Régi WW-sek újra együtt:-) (beszélgetés)
gratulálok!! :)
Nekem sokat mutatott, pedig tényleg alig ettem a napokban... Érdekes, hogy a férjem kb ugyanazt esszük és ő 5 kilót fogyott ....
Szia Anetta!
Igen, már sokkal jobban vagyok, akár már dolgozni is bírnék:)
Ma reggel én is mérlegeltem, és fél kilóval kevesebbet mutatott. Bár ezt nem értem, mert tegnap rengeteget ettem (csomó mézespuszedli, 2 rudi, szalámis kenyér, este 8 után banánturmix). Szóval meglepett és örülök neki.
Fogytál vagy sokat mutatott?:S
Jó reggelt, azt hiszem sejtem miről van szó :)
Remélem jó sokat le tudsz majd vele adni :))
Nos csajok....ma reggel ráálltam a mérlegre és, azt hiszem ezt most meghozta a kellő motivációt......
Hajrá mindenkinek!!!!
Sziszi jobban vagy??
Jó reggelt!
Na mizujs Didu, mára is ment le pár grammocska?
Szia!De jó hogy itt vagy!:D
Igen lehet vacsira is inni,de ha körülírom akkor biztos meg tudod nézni neten is mert sajna nem írhatom ki egyben a nevét,de ez egy Turbó turmix,amit diétának is hívhatunk!:D
Ugye tudod már??:D
Pihenj, hogy minél előbb jobban legyél és 100%-osan a fogyira koncentrálhass :)))))
;)
Valamivel jobban vagyok, csak iszonyat gyenge. Szinte egész nap fekszem. Most vasaltam egy kicsit, de alig várom, hogy mehessek az ágyba.
Nem tudom, miért vacakolunk annyit, pedig tudunk fogyni:S
Mi ez a turmix??? Lehet csak vacsira is enni? :)
Régebben találtam egy nagyon fincsi fehérje turmoxot, amit többféle ízesítésben lehet kapni és állítólag vacsi helyett nagyon szupi.
Többek között van kókuszos-csokis (állítólag tiszta bounty feeling), meg csokis-mogyorós (nutella íz) :))))))
Kevés benne a CH és sok a fehérje, vacsira tük jó lenne, de majd csak akkor veszek, ha az utolsó kilóknál tartok és sportolok.
háááát...szerintem itt én vagyok a leginkább elrettentő példa (saját magam számára is :D )
Holnap elseje, muszáj bekeményíteni!
Ovastam a naplódat, jobban vagy már?
Szió!
Jó, hogy visszatértél.
Én is súlytartásban vagyok:S
Fene sem érti ezt. Pont a minap gondolkoztam, hogy január óta fogyózom:D:D:D Durva. Elrettentő példának jó lennék:)
Sziasztoooooook!!!!!
Végre van normális netem újra.
Meséljetek, mi újság?
Én stagnálok :S
Most visszaolvasok. :)
Minden nap arra gondolok,hogy közelebb kerülök az álmomhoz és majd ha vége akkor egy jó nagy gyrosszal megjutalmazom magam!:D
Na ettől a turmixtól tuti nem kívánnád az édességeket!Én is imádom mindet és most hogy iszom,egyáltalán nem!:D
Gondold azt, miközben iszod a löttyödet, hogy finom gyrost eszel:)
Nemrég keltem fel, aludtam egy kicsit. Nem kívánok semmi főtt kaját, persze a mézes puszedlire rávetettem magam:S
Hidd el ha nagy az akarat akkor tuti kitartasz,én is sokszor ugy bekapnék valami finom szilárd kaját,de nem akkor sem%Kibírom!Tudod mit ennék most??
GYROST:D
Én a tv-ben hallottam róla,aztán megnéztem a honlapot,elolvastam a sikersztorikat:D és döntöttem!Ugyis annyi mindent kipróbáltam már,hogy ez már nem oszt nem szoroz!:D
Lehet hogy te is kipróbálod?
Szerintem priviben lehet. De hagyj ki egy betűt, attól még rájövök:)
De itt a címem.
sziszikeccs@citromail.hu
És ez kéthetes kúra? Mennyi fogyást ígért? És ha visszaállsz rendes kajára, nem jön vissza a súly? Mennyibe kerül?
Bocsi a sok kérdésért, de érdekel:)
Szia Sziszi!
Köszönöm szépen!Az íze epres,olyat választottam,de van csokis,vaniliás és pisztáciás még.Nem csaltam egyáltalán,pedig lett volna rá leetőségem,de most nagyon akarom és látván az eredményét,nem adom fel!Napközben van hogy éhes vagyok,de az estéket már jól bírom!Kitartok!:D
Sziasztok!
Didu olyan jól haladsz, hogy kedvet élesztesz bennem is a kipróbáláshoz!:)
Gratulálok, nagyon ügyes vagy!
Az íze egyébként jó? Kibírtad tegnap is rendesen, nem csaltál picit sem?
Szép napot!
Ma reggelre újabb 1.4 kg-tól szabadultam meg!:D