Régi WW-sek újra együtt:-) (beszélgetés)
Nekünk is Twinings van itthon. Férjuram ha Angliába jár mindig hoz. Próbáld ki az epres-mangósat. Istnei. Meg a mézes-vaníliás-kamillás.
Ezeket még ízesítés nélkül is meg lehet inni, olyan jó ízük van. Meg mondjuk még a Milford, amit szerintem simán ízesítés nélkül lehet nyomni. Az ugye itthon is van.
Hmmm, csinálok is egy epres-mangósat... nyami-nyami
Jó reggelt mindenkinek.
Háát, ízesítés nélkül érdekes. Melegvíz:)
Nem rossz amúgy, de ma veszek friss citromot:)
Csipkebogyó van még benne, meg csalán. Jártam is rendesen a wc-t utána:) Salaktalanít.
Szia Didu!
A víz mondjuk a legjobb. Legalábbis az édesítős teánál biztosan.
A mentás ízt nem szeretem, és ízesítés nélkül sem tudnám meginni a teát az tuti.
És hogy ízlik? Örülök hogy egy kis ráhatással voltunk Rád:-)))
Sziasztok szép napot mindenkinek!:D
Én nem vagyok nagy tea ivó,de ha iszom akkor a zöld tea és a milford teák közül válogatok!
Én is üvegből szoktam inni a vizet és ha előttem van megiszom,de ha mondjuk hűtőben tartom akkor képes vagyok elfelejteni és egész nap nem inni!:(
Szép jó reggelt!
Én nem ittam még ilyen teát, de szerintem ízesítő nélkül egyik sem az igazi:)
találtam a Pe**yben egy joghurtot, ami csak 2 pontos. Line márkájú és zsírszegény. Fincsi, épp azt reggelizem.
Szép napot nektek!
Elmentem most este még teát venni :)
Én aki sosem szerettem:))
Teekanne, itt az egyik legismertebb,
ismeritek? mentás enyhén. Nem rossz, csak cukor, citrom nélkül fura ez a mentás melegvíz:)
Szerencsére én sem vagyok kólás.
Szinte csak vizet iszok. Bár télen szeretem a teákat.
Én édességre is csak édességgel válaszolok:D
És még az is jó hogyha nem az üvegből iszol, lehet alapból nem abból iszol, de egyik volt kolléganőm kirakott maga elé egy üveg ásványvizet és mindig az üvegből ivott. A nap végére alig fogyott az üvegből. Mondtam Neki hogy amikor kicsit is megszomjazik, vagy kapcsol az agya hogy inni a kellene, öntsön ki egy 2,5 dl-es pohárba teli vizet, és mindet igya meg!! Így simán elfogyott a másfél liter a műszak alatt.
Csak pár napig kell odafigyelni, utána már hiányolni fogja a szervezeted és szabályszerűen szomjas leszel. Ez tapasztalat.
Csajok.
4 pontom maradt vacsira. Ti mit ennétek 4 pontért?
Csőőőőőősztök!
Hazaértem, megfőztem, most már enyém az este. :)
Ma már jobban ettem, bár tegnaptól híztam 1 kg-t:S Nem lehetne inkább hízóversenyt rendezni, tuti lepipálnék mindenkit:D
:) a teekanne tényleg nagyon jó, már el is felejttem milyen jó teázgatni :) Mostanában inkább kávéztam..
Nekem a rooibos (vörös) tea a kedvencem, enyhén édes az íze és nincs benne koffein :)
Sziasztok Lányok!
Olyan jó olvasni, hogy ilyen lelkesek vagytok.
Guba, úgy lehet a legtöbbet inni, hogy egy 2literes vizet szem elé teszed, ki az asztalra, egy idő után reflexből inni fogod.
A teákat én is szeretem, most a szilvás teekanne a kedvencem, olyan jó az illata is:))
Én szinte mindegyiket nagyon szeretem, kivéve a fahéjas ízesítésűeket.
Hát gondolom próbáltál már egy-kettőt és nincs kedvenc.. Most egy Teakanne fajtájút iszok, azt hiszem Magic Moments a neve. Fini. És az örök kedvenc az Earl Grey.
káposztaleves kúra.
ezt már nagyon sokszor csináltam, de sajnos mára már a szagától is hányok...
Egyéb diéta sosem volt hatásos. Mindig inkább híztam, mert baromira sokat kellett ennem, ahhoz képest amit egyébként eszek. :(