Régi WW-sek újra együtt:-) (beszélgetés)
Sziasztok csajok!
Engem is elért a nyavalya:S
Viszont a fogyit tegnap újrakezdtem.
Ti hogy haladtok?
Olvasgatlak amúgy benneteket, de néha nincs erőm írni, olyan szar időbeosztásban dolgozom most:(
Sziasztok régi ww-sek:D
Segítenétek nekem? Kókuszgolyó pontértékét valaki tudja?
Ne haragudj, én személy szerint nem is Magyarországon élek, de amiben tudounkk segítünk, ahogy Zsuzsa is mondja...
Az biztos hogy a személyes találkák sokkal jobbak lennének és motiválóbbak is...Nem csak a fogyásban de utána a súlymegtartásban is..
Szerinem elég szétszórtan lakunk az országban,ami tényleg kár :(
De ne izgulj, bele jössz a fórumozásba is. A lényeg, hogy nem biztos, h. egyszerre kapsz választ, mert mondjuk van, aki csak este tud gép elé ülni, de valaki biztos reagál a kérdéseidre. SEgítőkész csapat vagyunk ám:)
Ha meg valahogy mégiscsak elsiklanánk véletlenül egy kérdés felett,akkor írj egy privát üzit.
sziasztok!
most jutottam el idáig!ma pontmentes napot tartok!sajnos ez van!Meg sajnos csütörtökön is mert akkor a fönökömnél lesz házavató buli és oda megyünk,nem hinném,hogy józan leszek!haha:D
Szóval most éppen gyrost eszem ebédre!Isteni!:D
Én is az édes verzióról hallottam :))
Lehet én is megpróbálkozok, bár a férjem nem szereti így csak magamnak csinálhatok.
Én édesen. De tudom hogy sokan sósan szeretik.
Holnap meg is csinálom:-)
Még sosem ettem káposztás tésztát :)
Most volt itt a férjem nagymamája, tőle kaptam pár tippet, azt hiszem holnap a káposztafőzeléket fogom kipróbálni. Elég egyszerűnek tűnik és a nagymama azt mindig krumplival sűríti, sőt a leveseket is úgy csinálja. Bedob egy nagy krumplit félbe vágva, ha megfőtt kiveszi és összetöri, majd visszakeveri. Állítólag ugyan az a hatás, mintha keményítővel csinálnád, de így jobb az íze. :)
Szép jó reggelt mindenknek!
Ma bal lábbal keltem, elég rossz a hangulatom. Ráadásul az az egy kiló is visszajött, pedig most pontozok... Tudom, hogy 1 kilón nem kellene rágódnom, de valahogy most nehezebben megy a fogyi, mint régen :/
Van valakinek ötlete mit lehet egy nagy fejes káposztából készíteni? Anyu hozott még a multkor 2 darabot, de magamtól sose szoktam venni...
Teljesen mindegy hogy melyiket választod, mindkettőnek ugyanaz a lényege. Az egyiknél kevesebb pontot ehetsz de "lazább" pontozással, a másiknál többet, de szigorúbban pontoz. A lényeg hogy ne keverd a kettőt!
Anetta nagyon jól megfogalmazta. Én pontosan ugyanígy gondolom. Nem tudnék mindig egy adott határhoz igazodni mert akkor azt kényszernek érezném és szigorú szabálynak, amik tudjuk nagyon jól hogy azért vannak hogy megszegjük őket.
Ezért jó nekem az amerikai, ahol van egy intervallum, amin belül belövök egy középértéket amit megehetek, de ha ennél több vagy kevesebb egy kicsivel, még úgy is jó.