder testalkatú leszek:D

Réka húhájához hozzátéve, megnézem az add önmagad 2-t...most ha fáradt vagyok abból csinálom a popsi részt:D....csak fogtam a fejem mikor lenyomta a szebb vagyok már mint a béka mert az edzőm rubint réka szöveget:D...viszont legalább nem játsza meg magát ...ő ilyen:D

2009. máj. 5. 18:53
hmm. eleinte engem is zavart Réka hűhája és az állandó pihenése. de mára átértékeltem a dolgot: legalább dühös leszek, mondogalódok és így könnyebben megy. :P
104. Panna!! (válaszként erre: 103. - Maszatt)
2009. máj. 3. 16:13
Nekem is a napi 20 perc tetszik a legjobban, bár a kart én már leváltottam, és azt az add önmagad 3-ból csinálom mert abban több a tricepsz:)
103. maszatt (válaszként erre: 102. - 2df174aa9c)
2009. máj. 3. 12:11

Igen!!!!

Lesz "bajom" holnap!

102. 2df174aa9c (válaszként erre: 101. - Maszatt)
2009. máj. 3. 08:24
Mind a 4 x 20 percet egyszerre? :)
101. maszatt
2009. máj. 2. 23:18
Most csináltam meg először a "napi 20 perc önmagadért"....szerintem messze a legjobb!!!
100. Panna!! (válaszként erre: 99. - 5e48d37001)
2009. máj. 1. 14:26
elküldtem priviben a címet:D
2009. máj. 1. 12:40

Sziasztok!

Légyszi segítsetek!Honnan tudnám letölteni a "Napi 20 perc Önmagadért"-tet.Aki tudna ebben segíteni az küldje el nekem priviben.Előre is köszönöm.

Úgy érzem már kellenek ezek a külön 20 perces blokkok is,mert a 40 perces Dvd-it már simán lenyomom,mindenféle megterhelés nélkül,és semmi izomlázam nincs már.

2009. máj. 1. 12:21
huh tegnap jó adagot teljesítettem:)először 10 percet steppereztem aztán dolgom akadt tehát abba hagyta fél órára:D na szó val utána 45 perc stepper, 30 perc kar, 20 perc popsi, a has tegnap kimaradt de csak az idő miatt, már késő volt és még volt mit csinálni:) úgy érzem így lesz igazán hatékony a mozgás, mivel ez a stepper nagyon jól megizzaszt:D
2009. ápr. 30. 19:23
én a 90 napostól napokig fejfájással küzdöttem plusz az diéta, nekem nem jött be abba is hagytam... az update életmód váltás, plusz ha elfogadsz egy két dolgot és másképp főzöl akkor még palacsintát is ehetsz vacsira....:D nekem bejött...annyi muffint, meg sütit ettem mostanában,...és fogyok:D
2009. ápr. 30. 17:11
Én a update-re szavazok! Ez a leghumánusabb, szóval ennek a legnagyobb esélye arra, h nem torkollik zabálásba!
95. kozmaedo (válaszként erre: 91. - Babucika007)
2009. ápr. 30. 15:24

Én az updatet választanám, én anno csináltam a 90 naposat fogytam is vele 12kg mondjuk mellette keményen tornáztam is heti 6 napot és ebből 3 nap 2 óra hosszát, de utána szépen lassan majdnem mind vissza is jött ahogy abba hagytam a diétát. Mellesleg én is olvastam a cikket és megfogadtam hogy ha lehet még egyszer nem fogok 90 naposozni.

Persze a te döntésed!

2009. ápr. 30. 13:35
Én tuti updatet választanám. Épp nem olyan rég került fel ide egy cikk a 90 napos diéta megcáfolása. Egy csomó ellenérvet hoz ellene.
2009. ápr. 30. 13:34

ja és ma én is bünöztem olyan fel 1 fele

sütöttem piskotát és pudingot tettem rá és ettem belöle! de most tornázok!

Mondjuk ha nagyon elszaladna velem a ló, akkor updateznék. Abban mindent lehet enni csak megvan hogy mikor mit. Ha diétáznom kellene ezt választanám.
hát nem tudom melyket csináljam norbi vs 90 napos!
2009. ápr. 30. 13:30
Igen azt mondják hogy 30-70% arányban van a torna és az étkezés. Én soha életemben nem diétáztam és nem is fogok. Inkább mozgok nagyon sokat, de nem vagyok hajlandó lemondani a kedvenc ételeimról. Egyszer élünk, ezért azt eszem amit akarok és a mozgással szoktam kompenzálni.
89. Panna!! (válaszként erre: 88. - Babucika007)
2009. ápr. 30. 12:36

hát igen, a torna nem elég:) az mondják 30-70%-os arányban van a torna és az étkezés, tehát kell mind a kettő de a kaja fontos....

Én norbizom amúgy a torna mellett és nagyon szeretem:D

bár ma bűnözni fogok:D de nem így fogom fel, hanem úgy hogy ma engedek amgamnak egy kis pihit:) mákosgubát fogok nasizni:D

88. babucika007 (válaszként erre: 85. - Panna!!)
2009. ápr. 30. 07:24

persze,persze

tegnap elkeztem és jött kereszt apuám,és abba kellet hagyni mert mindig azzal szivja a véremet h ugy se fogyok le hizni fogok

mert ö már lefogyott vagy 6 kg ugy hogy evettt de mindenböl keveset!JÓ DE Ö MÁR 44 ÉVES!

EZ MÉG CSAK A 3-DIK NAPOM DE BIROM!tegnap este nagyon éhes voltam.,de nem ettem semmit!hurrrááá

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook